Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2011 májusi babavárók!!! fórum

2011 májusi babavárók!!! (beszélgetés)

2010. dec. 3. 10:39

Sziasztok!

Húúú de nagy a kihaltság...tán csak nem szánkózik mindenki?:)

Sziza,örülök hogy megint itt vagy,aggódtunk érted,a kisfiadért,ezt írtam is...:-)Örülök hogy jobban van!

Andurka,mi történt az érzéstelenítésnél és hogy szakadt fel a heg?Én is nagyon tartok az érzéstelenítő mellékhatásaitól,és hogy hat e egyáltalán...

Engem altattak,semmi gondom nem volt utána...mondjuk a babánál nem tudom mit eredményezett,mert elég sokára kaptam meg.:(

Rekag,én is így vagyok azzal amit írtál,mint te!

Neked hogy volt a császár,érzéstelenítéssel?Mik a tapasztalataid?

5937. gicus83
2010. dec. 2. 22:54

Sziasztok!!Én anno a lányommal ilyenkor még egyáltalán nem gondoltam a szülésre:))A végén voltak olyan kétségeim vajon az a 3kilos kis bébi hogy fog azon a kis résen kiférni.aztán megnyugtattam magam,hogy bent még nem maradt:))

Szóval én tényleg még az utolsó pillanatba se stresszeltem,hogy lesz,csak sodródtam az árral.

Ami érdekes szülés közben azt mondtam a férjemnek ha még egyszer terhes akarok lenni verjen fejbe.

Nem tette:))

Most itt vagyok és ahhoz képest,hogy tudom mi vár rám ha megint természetesen szülök most sem gondolkozok ezen:)Igazából időm sincs:)Bár most már több mindenre megpróbálok majd odafigyelni(légzés stb.)

Apa nálunk is bent volt de azt mondta egy életre szóló élmény,minden férfi haverját rá akarja beszélni,hogy legyen bent és azóta teljesen megváltozott a viszonyunk még bensőségesebb lett.

5936. Ildi87 (válaszként erre: 5935. - 7512bbbdc7)
2010. dec. 2. 21:50
és szabad tudni hogy mi lesz az első?
5935. 7512bbbdc7 (válaszként erre: 5933. - Dorabiczok)
2010. dec. 2. 21:48

Szió

Köszike:) én is örülök

na nekünk ahogy kiderült ugye, hogy kiscsaj, rögtön elkezdtem a neveket nézni, meg aztán apája is:)

most itt van elöttem, 10 név, jobban mondva 10-10 mert hogy 2 neve lesz akiscsajnak is:)

és az első neve már tuti, azt tök egyszerre tetszett meg nekünk, a második még tárgyalás alatt van:)

5934. Bcicus
2010. dec. 2. 20:43

Sziasztok!

Nincs erőm mostanában mindent elolvasni. Én abszolult nem lettem semmivel sem érzelmesebb mint azelött, és régen sem voltam az.

Ma délután fájdogált pontosabban inkább feszült a hasam, remélem minden ok, jövő hét szerdán megyek 18 hetesre.

5933. dorabiczok (válaszként erre: 5932. - Ildi87)
2010. dec. 2. 20:37
Juhj, de jó Ildi, nagyon örülök! Akkor csípi a kakaós csigát a baba! :) Tényleg nagyon örülök! Szuper! :D Sziza, örülök, hogy itt vagy és minden rendben. Igazából már én sem tudom miket írtunk, volt itt minden...nevekről, szülésről, apás szülésről beszélgettünk jórészt, meg hogy ki mit vesz meg a babának előre! Röviden ennyi, de tényleg röviden! :D
5932. Ildi87
2010. dec. 2. 20:09
Képzljétek ahogy jöttünk hazafelé most a vásárlásból épp egy kakaóscsigát majszoltam, és a pici elkezdett rúkapálni. halál biztosan éreztem a kis "dobogásokat" odabentről, olyan jó, végre nem csak a dudorodást érzem hanem a mocorgást is, olyan boldog vagyok!!!!!!!!! :)))))
2010. dec. 2. 19:50

Sziasztok

kicsit eltüntem, kicsit ki voltam, aztán meg a gép is szarakodott....minden ok

20 oldalt irtatok, lehetetlen hogy behozzam, de ha valami olyat irtatok ami érint valahogy:) akkor megirhatnátok újra:)

puszi

5930. rekag
2010. dec. 2. 19:12

Sziasztok!

Ma is jó sokat írtatok. :)

Szülés: nekem bejött a császár, másodszor is császárral szülnék, de ha spontán lesz akkor edával szeretnék.

Apás szülés: az én férjem vérig sértődne ah nem lehetne bent a szülésnél, hatalmas élmény volt neki a lányunk születése, most se fogja kihagyni. :) Meg lesz mivel dicsekednie a tejfakasztón. :D

2010. dec. 2. 17:55
Az ám, de nem bírom ki, legszívesebben már most két pof@ra enném, de nincs! :( Vagy ráveszem az újdonsült nagymamát, hogy készítsen első és legkedvencebb unokájának nagy-nagy adaggal! :) Persze segítek neki én is, de így azért egyszerűbb lenne, nekem...! :D Olyan szépen esik a hó!
5928. eaedab0e25 (válaszként erre: 5927. - Dorabiczok)
2010. dec. 2. 17:47

:-)

Az kemény meló:-)

5927. dorabiczok (válaszként erre: 5926. - Eaedab0e25)
2010. dec. 2. 17:45
Jól van akkor, az a lényeg, hogy most már minden OK! Én meg nem ettem ma valami jól, délben ettem kettő szelet kenyeret csomó kőrözöttel, aztán inkább ittam napközben és most laktam be igazán tökfőzelékkel! :) De most bevette az agyamba magát a kocsonya, úgyhogy azt hiszem meg is van a hétvégi program! :S
5926. eaedab0e25 (válaszként erre: 5925. - Dorabiczok)
2010. dec. 2. 17:40
Most már jól vagyok. De azt hittem, hogy itt a vég:((
5925. dorabiczok (válaszként erre: 5924. - Eaedab0e25)
2010. dec. 2. 17:30
Uh bakker, sajnálom! Fhu még belegondolni is extrém, hogy a leírtakat mind megetted! De én is jártam már így, hogy borzalmasan belaktam, aztán ez lett a vége. Igyál sokat és pihengess! Jobban vagy már?
5924. eaedab0e25 (válaszként erre: 5923. - Dorabiczok)
2010. dec. 2. 17:22

Jött, de olyan rosszul lettem, hogy most keltem ki az ágyból...

Kicsit sok volt, meg nem összeillő a töltött paprika, meg a marhapörkölt, levezetésnek meg a palacsinta...

2010. dec. 2. 13:19
Na mi újság Kátya, jött fürgeróka vagy minden OK? Egyébként jobb is, ha az ember nem agyal túl sokat ezeken a dolgokon, valamilyen szinten persze fel kell rá készülni, de ott úgyis más lesz minden, mint ahogy elképzeljük, szerintem. Bár én egyelőre elképzelni sem tudom...lehet jobb is így nekem! :)
5922. gyuruke (válaszként erre: 5921. - Cippora)
2010. dec. 2. 13:13
Igenigen, én se akarok agyalni. Úgy vagyok vele, ha én kijöttem egyben, ilyen macerásan is, valami majd csak lesz.
5921. Cippora (válaszként erre: 5919. - Gyuruke)
2010. dec. 2. 13:06
Én őszintén szólva nem is szeretnék belegondolni a szülésbe.Halottam milyen a természetes,illetve a császár,aztán majd lesz ami lesz :) Remélem beindulnak majd az ösztönök,és tudni fogom mit kell tenni :D
5920. gyuruke
2010. dec. 2. 13:00
Apás szülés meg. Szeretném, ha ott lenne a férjecském, de nem fogom erőltetni, ha netán rosszul lesz a látványtól/vértől (előfordulhat), kimehet.
5919. gyuruke (válaszként erre: 5885. - Cippora)
2010. dec. 2. 12:59

Sziasztok!

Jó rég voltam. Sosincs időm, főleg melóban.. :( De azért igyekszem követnia a történéseket.

Nálam is így volt. De anyu megúszta császár nélkül. Pont ezért akarok az ő dokijánál szülni, vagyis, akinél én is születtem :) 5x volt a nyakamon a zsinór és fordítva indultam.. De valahogy megoldotta császár nélkül. És nem volt borzalmas élmény anyunak. Hát nagyon bízom benne ezért. De ezt nem azért írom szintén, hogy ne kéne császározni, ha szükséges, de azért vannak kivételek. Én is úgy állok hozzá, mint legtöbben itt, hogy lesz, ami lesz. De azt hiszem, jobban félek a császártól. Mert alapból a vágástól, meg az ilyen nagy műtétektől. De, ha nem lesz választásom, nem lesz..

5918. andurka85 (válaszként erre: 5909. - 36a9cd19f5)
2010. dec. 2. 12:52

Az elsőt altatással, a másodikat érzéstelenítéssel,és kérdés,hogy be merjem-e vállalni harmadjára az érzéstelenítést,ugyanis volt egy ,,kis baki,,!! :S És rettegek azóta tőle. De tudom,hogy az altatás meg a gyereknek nem jó,meg persze nekünk sem,magas vérnyomásosoknak. :(( Fogalmam sincs mit tegyek majd.

Heg:másodjára voltak vele gondok..itthon fel is ,,szakadt,, egy kicsit.Fel emeltem a lányomat.

5917. dorabiczok (válaszként erre: 5915. - Eaedab0e25)
2010. dec. 2. 12:49
Hisztiroham is volt, az az első 2 hónapban fordult elő velem azt hiszem összesen kétszer és a vége nagy nevetés lett! :) Egészségetekre az ebédet! Mit ettél? Hogyhogy szerencsére kopogtat a Vuk? :D
5916. dorabiczok (válaszként erre: 5912. - Fildus)
2010. dec. 2. 12:47
Ez aranyos! Persze, szerintem is segítenek ezek a dolgok, én is mindent megbeszélek vele most is, tudom sokak szerint badarság, de fontos számomra a kapcsolattartás vele és egyelőre ez csak így megy. Én is pozitív gondolatokkal fogom magam felkészíteni a szülésre, az mindig segít!
2010. dec. 2. 12:46

Lányok, én annyit zabáltam. Megszegtem a norbert diétámat, és kb. a vadlovat indiánostul megettem.

De szerencsére fürgeróka lábak kopogtat a küszöbön...

5914. eaedab0e25 (válaszként erre: 5902. - Dorabiczok)
2010. dec. 2. 12:45
Nekem csak hisztirohamaim vannak.
5913. fildus
2010. dec. 2. 12:43
Nekem azért volt kicsit nehéz. Mert mikor még beirattam a kislányomat a bölcsödébe nem tudtuk, hogy jön kistesó. októberben elkezdte a bölcsödét, hát a beszoktatás alatt minden nap sírtam. Aztán nem sok időm volt ezen gondolkodni, mert visszajöttem dolgozni november elején. Terveim szerint áprilisig dolgozom majd, utána pedig otthon leszek megint.
5912. fildus (válaszként erre: 5901. - Ildi87)
2010. dec. 2. 12:41
Én már két napja a kórházban feküdtem, mert megfigyelésre bent tartottak, mert hirtelen felszaladt a vérnyomásom. Egyébként én is pozitívan álltam hozzá és megbeszéltem Pocaklakóval, hogy ha lehet este szülessen, ha lehet hétvégén, és ha lehet kölcsönösen segítsük egymást. Szerintem ez segített!
5911. dorabiczok (válaszként erre: 5889. - Eaedab0e25)
2010. dec. 2. 12:40
Ha lehetne voksolni, én az Andorra tenném a szavazatomat! Az egy igazán szép név!
5910. Ildi87 (válaszként erre: 5908. - Dorabiczok)
2010. dec. 2. 12:39
igen ilykor "szabad" sírni. :)))
5909. 36a9cd19f5 (válaszként erre: 5900. - Andurka85)
2010. dec. 2. 12:39

Altatásban szültél,vagy érzéstelenítéssel?

A heggel nem volt gond?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook