2011 Októberi babák (beszélgetés)
Szia!
Épp most olvastam a Jahn F/Dél-pesti kórház oldalán, hogy ott évek óta működik a kimondottan Bábás szülés.
Azt hiszem bebattyogok és kikérdezem a szülésznőket, hogy is van ez! :)
Köszi...:)
szia
én az első szülésemnél választottam, nagyon jó volt, hogy ismerős volt már (szülés előtt párszor találkoztunk, beszélgettünk)...sokat segített(persze azt nem tudom, hogy milyen lett volna, ha az ügyeletes van ott velem)
én mindenképp őt fogom választani most is!
Mindenkinek Gratulálok!
:)))))))
gratulálok!!!Az én mocorgóm holnap lesz 13 hetes de 12 hetes méretű.De kis ficánka:)Olyan mint a szülei.
Az ő mérete sajnos csaj:
BPD (fej):21mm
CRL (ülő mag.):50,7mm
grav. s 12
NT 1,3 mm
orrcsont látható,és ennyit nézett.Kaptam egy olyan sz.r képet is:)Majd fel is teszem ide ,szegény úgy néz ki mint daert vader:)Örülök hogy mindenkinek ilyen egészséges csöppsége van:)
Sziasztok! Megvolt én is túl vagyok a 12 UH-n! Amikor meg érkeztünk rengetegen vártak ultrahangra! De szerencsémre ott dolgozik a párom rokona így soron kívül be jutottunk! Biztos nagyon utáltak azok akik előttem voltak! :)
Az előző orvos egy héttel ez előtt le minősített mert kisebb a babám mint 12 hetes így lettem 11 hetes!
De most meg 13 hetesnek lettem mondva! Kérdeztem az orvost hogy ennyit nőhetett egy hét alatt? Azt mondta nem hanem ennyit számít milyen géppel vizsgálnak!
Szóval a lényeg! 13+1 hetesek vagyunk.
CRL: 69,3 mm
BPD:21,8 mm
HC: 78 mm
Szívműködés: ritmusos, 142/min.
NT: 1,63 mm
Orrcsont: 2,48 mm
Egyéb: Mellkas, hasfal zártnak látszik.Végtagok ábrázolódnak.
Hát ez lenne az én babám! :) :)
Bólogatott nekem és megfogta a lábát! :)
Szia!!
Először is mielőbbi gyógyulást.
Elhiszem hogy aggódsz.de igy tényleg jobb hogy május 6 előtt látni fog egy doki...hát én készre izgulnám magam addig...igyis csak a 6hetes uh-n láttam először a kicsit,és holnap megyek a 12hetesre,de már énis annyira izgulok...remélem minden rendben lesz!!
De akkor nagy vész nem lehet ha szépen nő a pocid:)))
Sziasztok Lányok!
Már jó régen írtam, de mindig olvaslak benneteket! Mi most vagyunk túl egy nagy nátha rohamon, lázzal köhögéssel. Vagyis én még nem vagyok túl rajta, mert még mindig "zörög" a tüdőm.
10 hetes 5 napos vagyok, de már kétszer voltam ennyire oda... remélem a drágám nem érzi meg.
Kicsit irigykedve olvaslak benneteket hogy van aki már a második meg 3. UH-ra ment megy...
Itt Angliában kaptam időpontot május6!!!!!!-ra, mikor már 15 hetes lennék, és még egyetlen egyszer nem is láthattam a kincsem... azt sem tudom hogy egy van vagy kettő...
Elmentünk a védőnőhöz hogy valami nem stimmel, mert ez már nagyon későn van. Akkor felhívta a kórházat, így jövő héten valamikor mehetek, de majd értesítenek levélben... 11+ akárhány napost leszek...
Csak reménykedni tudtam eddig is hogy van szívhang meg minden rendben van, nem fáj a hasam, nem görcsölök, csak nagyon nagy... :D
De már alig várom a jövő hetet, viszont eléggé izgulok is...
Gratulálok mindenkinek aki már túl van rajta és megnyugodhatott :)
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy gondolkodtatok-e azon, hogy szülésznőt válasszatok?
Ezen agyalok, mert a dokim olyan semmilyen lett az évek múlásával és a rendszer adta lehetőségek miatt, hogy bazira nem akarok neki annyit tejelni csak a biztonság kedvéért. Olyan szívesen olvasnék véleményt erről!
Kösszi! :)
ti is nagyon édesek vagytok....
itt tényleg mindenkinek olyan szép családja van...
Jajj de helyesek vagytok a pároddal:)
És milyen csinos vagy!!HÁt igen,azóta már eltelt 3hét bizti szép pocid van már!!Majd várjuk a további pocakfotókat:)
köszike...
a kutyus a családtagunk...nem adnám oda semmiért :D
kis bújós...imádom
boldog 12.hetet:)))))
Nagyon jók a fotóid...a kutyi...milyen kis batmanfülű:))meg kell zabálni!:)
Köszi lányok, akkor megnyugodtam:-) Máskor is volt ilyen rövid ideig tartó hidegrázás, de ez most éjszaka volt, aztán reggel mértem is a höt, de 36,1. Szóval ez van, de tény, hogy sokkal fázóabb vagyok,mondjuk mindig is az voltam:-)A zokniban alvás alap nálam:-)
Én ma vagyok 13+2 az uh szerint,mensi szerint 14 hetes. De az uh-s adat az pontosan megfelel a peteérésnek is.
Köszi szépen...igazad van.csak pozitívan:)))
Jajj ne is mondd..most is úgy bevagyok bugyolálva mint aki megakar fagyni,megy a fűtés,de kint süt a nap,én meg majd megfagyok...de este is...kénytelen vagyok zokniba aludni:)
nálam régebben terhességem kezdetén rendszeresen rázott a hideg....még időnként most is...szerintem normális...
am ma vok 12 hetes :D
Sziasztok
Mindenkinélminden rendben lesz!!Csak pozitívan!....mondom én, én is ilyen aggodós típus vagyok:-)
Lenne egy kérdésem,van köztetekolyan akit szokott rázni a hideg? Én éjszaka annyira f´ztam, pedig nincs lázam. Ez normális??
Sziasztok!
monyóné nagyon megy a drukk neked!!MInden rendben lesz meglátod,
és találkozhatsz a kicsiddel:)majd gyere és mesélj!
z.judit neked is gratulálok a jó eredményekhez...nembaj..ne csüggedj,tudod
hogy ugyis az a lényeg hogy egészséges legyen:))
ez a radioaktiv dolog engem is aggaszt,de nagyon remélem hogy nem lesz semmi baj..amugy én se
hinném hogy a lakosság orrára kötnék bármi baj lenne:((
aszija remélem szerencsével jársz ma..majd mesélj!
Lányok holnap eljön az én időm!Megyek 12 hetes uh-ra..ma vagyok 12+5remélem nem lesz semmi baj!
Kicsit félek:(