2011 Októberi babák (beszélgetés)
Oscillococcinum, homeopátiás.
Köhögésre Stodal szirup.
Torokfájásra méz.
Melegtea, melegfürdő, nagydunna. :D Ki kell izzadni a betegséget.
Ja lázra ecetes vizes zokni. Vagy apránként hűteni a fürdővizét.
akkor miből éltek ? bocsi a kérdésért ? Ide jutottunk le sz..r a kormány minket anyukákat ... de azért szüljünk gyereket , de mire ? hogyan ? miből ? Nem 2ft- egy pici baba felnevelése ...
És akkor ilyenkor mit tudtok csinálni ? Bíróság vagy valami ?
Én is így próbálkoztam,de 2 hónap után feladtam,lehet,hogy ez a baj.
Azt hiszem újra próbálkozom! Hátha :-)
Én úgy tudom úgy küldik mintha rendes fizut kapnál...
Én sem kaptam semmit csak családit 12200Ft-os és abból éljél meg ,de még a gyerekednek is vegyél pelust meg törlőkendőt ebből a pénzből. Ja és képzeld el amit beküldtem papírt és az öcsém is pluszba bevitte azt elkeverték így újból lekellett fénymásolni ,mert az idióta pi..a 4db-papírt nem tud úgy elrakni,hogy az ne vesszék el . Ráadásul 1-hétig hívtam minden nap vagy 5-ör az OEP-et de cseszték felvenni , mire utolértem őket addigra rendszer hiba lépet fel azért nem kaptam pénzt. Bementem január.03-án erre országosan rendszer hiba ...mehetek be még egyszer . De még egy igazolást sem tudnak ki adni , amit nekem továbbítani kellene ,hogy megkapjam a rendkívüli támogatást, mert túlságosan kényelmesek ... De ha nem intézik el az utalásomat esküszöm még az igazgatót is oda kéretem ,mert sajnálom és elnézést abból nem élek meg . Nagyon elegem van belőlük . A párommal megyek be , de nem jósolok nekik kellemes ügyintézést ... Te kaptál már pénzt???
Igen, én már írtam korábban.
Milyet használtok?
Nekünk van AIO, de azt nem szeretem.
A prefik + külső jött be.
Van egy tippem a kendőre is, mert ezt is végigjártuk.
Amikor kötjük eleinte a babákat, már akkor sírnak, ficeregnek, rúgnak, vágnak. Kötésnél kell egy kicsit rázni, majd amint fenn van, indulj el vele ütemesen. Mennyi kört róttam én a lakásban így. :D Mostanában már megyünk az utcán is.
3 hónap kellett, mire megértette, hogy a kendő biztonságos és jó. Már csak akkor feszeng, ha melege van.
Kengurut leginkább akkortól ajánlják, ha tud ülni és mei tai hordozókat is. Kendő a legjobb akkor, ha még nem tud ülni.
Hát én soha nem mértem. Soha nem tudtam és tudom, hogy mennyi tej van a mellemben, mennyit evett, mennyit kellett volna. (Kivéve egy hetesen a doki kiszámolta, aztán hol érdekelt.)Soha nem fejtem ki a tejnek a "végét" a mellemből, és nem is gyulladt be a mellem. (Nekem a védőnő mondta, hogy akkor jellemző a mellgyulladás, ha valaki még evés után neki áll fejni.) És első gyerek nálam is!
Ma voltunk az orvosnál a három hósan. 7,4 kiló.
Kizárólag anyatejjel.
Pedig éjszaka van, hogy csak szív párat, és már alszik is. Van, hogy csak 5-kor kel, máskor meg 2 és 5-kor.
És kipihent vagyok minden éjszaka után.
Néha össze-vissza eszik. VAn, hogy 4 órát hagy ki, máskor meg 2-t. Jártam már úgy, hogy a melleimet is összekevertem.
Nem ittam soha szoptatós teát, csak gösser citromos 0%-ost.
Na jó, meg kicsit vizualizáltam a dolgokat, hogy tudok szoptatni. :p
Tuti nem lesz gond! :-)
Nekünk alapból csináltak a csípővel együtt.
Szia!
Igen, lehet, hogy a korunk miatt van, de én is így vagyok Áronnal!
Első naptól kezdve nyugodt, jól alvó baba! Az elején volt 2-3 hasfájós hetünk, de sok tornával sikerült kiküszöbölni! Éjjel akkor is aludt.
Újszülött korától kezdve viszem magammal a lakásban mindenhová, akár főzök, teregetek, vagy vasalok. Sokat beszélek hozzá és most már Ő is mondja a magáét! Egy vacsora főzést pl. simán végig " beszélgetünk" a konyhában! :)
Te szeretnél még babát?
Kati
Nekem a nagyobbik lányom nem ébredt fel arra hogy éhes. Képes lett volna nappal is 6-7-8 órákat aludni. Éjjel este 8tól reggel8ig aludt. Viszont ha csak akkor etettem volna, nem hízott volna, mert amúgy meg egy alkalommal keveset evett. Így én ébresztettem 3-4 óránként, aztán 3 hós korában este 11kor álmában is etetnem kellett, mert teljesen leállt a súlygyarapodása. A doki tejpépet akart felírni. De mikor mondtam, hogy teajdó vagyok, tejprobléma biztos nincs, ő javasolta az éjjeli szopikat.
Szóval azért van ilyn is, hogy nem ébred fel arra, hogy éhes, de ritka. Elnőtte ezt a tulajdonságát. De a mai napig nagyon mélyen alszik.