2011 márciusi csodák (beszélgetés)
:))) úgy én sem írnám...:)
amíg nem hallottam a szívhangunkat, addig nem is írtam a fórumba...
értem :d
hát én már voltam vagy 4 uhn :D
Sziasztok!
Henyke borzasztóan sajnálom :((( Sok erőt Nektek! Kívánom, hogy hamar költözzön bébi a pocakodba.
Csajok én még nem adnék adatokat, na nem babonából de megvárnám az első uh-ot jövő pénteken. Ma vagyok 7. hetes, de amíg a dokker nem erősít meg addig nem szeretném.
Amúgy rohadt szarul vagyok egész nap émelygek, szédülök és döglődöm. :(
perzse, a gyerek jó nagy motiváció, de nyilván nem érti
de olvass bele, eszméletlen....magának is ellent mond kb
:)
jjaj én lökött hagytam magam felidegesíteni a másik topikban...olvass bele, ez a május01.......................
zsana, az ébredés rossz...
kávéundorom nincs, ugyan nem iszom egy pár hónapja, de a cigi leapróbb füstjére is rosszul leszek.
és főleg estefelé van hányinger, de már kb egész nap
akkor jó
én is mindig félek a hapcitól :)
Nem kaptam rá semmit, mert a doki szerint nem a méhemtől jött, ott minden a legnagyobb rendben.
Tegnap ahogy feküdtem, tüsszentettem, és ahogy összerándultam begörcsölt a jobb petefészkem, iszonyatosan szúrt, mintha kést szúrtak volna bele. Egész estig éreztem. Valószínű, hogy a rossz mozdulattól volt a barnázás. Azóta szerencsére el is múlt.
amúgy kaptál rá bogyókat, ultrogestant, cvagy valami ilyesmit?
nekem is van néha még 3x2 ultro mellett is, de nem sok, doki szerint normál, amíg nem sok, nem véres, vagy nem büdi :)
nekem 4 és fél héttől van a hányingerezés, folyamatosan lett rosszabb, fokozatosan
elég sokszor van és nagyon
de a hányást praktikákkal még megúsztam
utáálok hányni, próbálom megúszni, de 1-2x nagyon alig sikerült...
meg az álomkór...reggel nem tudok aludni, napközben meg.....hűű