2011. júniusi babavárók (beszélgetés)
ok
azt nagyon szépen megköszönném, mert azt hiszem van valami olyasmi is már, hogy szülés után 2300 ft-ért kell kérni egy igazolást, hogy bejegyzett élettársi kapcsolatban sem élek. Vagy valami hasonló
Szorítok!
miért mész? Orvos javasolta?
de jó neked. én is akarom már rugdosson. de semmi. pedig már a 20ik hét
nekem egy ismerősöm tavaly szept.ben szült. náluk is ez volt. ha gondolod megkrédezem, hogy mi volt a menete.
az nem okoz gondot. legalább már jobban látjátok.
mi pont hamarabb mentünk 1 héttel, az ünnepek és a szabik miatt.
ilyenkor is a szokásos dolgokat néznik. habár a 4d-n már azért jobban leheet látni mindent
én 19+4 vagyok és már kb 2 hete érzem, hogy mozog, de rendes rúgások :-)
olyankor sosem váltok pózt, hogy élvezkedjek kis rúgásaiban :-)
Nekem igazából a Villő meg a Boglárka tetszik.Eddig úgy volt hogy Boglárka lesz, de most találtuk a többi nevet és tanácstalanok vagyunk.
Lányok!
Van itt köztetek valaki aki nem házasságban él? mi a menete az apaságinak? mert annyit változik.
sziasztok!
Látom mindenki szépen pocakosodik. Már mi is 18 hetesek vagyunk, magzatmozgás pillangós :)
A múlt héten már iszonyatosan szúrkált a hasam, így elmentem a dokihoz. Szerencsére minden rendben, csak a kisfiam nőt 3 hét alatt a duplájára :) így napi 3x2 magneB6-ot kell szednem.
azóta jobb.A doki szerint a méretek alapján egy héttel idősebb a babó. A magzatvíz több az átlagosnál, de nem kóros. Holnapután megyek magzatvízvételre, szorítsatok!!! :)
sziasztok
hogy vagytok?
Hát fogalmam sincs. Nálunk úgy van, hogy a kórházban fel kell hívni az uh-ost, és időpontot kell kérni, és ukáz-szerűen megmondják, hogy mikor kell menni. Nem lehet se magánúton, se játszani az időpontokkal.
Még nem tudom, hogy mikor megyek az uh-ra, mert reggel 7-8 között lehet csak időpontot kérni, holnap megteszem.
Nem tudjuk a baba nemét, nem nagyon szereti mutogatni magát.
Én 4D-re majd 25-26 hetesen megyek csak, eddig úgy gondoltam, hogy egyáltalán nem megyek, de aztán a barátnőm meggyőzött, hogy érdemes.
én meg csütörtökön töltöm a 17.hetet:))
mikor mész genetikai uh-ra?
tudjátok már a baba nemét?
nekünk mind 2x mást mondtak szóval most nem tudjuk:)
én inkább kihúzom a genetikai uh időpontját a betöltött 20.hétig mert 4d be csináltatjuk és minél később nézik annál élvezetesebb lesz a 4d :)
mondjuk pont mire mennék 20+1 hetes lennék és ugye a 18-20. hét között kell. szóval nem tudom baj-e ha már betöltöm a 20at . szerinted?
mi meg mindenképpen magyar nevet szeretnénk és 5 lehetőség van.
boglárka, Lilla, CSenge, Vadvirág, Villő.
Nekem mind tetszik kivéve a Vadvirág :-D
szerdán töltöm be a 17. hetet. Nem, sajnos még nem érzem a babát. De tudom, hogy jól van, mert múlt hét szerdán láttam ficánkolni.
Ja, képzeljétek. Ma reggel ismét hánytam...
:))
hány hetes vagy most?
érzed már a babót?
Budapesti vagyok.
te?
sziasztok!
nekem is megvolt az afp!most értem haza.
nem szeretem a kórházakat sem a vérvételt:(
jövöhét péntekre lesz eredmény!:)
oké, megpróbálok:-)
csak olyan jó lenne már érezni. Férjem minden nap beszél hozzá és simogatja a hasam, hátha:-)
én holnap leszek 20 hetes. első baba. én viszonylag korán, már a 15-ik hét vége felé éreztem a kis buborékoló, csikizős mozgást. most is érzem. :-)
de rúgni nem akar :-(
meddig ne idegeskedjek? most már azért kéne rugnia nem?