2011 novemberi babavárók (beszélgetés)
Sziasztok!!!!!
remélem csatlakozhatom hozzátok!!!!
még nem tudok babáról...
de elég sok minden történik velem.....
ma késik 4. napja!!!
a helyzet az tegnap a teszt napközben negatív lett!!!
viszont mensi sehol!
émelygek főleg esténként....
sokat pisilek.... cicim nem fáj, pedig mensi előtt szokott... a szokásos mensi előtti pattanások is elmaradtak!
szerintetek mi lehet a baj?
Csak nőne már egy picit, na meg a szíve is begyorsulhatna és akkor sínen lennénk:)
Nagyon várom a kedd reggelt, el sem tudjátok képzelni de addig is erősödik mert szuggerálom:)
És ott a hétfő, na az nem lesz semmi! Új munkahely, új kollégák, csak éljem túl:(
Sziasztok drágáim!
Én vagyok a fórumindító! Akkor elbúcsúztam, mert megjött sajnos, de most az imént teszteltem egy pozitívat, mert már 6. napja késett. :) Annyira boldog vagyok! Ha minden igaz november 30-ra leszek kiírva és már van egy 16 hónapos nagykányom: Petra. Most akartam elválasztani, mert január óta próbálkozunk a tesóval és nem akart összejönni, ezért arra gyanakodtam, hogy a szoptatás miatt...és bekopogtatott a gólya. Apa még nem tudja, holnap ha hazajön akkor akarom elmondani neki. Terveim szerint fondantból minnyá csinálok kiscipőket és belecsempészem a tesztet és azzal fogom tudtára adni a hírt! :)
Igy van élni akar!!:)))
Nagyon szurkolok Nektek!
Olyan jót pihentem! Rám is fért mert nagyon kivoltam:(
Nekiálltam kaját csinálni, bekutyultam a húspácot és megkóstoltam. Olyan öklendezés jött rám. Mostanában nem volt ilyen. Nem tudom hogy beképzelem e de szerintem harcol az én kis életkém, nem hiszem hogy könnyen adja magát mert a mellem is nagyon fáj és meg van duzzadva. Végre valami biztató jelet kaptam de nem akarom most már elkiabálni:(