2011. júniusi babavárók (beszélgetés)
hát igen, biztos ez is közre játszik. reméljük visszamegy.
szerdán megyek a 30hetes uhra meg a dokihoz, majd rákérdezek erre.
jaj de várom már, kíváncsi vagyok mekkora meg mennyit változott.
én nem tudom, de én szereték venni. én úgy tudom hogy a császárnál mindenképp hasznos. csak azt nem tudom hgoy bugyit vagy sima hasleszorítot vegyek.
nekem van a munkahelyemen egy lány, aki nem használt, és nem ment vissza rendesen a hasa. olyan mintha 6 hónapos terhes lenne. azt modták az orvosok, hogy nem tudnak vele mit csinálni. de lehet hogy ez alakati kérdés? nem tudom.
Szerintetek jó a hasleszorító bugyi szülés után?
Nekem az első szülés után nem kellett, viszonylag gyorsan lement a hasam és ősszel a szülés utáni néhány hétben a hosszabb pulcsiba jártam ami ápolt és eltakart. Nyáron ilyen szempontból nehezebb öltözködni.
Többen mondták, hogy minél többet szül valaki annál hosszabb a regenerálódás. Vagy nyáron nagyon fog melegíteni az a bugyi?
de jó nektek! mi még csak most rendeljük meg a nyílászárót, és májusban kezdjük.
remélem tényleg Zsombor is úgy gondolja hogy megvárja a május 25-öt.
Jó reggelt mindenkinek.
Tegnap végre mi is nekiálltunk a gyerekszobának. Apa végre felrakta a 8 éve vásárolt díszhungarocellt a plafonra. Én meg kezdem ma a lomok szelektálását, hogy legyen már valami mozgás. Most úgy néz ki a szoba, mint ahol robbantottak, de legalább elindult valami.:D
Én is állandóan pakolok.
A gyerek után meg még inkább megsokszorozódik majd a pakolni való:-)
Nekünk nagyjából kész a babaszoba, már csak mosni kell meg az ágyneműt és a baldahint felrakni.
De, hogy ne unatkozzak kezdjük a héten a kert és udvar rendezést, terasz építést stb. Ha fizikai munkában nem is tudok már részt venni, de szervezés rám marad:-)
Én még szedek mert az alsó határértéken volt a vasam. Amúgy a terhesség első felében a fontos, ilyenkor ha úgy érzed, hogy nincs rá szükséged el lehet hagyni.
Viszont szülés után aki szoptat érdemes megint elkezdeni valamit vagy terhes vagy multivitamint, mert a szoptatás rendesen leszívj a szervezetet.
Én hajhullás elleni vitamint is szedtem, mert nagyon hullott a hajam a szülés után.
sziasztok,
remélem mindenki jól van és jól telt a hétvége. nálunk nem volt semmi különös, anyóséknál voltunk, de nagyon rossz volt az idő:-(
körkérdés: Ti szedtek még terhes vitamint? én az elején szedtem, de már nem. kell az? néha szedek magne b6-ot, de mást nem. rengeteg gyümölcsöt, zöldséget és halat eszem.
Sziasztok Kismamák!! :))
Bocsi hogy csak így rátok török!
Ha még valaki nem tudott volna dönteni babakocsi ügyben, szivesen segítek!!
Nekem 2009. novemberi babaám van, akkoriban vettünk egy Cam Combi System babakocsit, amit azóta sem bántam meg!!
A merev falú (autóba köthető) mózest 6 hónapig használtuk, nagyon vigyáztunk rá, a kisfiam is szerette, emelhető a háttámlája így ha már nézelődni akart meg tudtam emelni!
Jó tágas elfért benne a bundazsák overállal és persze 2 réteg takaróval!Nyáron viszont a beépített szúnyogháló volt nagyon hasznos! :)
Közbe kaptunk egy Peg Perego Uno babakocsit, nagyon szép volt, így miután a mózest kinőtte azt használtuk!
Hát szép volt, meg jó is, addig még most tél végére kinőtte hosszába, mivel a lábzsákja csak a lábtartó végéig ér, így eladtam!
Most kezdtük el újra használni a Cam kocsi sportrészét, mert abba még bőven élfér a hosszúra nőtt kisfiam :))!!
Szóval mindenkinek tudom ajánlani ezt ababakocsit, könnyű, jól irányítható, mert egybekaros, mindkét irányból tolható,teljesen vízszintesre dönthető a háttámlája testvérfellépő is van rajta, bár ez nekünk nem kellett, mert a nagyobbik lánykám már 5 éves :), alábzsákja is szuper, jól véd a szél ellen ezt most tapastaltam!! :) a hordija is jó tágas, téliesíthető, bár mi csak 1-2 alkalommal használtuk, mert gyerekülésünk van a kocsiba, de, jót aludt benne , úgyhogy biztos kényelmes volt! :))
Sajnos az ára akkoriba 130.000ft volt, most olyan 119.000 körül van újonan, használtan még nem találtam csak kétkarosat, mint a Combi famili. Ezek olcsóbbak, de a legtöbb csak egy irányból tolható,ami ugye nem s legjobb, engem idegesít hogy nem látom, vagyő nem lát engem, így én nem ajánlom a a kétkarosat,amúgy is nehéz irányítani egy kézzel, mert hát azért séta közben telefonálni is kell, meg ugye télen lefagy a kezünk, jó ha az egyik a zsebünkben melegszik, még a másikkal a kocsit toljuk...!hát ennyi, remélem tudtam sgíteni!
Ha bármi kérdésetek van nyugodtan írjatok!!
Van pár babakocsis tapasztalatom, így két gyerkőc után!! :))
Kellemes Babavárást!!
Szia! :D Nem szabad túlzásba vinni a pakolást,mert látod ez lesz belőle.
Ma egyébként én is pakolásztam meg vasaltam.
De már én is végeztem. :D
Milyen konyhai cuccai vannak a babának?
Most már jobban vagyok,már csak picit köhögök.
ittam jó sok teát,mézet ettek,meg szedtem Stodalt,de csak mértékkel.homeopátiás elvileg lehet szedni,de csak tegnap meg ma vettem be belőle.
Én is szedem a terhesvitamint,de párom mindig összeszed valamit,és ha nem figyelek,simán megkapom tőle!:(
Szia Babuci! Végre sikerült letudni a babakocsi dilemmát!:)
Én is úgy gondolom,hogy amilyen bent olyan lesz kint is!Bár 2 napja le se áll...neki is bejött a kis dorbézolás a fiukkal!:)
Sziasztok!
Most értünk haza,egész hétvégén anyóséknál voltunk,meg találkoztunk a párom haverjaival...kicsit jó volt kimozdulni.:)Holnap megyek cukor terhelésre.