2011 nyarára bombanő! (beszélgetés)
Akkor jó,csak úgy olvastam és hallottam,hogy nem jó. Nem akartalk ezzel megbántani vagy kioktatni!!
oké de nekem semmi bajom nincsen este a gyümitöl!!!
További jó pihenést és holnapra sok erőt az edzéshez!!
Bocsi most,hogy olvasom a blogot már átom,hogy mit edzel. Ügyes vagy ezzel az edzéssel tuti sikered lesz nyárra!!!
Én egyszer voltam karate edzésen ,de vhogy nem nekem való. Könnyen felfázok,így az sem tetszett,hohy csupaszlábon kell lennem. Aztán nem is olyan könnyű ,mint amilyennek tűnik.
Vivienke30 és Devilinbed figyeljetek arra,hogy estére nem jó gyümölcsöt enni,mert csak rothad vagyis erjed a belekben. Inkább zöldséget egyetek!
Gratulálok, szerintem ez jó,hogy így fogysze,mert ez nem árt a bőrödnek sem,m intha hirtelen fogynál! Csak így tovább!!
Szia!
Köszöntlelek köztünk!!!
Te mit sportolsz és mi a célod?
Sziasztok!
Ma nem tornáztam, vizsgáztam, aztán kidőltem aludni. Nagyon elfáradtam. Holnap majd megint belevágok.
Szép estét mindenkinek!
az tök jo én nagyon szeretem
én is narancsot ettem az imént :D
szia!!!én jol vagyok most ettem egy narancsot meg almát
Sziasztok :D
Helyre álltam, ma gyümim van és eddig nagyon ügyi voltam :D Veletek mi újság? Hogy vagytok?
sziasztok!!!az tök jo musu!!!remélem sikerül lefogynunk!!!
Szia Tücsi! én heti 2-3 alkalommal kyokushin karatézom alkalmanként 2 órát,a fennmaradó napokon itthon nyomom az elliptik trénert meg fitnes videókra tolom a neten...:))
Megyek is vár az edzés,majd ha hazaestem akkor még felnézek....:)
Egyébként a 7végén párommal lesétáltunk 20-25 km-t,mázli,hogy van náluk erdő,ahol lehet bóklászni:)
szia!!!musu sziasztok csajok!!!én ma is mérlegeltem és tegnap ota megint fogytam igaz csak dekákat de annak is örülök!!!
Húzzuk bizony!! Én pont most fejeztem be R.R. 90 percesét! Te miket tornázol?
Sziasztok!
Én is becsatlakoznék,van miből nekem is leadni,de már kezdek átállni az egészséges életmódra.
Nyáron már nem akaok úgy kinézni a bikiniben mint egy hordó,szóval húzzuk meg csajok keményen!
hajrá hajrá :) (én meg a 60at :) március közepéig :)
Remélem összejön, szurkolok Neked!!!
És persze mindenkinek szurkolok itt!! :D
holnaap megint torna!!!!számoltam ha minden héten leadok egy kilot elérem a 70kilot nyárig
néha megesik, majd holnapra helyreállsz :)
ma én is tortáztam, a párom szülinapját ünnepeltük, inkább gyümisalit ettem mint tortát, abból csak 1 nagyon vékony kóstolót, bár rétest ettem :)
sziasztok ma megint fogytam igaz 90dekát de megy lefele!!!ma csináltam hasizom tornát kemény volt
Köszönöm :) Sajnos ma bepótolom, mert apukámnak lesz holnap a szülinapja, de már ma megvágtuk a tortáját, és már meg is kóstolgattam :) Finom nagyon!
Sziasztok. . .
Szörnyű napom van, Ch és eszek, mint akinek muszály, nem sokat mégis bűntudatom van :( mostanság sokat bűnöztem :( nem kéne :( most szeretném végig csinálni :)
Képzeljétek, tegnap estére nagyon megéheztem, de nem ettem, pfúú elég volt kibírni, de nem ettem!
Sziasztok! Uhh megzavartak 2x is a tornában, így el is ment tőle a kedvem :S
Ma is elmarad nálam a torna mert beteg lettem:S Remélem gyorsan átmegy rajtam ez a megfázás és akkor újra torna!!!!:) Nektek továbbra is kellemes és kitartó edzést kívánok!!:)
itt sincsen semmi hóó féle
További ajánlott fórumok: