2011 májusi babavárók!!! (beszélgetés)
Sziasztok!
Húúú de nagy a kihaltság...tán csak nem szánkózik mindenki?:)
Sziza,örülök hogy megint itt vagy,aggódtunk érted,a kisfiadért,ezt írtam is...:-)Örülök hogy jobban van!
Andurka,mi történt az érzéstelenítésnél és hogy szakadt fel a heg?Én is nagyon tartok az érzéstelenítő mellékhatásaitól,és hogy hat e egyáltalán...
Engem altattak,semmi gondom nem volt utána...mondjuk a babánál nem tudom mit eredményezett,mert elég sokára kaptam meg.:(
Rekag,én is így vagyok azzal amit írtál,mint te!
Neked hogy volt a császár,érzéstelenítéssel?Mik a tapasztalataid?
Sziasztok!!Én anno a lányommal ilyenkor még egyáltalán nem gondoltam a szülésre:))A végén voltak olyan kétségeim vajon az a 3kilos kis bébi hogy fog azon a kis résen kiférni.aztán megnyugtattam magam,hogy bent még nem maradt:))
Szóval én tényleg még az utolsó pillanatba se stresszeltem,hogy lesz,csak sodródtam az árral.
Ami érdekes szülés közben azt mondtam a férjemnek ha még egyszer terhes akarok lenni verjen fejbe.
Nem tette:))
Most itt vagyok és ahhoz képest,hogy tudom mi vár rám ha megint természetesen szülök most sem gondolkozok ezen:)Igazából időm sincs:)Bár most már több mindenre megpróbálok majd odafigyelni(légzés stb.)
Apa nálunk is bent volt de azt mondta egy életre szóló élmény,minden férfi haverját rá akarja beszélni,hogy legyen bent és azóta teljesen megváltozott a viszonyunk még bensőségesebb lett.
Szió
Köszike:) én is örülök
na nekünk ahogy kiderült ugye, hogy kiscsaj, rögtön elkezdtem a neveket nézni, meg aztán apája is:)
most itt van elöttem, 10 név, jobban mondva 10-10 mert hogy 2 neve lesz akiscsajnak is:)
és az első neve már tuti, azt tök egyszerre tetszett meg nekünk, a második még tárgyalás alatt van:)
Sziasztok!
Nincs erőm mostanában mindent elolvasni. Én abszolult nem lettem semmivel sem érzelmesebb mint azelött, és régen sem voltam az.
Ma délután fájdogált pontosabban inkább feszült a hasam, remélem minden ok, jövő hét szerdán megyek 18 hetesre.
Sziasztok
kicsit eltüntem, kicsit ki voltam, aztán meg a gép is szarakodott....minden ok
20 oldalt irtatok, lehetetlen hogy behozzam, de ha valami olyat irtatok ami érint valahogy:) akkor megirhatnátok újra:)
puszi
Sziasztok!
Ma is jó sokat írtatok. :)
Szülés: nekem bejött a császár, másodszor is császárral szülnék, de ha spontán lesz akkor edával szeretnék.
Apás szülés: az én férjem vérig sértődne ah nem lehetne bent a szülésnél, hatalmas élmény volt neki a lányunk születése, most se fogja kihagyni. :) Meg lesz mivel dicsekednie a tejfakasztón. :D
:-)
Az kemény meló:-)
Jött, de olyan rosszul lettem, hogy most keltem ki az ágyból...
Kicsit sok volt, meg nem összeillő a töltött paprika, meg a marhapörkölt, levezetésnek meg a palacsinta...
Sziasztok!
Jó rég voltam. Sosincs időm, főleg melóban.. :( De azért igyekszem követnia a történéseket.
Nálam is így volt. De anyu megúszta császár nélkül. Pont ezért akarok az ő dokijánál szülni, vagyis, akinél én is születtem :) 5x volt a nyakamon a zsinór és fordítva indultam.. De valahogy megoldotta császár nélkül. És nem volt borzalmas élmény anyunak. Hát nagyon bízom benne ezért. De ezt nem azért írom szintén, hogy ne kéne császározni, ha szükséges, de azért vannak kivételek. Én is úgy állok hozzá, mint legtöbben itt, hogy lesz, ami lesz. De azt hiszem, jobban félek a császártól. Mert alapból a vágástól, meg az ilyen nagy műtétektől. De, ha nem lesz választásom, nem lesz..
Az elsőt altatással, a másodikat érzéstelenítéssel,és kérdés,hogy be merjem-e vállalni harmadjára az érzéstelenítést,ugyanis volt egy ,,kis baki,,!! :S És rettegek azóta tőle. De tudom,hogy az altatás meg a gyereknek nem jó,meg persze nekünk sem,magas vérnyomásosoknak. :(( Fogalmam sincs mit tegyek majd.
Heg:másodjára voltak vele gondok..itthon fel is ,,szakadt,, egy kicsit.Fel emeltem a lányomat.
Lányok, én annyit zabáltam. Megszegtem a norbert diétámat, és kb. a vadlovat indiánostul megettem.
De szerencsére fürgeróka lábak kopogtat a küszöbön...
Altatásban szültél,vagy érzéstelenítéssel?
A heggel nem volt gond?