Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2011 Októberi babák fórum

2011 Októberi babák (beszélgetés)

10283. Katkamamusz (válaszként erre: 10282. - Szuszuek)
2011. júl. 4. 13:12
Köszi, minden Ok. Most készülök délután gondozásra, a dokihoz. Nekem tegnap volt rettentően élénk a kicsi fiam. Olyanokat csinált, mint még soha! Csak néztünk apával! Úgy mocorgott, hogy ki lehetett venni a formáját a pocakformámból. Hullámzott össze-vissza, meg bunyózott! :)Ma egy kicsivel light-osabb, biztosan elfáradt tegnap. :)
10282. szuszuek (válaszként erre: 10281. - Katkamamusz)
2011. júl. 4. 13:02

köszi,kedves vagy!

itt valahogy mindenki szép :D

legalábbis nekem :D

ma az apróságom egész nap mocorog,ahogy leülök! olyan jó érzés!

veled minden rendben?

10281. Katkamamusz (válaszként erre: 10280. - Szuszuek)
2011. júl. 4. 12:30
Nagyon helyesek, szépek vagytok! :)
10280. szuszuek
2011. júl. 4. 12:01

sziasztok!

nagy a pangás!töltöttem fel friss képeket!

ha gondoljátok lessétek meg!

10279. kapiannacka (válaszként erre: 10300. - Monyóné)
2011. júl. 4. 11:36

Szia, sziasztok!

Nem lógsz ki a sorból, nálunk dettó ez van. a bútorokat most rendeljük meg de kb. ennyi:) Pár apróság van még AVENT cuccokból.

2011. júl. 4. 00:14
egyébként hülyeséget beszéltem,hogy megvan minden,hiszen magamnak még nem is vettem semmit,amire odabent szükségem lesz!na mindegy,majd beszerzem,nem sok minden kell!puszika!
10277. kiralylany1018 (válaszként erre: 10267. - Katkamamusz)
2011. júl. 4. 00:13

nagyon köszönöm!jajj már alig várom hogy babázzunk végre,de már nincs messze!

megyek aludni,mert holnap megyek vásárolni csöpikéimnek,mert bencus kinőtte a kiscipőit,már csak szandia van,az meg esőbe nem jó,és még a tökmagnak is hiányzik 1-2 dolog,és gumis lepedőre is szükségem van,mert bencus szobatiszta lett,de estére még kell a pelus,a balesetek elkerülése érdekében,így nem kell pelus,és nem ázik el az ágy sem.remélem találok olyan nagyot,ami nekem kell!

10276. kiralylany1018 (válaszként erre: 10268. - Monyóné)
2011. júl. 4. 00:09

szia!hát nem tudom,ilyen fajta vagyok,meg doki szerint széles a csípőm,és van elég helye,és amíg elfér,addig nő!de a genetika nagyban közrejátszik!a párom anyuja 5 kilóval lett,a párom 7 hónapra 3,80kg,én 3,80kg,bencus 4,44kg,és ez a csöpi is nagy lesz,szerintem genetikai adottság!

az első szülésem kegyetlennek mondható,36 órán át vajúdtam,aztán mikor csökkent a kicsim szívhangja,megcsászároztak!a leletemen az volt,hogy nagy magzat,téraránytalanság,azaz nem illeszkedett be a feje a szülőcsatornába,fájásgyengeség,mármint nem a fájások voltak gyengék,csak nem tágult a méhszáj,csak 1 cm-re 2 nap alatt,szóval durva volt,remélem most nem kínoznak sokáig,ha nem tágulok,szeretném rögtön a császárt,de ha minden simán megy,és remélem úgy lesz,simán szeretnék szülni!majd meglátjuk,de nem élem magam nagyon bele a sima szülésbe,mert ha igaza lesz a dokinak,és 5 kg-n felül lesz,nem hiszem hogy hagynak simán,tekintettel az előző császárra,és a hegszétvállás rizikójára!mindegy lesz ami lesz,csak egészséges fiacskám szülessen!:)

10275. szuszuek
2011. júl. 3. 15:06

na indulunk apóshoz! :D

mindenkinek szép napot!bár itt elkezdett esni az eső! :(

fel akartam venni egy ingemet,és basszus nem tom összegombolni :)

de sebaj :D

szép napot mindenkinek!

10274. Katkamamusz (válaszként erre: 10273. - Rio07)
2011. júl. 3. 15:06
Köszi! Úgy legyen! :)
10273. rio07 (válaszként erre: 10266. - Katkamamusz)
2011. júl. 3. 14:52
Fel fogod ismerni, ebben biztos vagyok. Ilyenkor sokkal jobban figyelsz a testedre, mint bármikor. Minden rezdülést vagy más érzést megjegyzel. Ezt is tudni fogod, ne aggódj!
10272. Titánia83 (válaszként erre: 10321. - Katkamamusz)
2011. júl. 3. 10:43
Köszönjük Katka! A drukk most nagyon el kell! :)
10271. Katkamamusz (válaszként erre: 10270. - Szuszuek)
2011. júl. 3. 10:24

Jó sütést, vedd le apóst a lábáról! :)

Szerencsések vagytok, hogy kaptok babakocsit, az a legnagyobb beruházás! Mi mindent magunk vettünk meg, de szerencsére már megvan szinte minden! Így nyugodtabb vagyok, hogy erre már nem kell gyűjteni, elég a szülésre!

Tegnap az én fiacskám sem volt túl aktív, csak reggel meg este rugdosott, pedig folyamatosan szokott. Biztosan a hülye idő miatt volt!

10270. szuszuek
2011. júl. 3. 09:59

jó reggelt mindenkinek!

1-2 napja alig mozog a csemeténk!tegnap este

mondtam is neki,hogy valami életjelet adjon magáról,mert így nem leszünk jóba!eltelt 2 perc,akkorát rúgott belém,mint még soha!mintha elrugaszkodott volna! utána már ép hogy csak éreztem!

de legalább tudom,hogy jól van!

rácsos sütit fogok sütni,házi cseresznye lekivel,mert megyünk apósékhoz látogatóba...megbeszéljük vele a babakocsi részleteit :D tőlük kapjuk majd :D

10269. Gabi0731 (válaszként erre: 10324. - Vargaiza)
2011. júl. 3. 07:18
Köszi szépen, nagyon jónak tűnik, mindenféleképpen meg fogom nézni majd a jövőhéten!
10268. monyóné (válaszként erre: 10263. - Kiralylany1018)
2011. júl. 2. 23:27

gratulálok a csöppséghez:)Amúgy mitől lehetnek ilyen nagyok a babáid?Az első szülés a méretétől függetlenül milyen volt?

szép álmokat mindenkinek!:)

10267. Katkamamusz (válaszként erre: 10263. - Kiralylany1018)
2011. júl. 2. 22:35
Gratula a nagy fiúhoz! :)
10266. Katkamamusz (válaszként erre: 10265. - Rio07)
2011. júl. 2. 22:34
Köszi! Az az igazság, hogy mindig kérdezik tőlem, hogy érzek-e összehúzódásokat, haskeményedést, de én egyiket sem éreztem soha! Kicsit aggódok, hogy mi van, ha nem ismerem fel?!
10265. rio07 (válaszként erre: 10331. - Katkamamusz)
2011. júl. 2. 22:07
Szió! Itt nincs hülye kérdés..:) Nem tudhatunk mindent, azért van a szánk, jelen esetben a billentyűzet :) hogy kérdezzünk. Szóval, a köldök vonal alatt van az összehúzódás, fájdalommentes, mégis kicsit összerántja az embert. Ebből mostanában kijut nekem, valszeg az idegességtől. Ezt hívják egyébként Brexton-Hicks féle összehúzódásnak, ami többnyire veszélytelen, akkor kell említeni a dokinak, ha egy órán belül már 4-et is észlelsz. Ilyenkor pihi, és vitamin.
2011. júl. 2. 21:51
ja,én is keményedek mindég,és fájdogálni is szokott a pocim,de tűrhetően!már nem sok van hátra,még 100 nap sem,és babázunk!pussssszzzz
2011. júl. 2. 21:49

sziasztok.itt vagyok!még én sem vettem semmit,de hétfőn belelendülök.igaz nekem tényleg csak pár dolog kell,mert minden megvan a kis kukacról.:)

új cumi,üveg,pár kisruha,egy kiskád,vastag kispléd,azt hiszem ennyi!

ja megjött a cukrom,rendben van,és megvolt az uh is.hát ami azt illeti megállt a szivem egy kicsit,mert a doki azzal kezdte az uh-t,hogy atya úr isten!.....na itt kihagyott a szivem,aztán azzal folytatta..mekkora ez a gyerek!:)már most nagyobb volt a 26.heti uh-n,mint a kisfiam 26 hetesen.:)azt mondta a doki,ha saccolni kéne a születési súlyát,5, 5és fél ,6 kg körül lesz.aztán azzal viccelődött,lehet lekörözzük azt a román csajszit,aki 6 és fél kilós babát szült.

na itt kiakadtam,és majdnem elsírtam magam,mert megijedtem,mert bencusom is elég nehéz volt már az utsó hetekben,pedig csak 4és fél kiló volt!na mindegy,lenyugtattam magam,majd meglátjuk mekkora lesz,nem is gondolok inkább arra amit mondott a dokicsak annyira,hogy amit kisruhát veszek,az 62-es től fog kezdődni,mert bencus 62 cm-el lett,és ezek szerint ez a kicsi is lesz legalább akkora!szóval nem 50-52 lesz a kezdőméret,a pelusból is inkább kapásból a minit veszem,nem a newbornt,mert bencus is azzal kezdett,egyszer adtam rá newbornt,de szűkös volt.egyébként nagyon egészséges szép kis legénykém lesz a doki szerint! na jólvan,kidicsekedtem magam,majd holnap jelentkezem még!:):)puszi nektek!

10262. zsani82
2011. júl. 1. 20:46

Sziasztok!

Ma még itt sem voltam...voltunk vásárolni,lányom megy anyuékhoz nyaralni

Pestre holnaptól...teljesen bevan zsongva..

monyóné nyugiii...nem lesz semmi baja a bébinek...jóó nem azt mondom hogy szado-mazo meg vad szex legyen,

de egy normál szextől nem lesz semmi baja!!Jaa és ami az anyának jó az a babának is!!:))

Pelenka téma:nálunk a kórházba Libero volt én utáltam...aztán ahogy hazajöttünk pamperst vettünk nekünk abból csak a

Sleep&play jött be(narancssárga)aztán váltottunk a Huggiesra...sztem az a nyerő:)De a dm-es is jó.

Mosópor:Én váltogatom a bonux,Tomi,Perwol...de az öblítő az mindig állandó a Silan fehér..amin baba van!Isteni kombináció..szuper illat!:)

m.eszti nekem sincs kifordulva a köldököm,egyik gyereknél sem volt...sztem nincs azzal semmi baj...visszafog állni!!:)

Katkamamusz akkor finom lett a "csokoládés tekergéd???:)))Énis megvoltam halva érte míg megnem sütöttem..ettem..jólesett...és már nem is kívánom:))

10261. epresfank76 (válaszként erre: 10258. - Titánia83)
2011. júl. 1. 19:55
És az MV sima prémiummosóport használja a babának?Mert a bébimosópor bazi drága,én nem szívesne venném meg annyiért...............
10260. Ancsika82 (válaszként erre: 10258. - Titánia83)
2011. júl. 1. 19:51
Milyet???
10259. vargaiza
2011. júl. 1. 19:49
Kedden mikor itt volt a védőnő épp akkor mondta, hogy mosópor a Tomi kristályon kivül bármilyen használható, öblítőből csak a sensitivet de csak kevesebbet mint a felnőtt ruhákhoz.
10258. Titánia83 (válaszként erre: 10217. - Zsanyy)
2011. júl. 1. 19:28
Mi "MV"-s mosóport használunk. A Húgomék viszont már babán is tesztelték. :D A kicsi mindentől kiomlott, de ettől nem!
10257. Titánia83 (válaszként erre: 10233. - Katkamamusz)
2011. júl. 1. 19:26
Nekem összeszűkült. :o
10256. Titánia83 (válaszként erre: 10250. - Vivace)
2011. júl. 1. 19:25

Én is támogatom a mosható pelust, én is környezetvédelem párti vagyok. :)

Igen, az elején ki kell tapasztalni, hogy melyik jön be nektek.

Én is szeretnék majd hordozni, bár nem tudtam, hogy ilyenkor kell menni tanfolyamra. Azt hittem, majd visszük a babánkat. :D De így logikusabb, ha élethű babán gyakoroltatok. :)

10255. szinescsillag (válaszként erre: 10254. - Ancsika82)
2011. júl. 1. 19:17
Én pont ma néztem Gabi öblítőt direkt baba ruhákra!
10254. Ancsika82 (válaszként erre: 10217. - Zsanyy)
2011. júl. 1. 17:55

Én, amíg nem volt gyerekünk arielt használtam, viszont az első alkalommal kiderült, hogy allergiás rá, ezért átálltunk a bonuxra, ami mos olyan jól, mint az ariel, az ára is jó... öblítőből a lenornak van a sensitivből, amin baba van, az direkt bébiknek van, nagyon jó.

A sógornőm viszont a dm- ben talált vmi antiallergén mósóport csak babáknak, ő arra esküszik. De persze mint minden más, ez is baba függő :) ki kell tapasztalni.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook