2011. júniusi babavárók (beszélgetés)
Nekem egy barátnőm, aki amúgy 3 kg-ot hízott terhesség alatt, már 18 hónapja szoptat. Nem tudom mennyit fogyhatott összesen de nádszál vékony:)
sztem azért nem, mert ugye nem 4 hét egy hónap...
szomszédom 2 hónapja szoptat, s már el is kezdett fogyni
Azt hallottam, ha vki fél évnél tovább szoptat, akkor a fél év utáni szoptatástól fogyni fog.. Ti hallottatok erről, vagy tapasztaltátok? Egyébként akinek már van gyerkőce, mennyi ideig szoptatott?
Nekem azt mondta a dokim, a dohányzás a legrosszabb, amit egy várandós nő tehet..
szerintem most 5hónaposak vagyunk
és legalább is én március végén leszek 6.
én úgy számolom a hónapokat,hogy júni 23-ra vagyok kiírva akkor márc. 23-tól még 3hónap van:))
Én 170 cm vagyok , 77-78-kg -mal kezdtem és most vagyok kb. 75 kg. A pocakom 94 cm-es. Szóval jó sokat híztam , sztem 8 kg-mot. Danival kb. feleennyit híztam és a végére így is 16,5 kg volt. Abból 11 kg maradt rajtam anno, amit kb. fél éves korától adtam le szép lassan.
a 20.héttel lettél 5 hónapos, nem?sokszor én se tudom ám:)
tőlem is megkérdezték ma hány hónapos vagyok, rávágtam, hogy 25 hetes:D
:D néztem is hogy mi van!:)
Én már nem tudom...:) de a 23 hét az biztos :)
Szeretném én már a 36-dik hetet tölteni:))) de ez még csak a 26-dik:)
Én nem vagyok vékonyka:)) csak voltam még Szasza születése előtt:)) AZóta tartom sőt most inkább gyarapítom a súlyom:))) Viszont azt vettem észre azóta mióta nem szedem a vitamint azóta kevesebbet eszem, mert nem törnek rám éhségrohamok mondjuk olyan este 10 körül:)) Én most vagyok 80 kiló:)
Szia Glória!
Én ma töltöttem a 36. hetet, a hónapot az utolsó mensi 1. napjától számolom. Egyébként nem tudom, h "hivatalosan" hogy kell, én így számolom. aug. 23-án volt meg utoljára, így az én számításom alapján 2 nap múlva leszek 6 hónapos terhes:)
Én pénteken töltöm be a 23.hetet,szerintem most 4 hónapos és 3 hetesek vagyunk/leszünk.elvileg.
Storno... szerdán töltöm a 23. hetet :D (diskalkuliás vagyok)
Lányok, most hányadik hónapban vagyunk? (én szerdán töltöm a 24. hetet) Mindenki azt kérdezi, hogy hány hónapos terhes vagyok, de fogalmam sincs. Hogy számolják ezt most?
na akkor jó!:)
mindenki milyen vékonka!:) én 78kilóval kezdtem, most 84 vagyok, a hasam ma lemérem, de bőven 100 felett van. pont most indulunk a dokihoz.
Raktam fel képeket.
Én 170 cm vagyok,65kilóval kezdtem,most vagyok 71kg,és 103 cm a pocak.
ne izgulj én 163cm vagyok és 49kilóval kezdtem.
most 6kilót híztam a pocim meg még a 90-et sem éri el:)))
De biztos,csak az a gáz hogy valaki az orvosával takarózik,én sem hiszem,hogy ezt mondta,főleg a piálásról...cigi még annyira nem vészes.a piálás alatt nem egy pohár bort értek.Amúgy nem sértődöm meg.:) csak gondoltam elmesélem!
ezen ne parázz! a pocak méret nem feltétlen függ össze a baba méretével! nekem giga nagy pocim volt, és most is van, tomi 2800 g volt, mikor megszületett. Ismertem olyat is, akinek kicsi hasa volt, és nem lett picike a baba.
majd megnő az a pocak! jó neked, hogy ilyen vékony vagy, legalább nem kell majd fogyiznod:))))
bocs, semmiképpen ne sértődj meg! bocs, ezt akartam írni...
További ajánlott fórumok: