2011 Októberi babák (beszélgetés)
Én ma egy sima gyümölcstortát csináltam neki (piskóta, vaniliás puding, őszibari, meggy), ebéd után kapta meg - épp nem a legjobb kedvében volt-, de a tortát nagyon ette.:)
A családi bulit csak a hétvégén tartjuk szüleimnél, anyukám névnapjával együtt. Ott egy sima vanilia torta lesz tejszínhabbal, legyen mibe belenyúlni.
Szia!
Képzeld, ugyanolyan minden, mint Áronnal volt! Az elején volt egy hányós időszakom, csakúgy, mint Vele, de azon kívül nekem semmi panaszom... Meg is voltam győződve, hogy ismét fiam lesz, de, mint a példa mutatja 2 teljesen egyforma terhességből is születhetnek különböző nemű gyerekek! A pocakom is olyan, kívánós sem vagyok...
Boldog Szülinapot! :) Szegényke biztosan jobban élvezte volna, ha kipihent.
Sebaj majd jövőre, amikor már a kis hugi is felköszönti :)
Köszönöm csajok! :)
Képzeljétek, nálunk is megvolt a szülinap, amit az én kis rosszcsontom végig ordított! Délelőtt uh-ra mentünk, nem aludt, délután meg 1 óra alvás után felébredt, amikor a megérkeztek a vendégek. Szóval, fáradt, kialvatlan volt... Sírt a tűzijáték alatt, az ajándékozás alatt, majd kb. 20 perc után apa megnyugtatta a lufikkal és utána már játszott, meg evett tortát, de elég kis nyúzott volt. Alig sikerült olyan képet csinálni, amin nem sír...
Mindenkinek köszönjük a szülinapi köszöntést.
A tortát a keresztanyu sütötte, de az alap piskóta volt, a krém pedig joghurtos-tejszínes, barack darabokkal. A teteje is barackkal volt lefedve. Babánkat annyira nem kötötte le a torta, inkább a nagy doboz érdekelte. Nagyon édesen próbálta kibontani. Egy faltot evett csak a torából, de azzal sikerült a kis arcát összekenni :)
Látom a szülinapi képeket! :)
Isten éltesse! :)
Milyen tortája volt,hogy készült?Evett belőle?Ízlett neki?