2011 Októberi babák (beszélgetés)
Most néztem a képeidet, tényleg rádfért az a pár kiló! Biztosan nagyon jól áll neked az a pár plusz kiló is! Sőt anyukám is iylen vékony volt, és mikor terhesség után maradt rajta néhány kilo, akkor mondták, hogy milyen csinos lett, azóta megint ilyen vékony mint te, de én nem szeretem, mert féltem, ha beteg lenne, semmi ereje nem lenne!
És látom két gyönyörű kisfiad van már, na sosem mondtam volna meg, hogy két gyermeket szültél, nagyon jó géneket örököltél!
akkor szerencsés vagy!
Én 99%ban olyanokkal bezsélek,a kiknek sejtelmük sincs, milyenek a terhességi roszsullétek, mert sosem volt benne részük, pedig 2-3 gyermeket is kihordtak, anyukámnak, mamámnak sem volt semmi, erre itt vagyok én, és életemben még iylen beteg nem voltam, mintha 9 hete másnapos lennék:(
Úgyhogy örülj neki!
Mindne jót és főként egészséges babát kivánok Neked!
Ez szuper, hogy már érzed? Nagyon vékony vagy?
Én még nem híztam, sőt fogytam 3 kilót, de 15+2 hetesen még semmit sem érzek:( És a pocim sme nőtt még!
Nyugi, mindne rendben lesz a babáddal is, meg a főnők is normálisan fog reagálni, szurkolunk Neked, ügyes légy!!!!!!
És majd feltétlenül írd meg, hogy mi volt!
Sziasztok! Meg érkeztem az orvostól a 12 uh-t nem tudták elvégezni de egy ultrahangot csináltak hogy meg nézzük helyén van e a babám! Van szívhang van magzat mozgás és 47,6 mm vagyunk de a gép vissza minősített 12+2 -ről 11+4 -re! A 12. uh -ra jövő hét szerdán kell mennem! Viszont a kolléga nőm azt mondta nem titkolhatom tovább mert már a kis főnök sejti hogy mi a helyzet velem! Úgyhogy ma el kell mondanom a főnökömnek aztán a kis főnöknek is!
független attól hogy azért szívesen meg várnám a 12.uh már csak azért is hogy tudjam egészséges e a babám de csak rendben lesz ott is minden! Szorítsatok ma nagyon hogy tűrhetően fogadja a hírt a főnököm!
gratula az uh-zoknak..
üdv az újaknak...
aszija: úgy örülök,hogy te már érzed...gratula
én kedden voltam védőnőnél, vizeletembe volt egy kis gyulladás,kicsit aggódom is.hízni nem híztam.
ma hívom fel a dokimat,hogy mikor mehetek jövőhéten uh-ra,már nagyon izgulok...olyannyira,hogy azt álmodom 2 napja,hogy a mindig olyan dolgok történnek velem,hogy a babának baja lesz. utálok várni :S
Sziasztok! képzeljétek, ugye tegnap írtam hogy 9 kg-ot híztam idáig de ez egyáltalán nem zavar engem. ma reggel bugyborékolásra ébredtem, azt hittem valami rosszat ettem, de sasoltam félálomban és rájöttem a babuci mocorog. lassan 2 órája folyamatosan érzem a mocorgását pedig csak 10 hetes vagyok, de fantasztikus érzés:D és ez csak jobb lesz:P
Mindenki jól van?
Nagyon gratulálok, ez fantasztikus!
Én mindig is vágytam ikrekre!
gratulálok az uh-s jó hírhozóinknak:)!
nagyon örülök nektek,és üdvözlöm az újakat!
nekem van két 10 éves ikerhugom.tudnék róluk mesélni,születésük óta sokat gondoztam őket.12 év van köztünk,de gondolom az ikres kismaminkat leginkább először a terhesség része érdekli!:)
szia!
hát mi nem is igazán vettük,hanem mentettük úgymond,mert meghirdették a neten,hogy sürgősen ggazdit keresnek,mert nem tudják őket gondozni,meg ilyenek,ezért meg kell tőlük válni.kis testűt kerestünk a kisfiúnak,és ez igen kicsi.puli,és fox terrier keverék,édes kis jószág.nekem nem volt fontos,hogy fajtiszta legyen,mert mi segíteni akartunk egy kicsin,és nem is igazán akartam sok pénzt kiadni érte.miskolcról hoztuk,így a benzinpénz,a bolhairtó és féreghajtó kb 5000 ft-ba került.végül is így mégsem ingyér volt!:)
de egyébként sok fajtatisztát is lehet találni potom pénzekért:)
csak nem ti is kiskutyit kerestek?:)
a miénk igazi kis szőrgombóc:)