2011 márciusi csodák (beszélgetés)
Húú Mamszli! Most olvasom. Már biztos meg van a kis Nau. :) HUrrrrrrrrráááááááááááááááá!
Örülök, de tényleg!
Zsófi-Nau-?????????
Azt nem írtad, hogy milyen tüneteket produkálsz, de nekem bármi is (mondjuk gyomorfájás) csak 6 hetesen volt, akkor meg már igencsak ki kellene mutatnia a tesztnek. Hiszen a tünetek a hormonváltozástól vannak, és a hormonokat mutatja ki a teszt is.
Más megközelítés: volt nekem olyan, hogy UH szerint 2 héttel kisebb volt a terhességem, mint ami az utolsó menstruáció első napja alapján lett volna, és ennek megfelelően nem is mutatta ki sokáig a teszt, mivel 2 héttel később volt a peteérésem, majdnem akkor, amikor a menstruációnak kellett volna kezdődnie, vagyis amikor már késett, még éppenhogy csak úton volt a megtermékenyített petesejt a méh felé, de nem ágyazódott be, így még nem tudta kimutatni a teszt. Viszont nem is észleltem még semmit a "tünetekből".
Több tesztet is csináltál? És biztosan jól?
Juhééééééé!Csajok elkezdődött!A finis, most aztán szép lassan mindenki sorra kerül!VÉGRE!
Mamszli nagyon ügyesek legyetek!
Minden jót!És majd jelentkezz!!
(csak vigyorgok itt!)
Jesszusom, Mamszli!!!! Fél nap hogy nem vagyok netközelben, és mekkora esemény kezdődött! Sok sok erőt!!!!! Minden jót nektek!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
hát csak a császár utn kilógó csövekkel ellátni kicsit nehezebb a babát. Aláíro, hogy a sima szülésnél is nagyon tud fájni a gátseb. Mert többtől hallottam, hogy nagyon fáj és még ülni sem tudnak jó ideig.
De én csak eddig a császárról tudok nyilatkozni. De az is változó. Mert nekem addig volt bajom amíg bennt voltak a csövek. Aztán már semmi.
másnak meg a csövekkel nem volt semmi baja, viszont a sebe fájt nagyon.
február 2-án kellett volna megjönnie,azóta semmi csak terhességtüneteket produkálok....Teszten viszont nem jelenik 2csík..Van még szerintetek remény???Esetleg aki volt hasonló cipöben,irja mar meg nekem hadd reménykedjek.
Vagy valami más miatt van???
Köszi és jó egészséget nektek es pocaklakóitoknak!!:)
Szerintem is jobb a kórházban összeszokni a babával, minthogy majd utánna itthol ne tudjak mit kezdeni vele. Főleg ha ott teletömik tápszerrel hogy ne sírjon és utánna nem hajlandó szopizni otthol....
De sok anya még mindíg úgy van, hogy addig pihen amíg a kórházban van.....
hát igen ezt én is érdeklődtem. Mert a császárosoknak 4 évvel ezelőtt csak 3 óránként vitték a piciket, és nem tették le a gyerekágyra másnap, hanem 3. nap. csövek nélkül.
személy szerint engem ez kicsit bosszant. De el kell fogadnom, mert ott szeretnék szülni. Ez nem személyre szóló gond. Csak az új szabályozás ami nem tetszik. De túl kell élni. Ennyi. Én akartam terhes lenni......