2011. júniusi babavárók (beszélgetés)
én 178 vagyok, 62vel kezdtem, jelenleg 72 vagyok, viszont tuti hizás lesz, mert nemhogy diéta, többet kell ennem, mint eddig
este 9re még 4 db keksz és 2-2,5 dl tej van előirva
a kilókkal én is igy vagyok, a baba legyen jól, a többi meg majd szülés után megoldódik
én kondiba jártam heti 4x kb.hogy leálltam vele, pár kiló nekem is fölment.Most nem tornázok,pár napja jöttem meg a kórházból, feszült, szúrt a hasam.nem kockáztatok, majd szülés után leadom.max sétálnom lehet.
heti 10 aerobik?edző vagy?
én 55,5 ről indultan, 62őt mértek tegnap. nálam azért fel ennyi, mert én terhesség előtt heti 10 órát aerobikoztam meg azért el-el szívtam pár cigit. most már ugye csak hetene 3 órát tornázok, meg séta. cigi nuku. wc nuku:-(
egyébként azt mondta a védőnő hogy no para, mert az én alkatommal simán feljön az a 13 kg, tök természetes.és hogy örüljek hogy hogy csak a pocimra és a cicimre megy. szülés után le fog menni ami marad az meg kell a szoptatáshoz. az csak Rubint Rékuci szerint normál is hogy 5 kb-ot hízik az ember az ő alkatával.
eszerint próbálok nem foglalkozni vele, mert én mindig is odafigyeltem hogy mit eszem..most is. kivéve a csoki, de hát az nem számít, ugye:-)
néha én is tudok parázni minhdnene. a 24 hetes uh-n 750grammot mértek. kis husi lesz:-) 1,5 hét és megyek a 30.hetire, kíváncsi vagyk mennyit nőtt.
egyébként én viszonylag alacsony vagyok, így azért csalóka ez a pocak, van azért rendesen.
na ma vásároltam pár dolgot a háda turiban. nagyon édesek.400 ft volt a body, 150 ft a sapka, 350 a póló. nagyon kis helyesek.
de jó lesz ha már lesz kire adni. jaj most már nagyon várom hogy május legyen.
hát azért már kezd alakulni. nekem elég lent van a hasam.
egyébként megosztó, mert én úgy gondolom nincs nagy, de sokan azt mondták hogy igen.
akkor a lányok itt megnyugtattak hogy hülye vagyok:-) most nagyon büszke vagyok rá. sztem olyan kis szép és olyan jó terhesnek lenni :-)
Szia!
Az igen,akkor neked van mit tenni egész nap.
Én már itthon vagyok több mint egy hónapja,mondjuk hiányzik is a munka. :D De a napok így is nagyon gyorsan elmennek.Mindig van hova menni és mit csinálni.
Szia!
Nagyon édes a kis babád.:D Tök jól látszik a kis lába is meg minden. Olyan jó ez a 4D,aki kitalálta Isten volt. A baba nagyon elszippantja a kalciumot a mamától sajnos. Nekem is kellett tömni múltkor megint.