2011 Októberi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Pár napja nem voltam de behoztam a lemaradásom :)
Katka gratulálok a súlyodhoz, ügyesen tartod :)
Pelenka ügyben - minden tiszteletem azoké, akik nem eldobhatósat használnak, de sajna én is a kényelmesebb verzió mellett voksolok :(
Szex téma - szerintem ez is totál egyén függő. Én nagyon rákattantam, nekünk nagyon pozitívan befolyásolta a babavárás :)
Kakaóscsiga - átküldenétek nekem a receptet? Úúúúgy megcsinálnám :)
Vásárlás - babakocsit kapunk ajándékba (szerencsére) és most vagyunk lakásfelújítás kellős közepén, így ha meglesz a lakás nagyjából, akkor kezdek vásárolni. Kb 6 zsák babaruhát kapunk, bútort is, így tényleg csak az apróságok vannak hátra :)
Szép napot mindenkinek :)
fél liter vízbe??Jesszusom.Minden elismerésem a tiéd hogy bent maradt.A lényeg hogy túl vagy rajta:)Mikor lesz meg az eredmény?
Én sem félek annyira a baba méretétől.Mert nekem a kezem nagy:)mindig is utáltam és szégyeltem,hogy tenyere-talpas vagyok de most jó hasznát fogom venni.:)
sziasztok!nekem a cukroslötyit fél liter vízzel keverték,nem nekem kellett megvennem,ott keverték ki,és aki akart vihetett bele citromlevet,de én nem szarakodtam vele,lehúztam egykettőre az egészet,csak utánna nagy harcot vívtam,hogy bent is maradjon,kutyául éreztem magam!szerintem az is közrejátszott,hogy nem szoktam egyszerre fél litereket inni,pláne nem tömény cukorral!:)
ja,monyóné:gyorsítottak oxitocinnal,egész idő alatt,de csak annyit értek el vele,hogy majd belegebedtem a fájdalomba,de nem tágultam semmit sem!remélem igazad lesz,és tényleg nem kínoznak addig mint először!egyébként én annyira szerettem volna egy irinyó pirinyó kisbabát,aki picike,de nem jön össze!de van jó oldala is a dolognak!nem kellett bencusomat annyira félteni,mikor felveszem,és fürdetem,meg ilyenek,bátran megfoghattam,nem féltem ,hogy összetöröm,szerintem egy icike picike babát igen félve fogtam volna meg elsőre!de akkor is édes volt,és pici,akár milyen nagy is volt,nekem picike!akkor tünt fel csak,ha más vele egykorú babák között voltunk,hogy mekkora is!na jólvan,megyek aludni,mert beájulok!puszika!
Sziasztok!
Hétvégén nem voltam mert lánykámat vittük le anyuékhoz nyaralni majd 1,5hét mulva megyünk érte!!
MÁr nagyon várta...de jól telt a hétvége mert már mi is régen voltunk otthon!
Katkamamusz azigen.jól bevásiztál pelusból..ügyi voltál!!azt mind nagyon jóó áron vetted!Amugy nagyon helyes hogy szülésfelkészítőn arról is szó van ha mivan ha nem
vesz levegőt a baba!Nálunk sincs szülésfelkészítő...bár jobban örülnék neki ha a védőnő inkább erről tartana valami kiselőadást,minthogy ossza az észt minden más hülyeségről!
Ez engem nagyon bosszant!Bár hál istennek egyik gyereknél sem volt baj,de bármikor beüthet a krakk sajnos:(
szuszuek én még sehogy nem állok,majd augban kezdek nekiállni a babacuccok összeszedésének!:)
sztem akit megnyugtat az vegyen légzésfigyelőt...bár nekem egyiknél sem volt,de tényleg az a biztos aki ha van aki úgy érzi!:)
királylány az nem semmi hogy mekkora babót jósoltak neked!!Atyaég!!!Bár az előző is nem hétköznapi súllyal született!!
Annyira éreztem, hogy valakinek beletrafálok az életébe... :(
Tudom, hogy közhely, de van néhány ismerősöm, akiket felvet a pénz, de a bébi soha nem jött nekik össze vagy pedig súlyos beteg gyermekük született... Hihetetlen ajándék a JóIstentől egészséges gyermeket kapni és megtartani :)
Köszönöm!
Az a helyzet, hogy egyébként sem kéne már dolgoznom, ,ert veszélyeztetett terhes vagyok, mivel másfél hónapja elég erős görcseim voltak, de gondoltam, hogy elég "erős csaj vagyok"- ma már tudom, ez nem ezen múlik- meg azt hittem, hogy az ülés nem túl megterhelő... és a pénz sem egy utolsó szempont, merthogy táppénz alatt a fizetésem harmadát kapnám- természetesen annyira nem vagyok anyagias, hogy ezen múljon a gyermekem egészsége... ha a doki azt mondja holnap, hogy most volt elég, nem kérdés, hogy otthon maradok :)
Epresfánkéknál így van. Este bekutyulja, és reggel elviszi.
Jó tanács, hogy előbb a víz, és abba a cukrot, és gyorsan kell kavarni, mert különben összecsomósodik. És persze mehet bele a citromlé is.
A cukor az egy fél fehér műanyagpoharat kitesz. Én teleöntöttem vízzel és citromlével. Igaz csak fél citrom levét öntöttem rá.
Mivel nekem ott kellett összeállítanom, így az alján még maradt cukor, arra még töltöttem egy deci vizet és kimaradt citromlevet.
Valahol amúgy olvastam, hogy 3 deci vízzel csinálják. Két decivel nagyon tömény, de sajna nem oldódik fel, ha a finisben dobod össze.
És nekünk hűtött ásványvizet javasolt a védőnő. Egész jó volt úgy. :)
Sziasztok!
Annyira sz..ul vagyok ma, hogy hihetetlen. Nem tudom, hogy ez annak köszönhető, hogy a 2 hét táppénz alatt kiestem a ritmusból, de annyira feszít alul a hasam, hogy sehogy nem jó ülni...
Azt hiszem, most fogunk nagyot nőni... és ma reggeltől fél óránként- óránként keményedik is, nem tudom mire vélni, de holnap megyek úgyis dokihoz :(
Örülök a jó híreknek.
Kórház válogatja. Nálunk ők adták ide reggel, és ott kevertük össze. De ha neked kell megvenned, akkor annyiból jó, hogy este összedobod, és reggelre feloldódik.
És jól tudod. ;)
az első szülést nem gyorsították meg oxitocinnal?Szerintem is császározni fognak de valószínűleg már nem hagynak egyáltalán szenvedni.A mi babánk meg kicsi,de erős mint a bivaly:)A lényeg hogy egészséges.Most olvastam hogy a baba mérete tényleg a genetikától függ.
A különbség annyi hogy a ti babátok a tornasor elején lesz a miénk a végén:)