2011. júniusi babavárók (beszélgetés)
sziasztok,
hát jó sokat írtatok :-)
remélem Mindenki jól van azért:-)
rugdosásban vagyis inkább helyezkedésben nálunk is nagyon aktív. nekem többször fáj mint nem :-( és most hogy már tudom milyen érzés a csuklás, rájöttem elég szokszor csinálja szegény Zsombi.
én is úgy olvastam h most a legaktívabb.
alvással nincsgond, csak pisilni járok 2-3x.
én pontma léptem a 32ik hétbe.
Csajok!
Azért valamennyit tudunk piheni a baba mellett ugye? Mikor ő alszik akkor ki lehet azért használni nem?
Én szokás szerint úgy aludtam mint a bunda,kb mint akit agyon ütöttek. :D
Nagyon rossz lehet aki nem tud aludni,pedig most lenne jó mert ha a baba megjön akkor nem lesz nagyon alvás,csak kicsi.
Sziasztok!
Azt tudjátok hogy a 31-33 hétig a legaktívabb a baba. Most fog a legjobban ficánkolni és rúgni,úgy hogy fáj is. :D
Nekem már elkezdte kb egy 4 napja érzem,olyan mintha nem is aludna soha,a bordámat is feszegeti na az nagyon kemény. De ha oda nyúlok elmegy onnan úgy hogy szófogadó gyerek.
A 34 héttől viszont ez abba marad és már nem fog nagyon forgolódni mert nem lesz helye,egy bizonyos ponton fog rugdosni.Csajok,már nincs sok hátra.
szia,
nekem az előző éjszakám volt nagyon durva (talán a front miatt?...), a kicsi egyfolytában mocorgott, sehogy nem volt jó neki, úgyhogy lábpolcolás ide, szoptatós párna ölelgetés oda, kegyetlenül rossz éjszakám volt, folyamatos forgolódással...
A mai ahhoz képest egy felüdülés volt, talán kétszer ébredtem összesen.
Ami nekem egyre kényelmetlenebb, és sajnos csak az azonnali lefekvés enyhíti, hogy a bordámon mindkét oldalt, vagy felváltva, és a hátamon ugyanannak a pontnak megfelelően durva, erős fájdalom jelentkezik időnként. Ez hétvégén nem gáz, lefekszem, ha módomban áll, de hétköznap munka közben erősen küszködöm vele, hiszen nem tudok lefeküdni.
Úgy tippelem, ez a méhszalagok nyúlásából adódó kellemetlen fájdalom, kiküszöbölni nem tudom, csak ha vízszintesbe helyezem magam, hogy ne terheljen a baba súlya... Tartok tőle, ez már végig megmarad, csak ijesztő, hogy hátra van még jó esetben kb. 11 hét ezzel... Persze nagyobb bajom ne legyen! :)))
Sziasztok Lányok!Ma voltam a védőnőnél!Zsófikám megint bújócskázott a Doppler-rel,ahogy megtaláltuk egyből arrébb úszott!:)Ma még megyek a nőgyógyászhoz is!
Nagyon álmos vagyok,nem aludtam semmit.
Sziasztok csajok!
Hogy érzitek magtokat?Látom még sokan nem vagytok aktívak!Én szokás szerint nagyon rosszul aludtam.Bár most csak egyszer voltam pisilni, de egész éjszaka forgolódtam.A tegnapi napom is elég vacak volt.Úgy éreztem magam mint egy mosott rongy.Ráadásul ma délután megyek fogorvoshoz!Ennél rosszabb már nem lehet.
Nagyon érdekes, hogy mennyire eltérőek a csomagok és még a táppénz is.Én Debrecenben lakom és nekem is egy mammos cumi,aventes pohár,teák,és újság volt benne.Az első táppénz nekem is sok időre jött meg,de azóta 2-3 hetente kapom.Csak az a baj, hogy nagyon kevés.
Sziasztok!
Tegnap apa lázasan, elég ramaty állapotban jött haza. Most imádkozom, hogy ne influenza legyen... Szegény kint akart aludni a kanapén, de hát mondom, teljesen mindegy, így is egy levegőt szívunk, hát bizakodom csak hogy nem kapom el bármi is az.:(
Szia, sziasztok!
Valamilyen házilag elvégezhető tesztet, ami kimutathat egyes olyan fertőzéseket, ami koraszülést okozhat.
De szerintem is nagyon visszataszító, és félelemkeltő hangulata van, bízom benne, hogy hamar betiltják, vagy rájönnek, hogy más formában jobb lenne. Nagyon jó példa volt az elevit-reklám említése, illetve szerintem jól összeállított reklám a Beba (ha jól emlékszem annak a reklámja), amikor elmondja, hogy mennyire fontos azz anyatej, meg mindent megteszel a gyerekért stb., de ha nem megy, akkor jön a ... tápszer. Szerintem ez így, ebben a formában elfogadható, és nem vádolhatók azzal, hogy az anyatej ellenében reklámozzák a tápszert.
Na, megjöttem, megnéztem a lakást. Hááát, hatalmas csalódás volt. Egy igazi retro ház, borzasztó állapotban volt. Döbbenet, hogy mennyire csalóka a fénykép. Beázás foltok mindenhol, az elektromos vezetékek lógnak a falról. 30 éves állapotok.
Na, de sebaj, megyünk tovább, előbb-utóbb megtaláljuk az igazit :)
Mindjárt kettőt, nem sok az egy kicsit?
Szerinte bőven elég lesz egy is,vagy majd sűrűben cserélem. :)
Aha értem. Egyébként ülni nekem sem jó sokáig fáj a derekam nagyon.
Én nem szeretném hogy 2 héttel előtte befektessenek,még csak az kellene.Elég lesz az a 3 nap is,nem szeretem a kórházat olyan kiszolgáltatott ott az ember. :(
Annyit mondott a Dokim ha beindul a szülés akkor rohanás befele a kórházba. Nagyon remélem hogy nem fog.
Hát,igazából,semmit nem csinálhatok,és sokáig ülni sem jó,igazából akkor fekszem le,ha érzem,hogy kényelmetlen Kincsnek,és fáradok!
Kincs is nagyon virgonc,sokat mocorog.
Mikor bent feküdtem,a kórházba,pont emiatt császároztak egy kismamát,amiért téged is fognak.De császár elött,kb 2 héttel elötte befektették,tudod,nehogy beinduljon neki,stb...neki elég kihúzták a végéig.
Pihengess te is,és csak annyit mocorogj,amennyit muszály,itt értem lépcső stb.....mi a 4.-en lakunk,szóval,lemenni sem egyszerű:(
Én azt használtam a szülés után. Vagyis szülés után konkrétan két darab tenát rakott egymás mellé a szülésznő, de nekem nem vált be.
Következő betét cserénél beraktam a jól bevált éjszakai alwayst. Többször cseréltem, de nekem elegendőnek bizonyult. Szülés után nekem két hétig volt vérzésem.
Ha esetleg pesti vagy cserélhetünk.
De ez másnak is szól, nekem kislányom lesz és sárgát kaptam. Ha vki akar cserélni szóljon :-)