2011 Októberi babák (beszélgetés)
nekem a 26 hetesen volt 900gr!!de akkor sztem 24 hetes pár napos lehettem csak a számolásaim szerint meg az elsö UH alapján!
akkor jo nem csak én vagyok igy ezzel!!
vikivi neked is szokott görcsölni a hasad????
Amikor 2 hete voltunk 4D-n, akkor a gép minden méret alapján előrébb mutatta a szülést, de már előtte a sima uh-kon is. Én most gyakran járok dokihoz, 2 hetente megnézi, mi a helyzet.
mi is előrébb állunk másfél héttel!
28 heti uh,1443 gr volt a kicsinyünk!29+3 naposnak felelt meg a méretei alapján is!
azt mondta a doki,ha közvetlen lemérné megint,akkor mást mutatna megint!
szerintem nem kell beparázni ezen!
énis elörébb járok te miota kezdél elöre járni????mert nekem a 12 héttöl kezdek csuszni a napok!!!
Én többfélét szedek: a 21.héten kaptam Diaphyllint 2x1-et, meg szedem a magnésium citricit 3x1-et, Ladeevitet napi 1et,+vas (de ezt nem mindennap, mert gondjaim lennének a wc-zéssel, ha mindennap szedném).
Méretek alapján 2héttel előrébb járunk.
Majd este minden kiderül, remélem én is, hogy minden rendben. Szept.közepe a cél!!!
egy olyan kérdésem lenne lányok hogy én nem vagyok házas és hogy tudom elintézni hogy az apa nevére kerüljön a gyerekem??a párom jelenleg külföldön dolgozik és nem biztos hogy haza ér a szülésig igy nem tudunk olyan apasági nyilatkozatot csinálni de viszont nem is vagyunk élettársi kapcsolatba bejegyezve!ha megszületik a baba és megyünk anyakönyveztetni akkor is a nevére tudja venni vagy ott fizetni kell???mennyit ha igen??valaki tud ebbe segiteni???
majd számolj be mit mondott a doki.Drukkolunk hogy minden rendben legyen.
milyen gyogyszert??nekem csak magne b6ot irt fel plusszba de azt szedtem is!!!majd ird már meg hogy mit mondtak ma drukkolok nagyon ne legyen semmi baj sem!!!!
Szia!
Nekem is 2100 a méhszájam, már a 21.héttől kezdve. Kaptam gyógyszereket+pihire vagyok ítélve.
Én 30hetes vagyok, ma megyek kontrollra, remélem nem romlott a helyzet.
Fiam!!!!!:D azt véletlen nem tudjátok hogy a fiuk vagy a lányok a nagyobbak???
vigyázzatok nagyon magatokra.Fiad vagy lányod lesz?Állítólag a fiúk lustábbak és nehezen bújnak ki:)
Pontosan!!de nem fog semmi baj lenni pozitiv legyél énis az vagyok!!Én épp az imént irtam veszélyeztetett vagyok mert volt már 2 spontán vetélésem meg már most 2100 a méhszájam és a doki engem azzal "biztat" hogy nem fogom tudni kihordani tuti elöbb meg lessz!ez olyan biztato egy dokitol de ugy vagyok vele hogy majd jön ha ugy érzi csak egészséges legyen!
Köszi! Én is jót nevetnék! :))
igen legalábbis nekem igen!!Pedig csak a 26 hétbe járok!!De én veszélyeztetett is vagyok 2100 a méhszájam hogyhogy a doki szerint nem fogom kihuzni a kiirt ideig!!!:(
ezt akartam írni,hogy szerintem ezek az októberi babók fordítva vannak beprogramozva mert nem hogy kevesebbet egyre többet pörögnek :D
De jó kis álmod lehetett. :) Megmosolyognám ha tényleg 3700grammal születne meg 52centivel :) Örülök,hogy ilyen kis aktív volt ma! :)
Én is vérszegénységre kaptam,ma írta fel a doki. 5 csillag volt a vérképemben.Azt mondta lehet székrekedésem is tőle,ennek nem örülök mert most pont nem hiányzik,hogy visszajöjjön. Nekem is napi 2*1et kell...szerinted ezt már végig kell szedni?
nekem már az előbb segítettél.Köszönöm:)Dinnye?Hmm folyton azt eszek:)Mi is lesz velem ha vége lesz a szezonnak?:D
Mi nagyon sokat vettünk, az első 1-2 hónapra! Tele van vele a kis szekrénye! Kérdezte is a barátnőm, hogy mekkorát vegyen, mondtam, hogy ne újszülöttre valót, de erre nem gondoltam, hogy ennyit fog küldeni! :)
Rosszkedv ellen tudok ajánlani egy kis dinnyét! :)))
Tuti segít! Amúgy meg, fel a fejjel, semmi nem számít, csak a mocorgó pocaklakónk! :)
De jó!!!!Veled örülök!!!Annyira sokat tud jelenteni ha gondolnak az emberre,és segítenek.Bármi apróság sokat tud jelenteni.3 mosás?Akkor ti sem vesztek sok kis rucit majd.Mi is kaptunk egy nagy dobozzal,de azért le akarok vadászni 1-2-t:)
nagyon jól esik amit írtál.Köszönöm.Tudom hogy ki fogja várni ,mert megbeszéltem vele:D
De amikor a férjem mondta hogy lejjebb ment a hasam és nekiállt aggódni,akkor ez az érzés átragadt rám.Amúgy is érzékenyebbek a kismamák,és aggódósabbak,de ma még sz.r napom is van.:D
Képzeljétek, tegnap jött egy nagy csomag a barátnőmtől, Amerikából! Ha 1 évig nem veszünk ruhát a kicsinek, akkor is lesz mit ráadni! A mosógépben 3 nagy adag lett, azonkívül játékok, cumik, cumisüvegek, tányérok, 7 pár cipő...
Kész voltam, amikor megkaptam! Szó szerint sírtam, annyira meghatott! Még most is a hatása alatt vagyok!
Nyugi már! Nincs semmi gond, mindenkinek másképpen reagál a szervezete! Ki fogja várni az idejét Istvánka! :)
Akkor ne aggódj! Ezek csak becslések, nem biztos, hogy annyi, amennyit saccolnak! Ha meg igen, legföljebb kicsit nagyobb fiacskád lesz! :) Akkor sincs semmi, sok baba születik 4 kg feletti súllyal!
31 hetes.Persze van még 9 hét,és remélem ki is várja a pöttömkénk,és nem születik meg hamarabb.Szerintem jó ha a kismama figyeli a testét,és a változásokat,mert így pár dolog talán nem éri váratlanul.De mindenképp a dokikra kell hagyatkozni.Én pénteken megyek a kórházba kontrollra,ha valami gond van akkor ott úgyis kiderül.
jol van bocsi!!!azt énis halottam hogy szülés elött a has lejjebb megy!!De mennyi idös terhes is vagy??már ott tartasz hogy szülsz???
ch =szénhidrát.Hülye kérdés?Szülés előtt a has lejjebb megy...
hülye kérdés de mi az a ch???:(mennyi idös is vagy??Bocsi lehet irtad már csak elfelejtettem!
További ajánlott fórumok: