2011 májusi babavárók!!! (beszélgetés)
Már ébren, fél 8 óta. Hajnalban volt, h sokat forgolódott de mindig visszaaludt vagy visszaaltattam.
8kor ettünk és azóta játszik.
A hajnal 1-2 körül kajáról én is úgy szoktattam le, hogy volt, hogy 1 óráig is ott ültem mellette és susogtam, altattam vissza :) De kb 4 nap volt. elég gyorsan megtanulta :)
Remélem Dani is :)
Sziasztok!
Én fél 2-től fél 3-ig susogtam:)))
Marha jó volt, és annyira felizgatott, hogy utána még egy óráig pislogtam. Lényeg ami lényeg, meguntam a felesleges éjszakai keléseket. Úgyhogy inkább szenvedek néhány éjszakán át, de leszoktatom róla:) Egy kajálást még elfogadok 4-5 körül. Hú, hát remélem, hogy sikerül.
Reggelt!
Mi nem rég keltünk. Megint kimaradt a hajnali kajci, mondjuk többször forgolódott 5-6 körül, de sikerült mindig visszaaltatni gyorsan. Akkor pont nem tudok aludni, de most pont bekómáltam, de megébredt. Pedig most tudtam volna megint elaludni :)
Én értettem, hogy nem rólam van szó:D
Na jó éjt!
Nagyon röhögtem, ahogy felkenődött az ágyra. Elég helytakarékosan alszik :D
No, jóccakát minden babának és mamának!
Megyek aludni...
Alvós éjszakát!
Igen, dagihusi :)
8.5 kg-val nem mondhatod kicsinek vagy átlagosnak...
Mondjuk 3720-al született, nem volt átlagos, hanem nagyobb volt. Azért nem olyan dagadt, inkább dagi :)
Én akkor mikor 5 kor felkel, kimegyek megcsinálom a hamit és csöndben vár a sötétben ls mikor megállok az ágyánál a cumisüveggel a kezemben, akkor elkezd járni keze lába és vigyorog a bogyó fejével :))
Na akkor kész vagyok. Megéri felkelni akár 5 kor is azért az örömért :)
Tiszta jó :))
Tök jót nevettem rajta :)))