Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2011 Októberi babák fórum

2011 Októberi babák (beszélgetés)

2873. kiralylany1018 (válaszként erre: 2869. - Sziporka13)
2011. febr. 27. 19:58
szerintem semmi akadálya,csak ha nagyon félsz tőle,akkor ne menj,de egyébként jobb most,mint szülés után,mert ezer más dolog lesz a fejedben,nem a vezetni tanulás,ha itt a béby hidd el:)
2011. febr. 27. 19:56
sőt 14 évesen félcombig érő hajam volt,és elég volt egy héten egyszer mosni,de mióta festem annyi neki:(
2011. febr. 27. 19:54

én is minden második napon mosom a hajam!muszáj,mert hosszú,gyorsan zsíros,de első terhességnél nem volt ilyen,mert szedtem a vitamint,és szerintem most is segíteni fog egy idő után..

a hajam dúsabb,és fényesebb volt,a körmöm egészséges,nagy,nem töredezett be.ezt a hatást várom most is:)

2870. sziporka13 (válaszként erre: 2868. - Mamuszli)
2011. febr. 27. 19:50
Mi a baj a hajaddal?
2011. febr. 27. 19:49
Csajok elakarom kezdeni a jogsit segítsetek dönteni. Ha 12-hetes elmultam csak akkor mennék. Szerintetek menjek vagy ne? Mi a véleményetek erről? Írjátok meg... (most vagyok 6+5-hetes.)
2868. Mamuszli (válaszként erre: 2866. - Sziporka13)
2011. febr. 27. 19:45
de jó neked, nekem minden második napon mosnom kell már évek óta, sőt volt olyan időszak h naponta kellett ha ki akartam nézni valahogy...és már kismillió féle sampont próbáltam ki, egyre megy
2867. Mamuszli
2011. febr. 27. 19:41

sziasztok! nem írtam utóbbi két három napban, pénteken sok volt a dolog, hétvégén meg punnyadtunk :)

az első dolgot szombaton be is szereztem, igaz nem a babáé, hanem az enyém :) az első bandázs :) igaz még nagy de remélhetőleg nem sokáig.

a babadolgokat már viszont nézegetjük, főleg a babakocsit, kiságyat és autósülést, de megvenni őket sztem csak nyáron fogjuk

émelygés egyre többször tör rám, tegnap este már lavórral az ölemben tévéztem, és az ágyunk mellé is bekészítettem egyet (kiskoromban is hány(ós)ingeres voltam és biztonságérzetet ad a tudat, hogy végső esetben ott a lavór futni sem kell). egy-egy kaja undorít egyik percben, pár óra múlva gond nélkül megeszem, és a szagok tényleg durvák :)engem a csirkehús akaszt ki pillanatnyilag... ma vagyok 7+0/1 ki hogy számolja, dokiig még másfél hét.

2866. sziporka13 (válaszként erre: 2846. - Szuszuek)
2011. febr. 27. 19:32
Az én hajam 3-naponta zsirosodik ,eddig elég volt hetente egyszer mosni hajat ,de most sűrűbben kell..
2865. kiralylany1018 (válaszként erre: 2864. - Kiralylany1018)
2011. febr. 27. 19:16

ja és az a kislány,igaz nem néz ki annyinak,de már 15 éves.:)

szép csajszi,szeretnék egy ilyen kis helyes csajszit magamnak is:)

mármint hogy majd az én kislányom ha lesz,ilyen helyes legyen:)

eredeti hajszine teljesen világos szőke,de sajnos már festi.mások pedig ölnének olyan hajszinért,ami neki jutott!:)

2864. kiralylany1018 (válaszként erre: 2859. - Agibela1989)
2011. febr. 27. 19:06
szia.a kislány az a párom unokahuga,a kisfiú az enyém:)de remélem most kislány lesz,és lehet egy kislányom is:)
2011. febr. 27. 18:59

Sziasztok Kismamák!

Ha estelek érdekel valakit van egy Bergon Jack pool Victor tipusu többfunkciós babakocsim amit elszeretnék adni!

Ha estleg valamelyikőtöket érdekel írjatok privát üzenetet és teszek fel róla képet.

Az árban biztos megegyeznénk!

Sok boldogságot nektek a várandósságotok idejére is és utánna is!

2011. febr. 27. 18:34

Mi Viktorkámnak annak idején pont a 12 hetes uh.után vettük meg a babakocsit,azért mert akkor mentünk havi nagybevásárlásra és megtetszett a kocsi hát meg is vettük,de hálistennek nem lett baj,de ez szerintem sem azon múlik hogy vesz e valaki pár dolgot a terhesség elején vagy nem.

Nekünk Viktortól szinte minden megvan egyedül a babakocsi nincs mert azt eladtuk nem nagyon volt hol rakosgatni meg mondtam a férjemnek hogy ha lesz kistesó neki másfélét akarok és még jó is hogy eladtam mert a kistesó téli baba lesz Viktor meg nyár közepén született,így most olyan járgány kell majd ami nagyon frankón téliesíthető.

A többi holni megvan pl.kiságy,rucik ha lány lesz akkor kell majd lányos rucika meg ha fiú akkor is veszek 1-2 rucit amiben viszem majd a védőnőhöz stb..de ha lány lesz otthonra akkor is jó a fiús ruha Viktorról hisz csúszni mászni abban is lehet. :-))

Most majd valamikor nyáron akarom a babakocsit beszerezni,mindenképp unisex színűre gondoltam mert mostanáig azon az állásponton vagyok hogy legyen meglepi hogy fiú lesz vagy lány....de ez szerintem ugyis változik majd :-)))

2861. Maszatka 1006 (válaszként erre: 2855. - Kiralylany1018)
2011. febr. 27. 18:21

Gyors jobbulást Bencusodnak!!!

Szerintem sem a babaruhákon fog múlni, hogy lesz-e baj. De NE legyen!!!!

Apróságok is vannak már készleten Cumit, cumisüveget nem készülök venni, mert úgy hallottam hátráltathatja, nehezítheti a szoptatást.

2860. Maszatka 1006 (válaszként erre: 2854. - 0a8303ed6d)
2011. febr. 27. 18:14

Köszi!

Egyelőre én nem merek vásárolni, bár unokatesómtól, aki velünk együtt nagyon várta a babánkat, szóval tőle kaptam már jópár dolgot. Aztán ha majd megjön a "bátorságom" :) biztos megveszem, ha látok valami édes kisruhát.

2859. agibela1989 (válaszként erre: 2857. - Kiralylany1018)
2011. febr. 27. 18:05

Szia! Köszi! Jól látom hogy neked egy kislányod és egy kisfiad is van?

Vagy csak a kisfiú a tied a kislány az unokahugod?

2858. kiralylany1018 (válaszként erre: 2857. - Kiralylany1018)
2011. febr. 27. 17:50
tök jó én is 89-es vagyok:)
2857. kiralylany1018 (válaszként erre: 2852. - Agibela1989)
2011. febr. 27. 17:49
édes kisfiad van:) gratula:)
2011. febr. 27. 17:48

ja,és üdv az újaknak!:)

én holnap megyek megint uh-ra,szorítsatok,hogy minden oké legyen:)agibela irigykedek rád,hogy te jól vagy!!!legalább egy napra szivesen lennék a helyedbe,de gondolom te az enyémbe nem:):):)

nagyon sz..ul érzem magam:(

2011. febr. 27. 17:45

sziasztok! babókám még mindig beteg:(

én bencussal 12 kg-ot szedtem fel,ami szülésnél lement,és annyival jöttem haza amivel teherbe estem.ezek a bencék már csak ilyenek:)

eddig még tuti nem híztam semmit,szerintem inkább fogytam,ami nem árt:)majd behozom:)

én a vásárlással ráérek,mert szinte minden megvan,csak egy új kiságy,és pár darab új holmi kell,mert szinte mindent uniszexben vettünk,miután megvettünk pár lányosat,mert azt mondták,aztán kiderült fiú,úgyhogy túl korán nem érdemes,csak esetleg unisex dolgokat.

van aki a legszebbeket akarja,és nem telik rá egyszerre,hanem már az elején vásárolgat,és szép sorban mindent megvesz.nekem túl nagy elvárásaim nincsenek,szép,hasznos,kényelmes,az a lényeg.első pár hét,hónap,év,olyan gyorsan kinőnek mindent,hogy nem érdemes túl sokat költeni.szerintem!

(mondjuk ha sok pénzem volna,tuti meghazudtolnám amit most leírtam:))

mondjuk az elsőnél én minden alkalommal vettem valami csekélységet,cumi,napozó,kis body,ilyesmi ami megtetszett,mert nem bírtam megállni:)az elejétől kezdve.

szerintem nyugodtan.ha valami baj is lesz,ne legyen,de ha,szerintem nem pár kis body-n fog múlni a dolog,és annyira nem drága!

2854. 0a8303ed6d (válaszként erre: 2853. - Szuszuek)
2011. febr. 27. 17:15

Üdv az újaknak!

Én csak annyit tartok be, hogy 12. hét előtt nem veszek semmit...

2853. szuszuek
2011. febr. 27. 17:12

mindenki pihizik? :D

szia agibela,üdv köztünk!

ki tartja a babonákat,hogy nem szabad x hetes terhesség előtt vásárolni!

mert én szeretnék szépen lassan vásárolgatni....

2011. febr. 27. 14:41

Sziasztok lányok!!

Csatlakoznék én is ha megengeditek :-)

Ma vagyok ha minden igaz 5+4 hetes terhes,van egy 20 hónapos kis rosszcsont fiacskám és febr.15.én teszteltem elősször + at aminek nagyon örülünk :-))

Március 10.én megyek elősször dokihoz,akkor ha minden igaz 7+1 hetes leszek majd remélem szépen látszik majd a babókám :-))

S talán már szívhang is lesz,a kisfiamnál a 6.héten volt szívhang :-))

Múlthéten vészesebben most kevésbé van hányingerem,egész jól érzem most magam :-)

2851. Maszatka 1006 (válaszként erre: 2839. - Chrissy26)
2011. febr. 27. 13:53
Ezzel egyetértek! Az utóbbi napokban az aluszékonyságon kívül nem volt semmi bajom, ma viszont amikor főznöm kellene még du. is, szörnyű hányingerem van! Jöhetne egy konyhalány :)
2011. febr. 27. 13:43
Sziasztok! Csatlakoznék én is az októberre babát várók táborához! :-) Nekem jan.31-én lett az első pozitív tesztem, az UH szerint jelenleg 8hét+3naposak vagyunk. :) Ja, és első baba. Már régóta vártuk.
2849. 0a8303ed6d (válaszként erre: 2846. - Szuszuek)
2011. febr. 27. 11:18
Én csak annyit tusok, hogy még sosem volt olyan egészséges a hajam mint terhesen! Rengeteget nőtt, dúsabb lett (ilyenkor sokkal kevesebb hullik) aztán persze szülés után kihullott egy csomó... Na az szörnyű volt...
2848. szinescsillag (válaszként erre: 2846. - Szuszuek)
2011. febr. 27. 11:16
Szia! Én hallottam már olyant hogy gyorsabban zsírosodik terhesség alatt a haj! De nem tudom a megváltozott tapintás alatt te mire gondolsz!
2011. febr. 27. 11:14

Sziasztok szép napot!

Holnap megyek uh-ra ha minden oké jelentkezem a táblázatba!

Én is folyton ennék és addig fogok is amíg meg nem lesz az első védőnői mérlegelés! :D

Utána már vigyáznom kell nehogy rám szóljanak a túl sok hízás miatt! :D

Bencével 10 kilót híztam és a kórházból annyival jöttem haza amennyivel teherbe estem! Aztán az itthon töltött másfél év megtette a hatását, plusz 6 kiló van rajtam, most vagyok 60...

2846. szuszuek
2011. febr. 27. 11:05

imént tusoltam,és hajat is mostam!

úgy érzem,hogy megváltozott a hajam tapintása!lehetséges ez?

2845. szinescsillag (válaszként erre: 2843. - Chrissy26)
2011. febr. 27. 11:02
Szia! Én is híztam 2 kg ot vagy egy pár dekagrammal többet is! :) Nem baj, szerintem!
2844. Chrissy26
2011. febr. 27. 09:03
Mondjuk nem mintha izgatna a dolog, hiszen igyekszem egészséges kaját enni...söt egyáltalán örülök ha meg tudok valami enni hányinger nélkül..

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook