2011 júliusi babák (beszélgetés)
itt igen:(
Mi újság veletek?
SZIASZTOK! KICSIT VAGYOK, MERT LASSAN ÉBREDEZÜNK. DE VISSZAOLVASNI NINCS IDÖM! :(
MINDENHOL ILYEN CSUNYA, KÖDÖS IDŐ VAN??? :( :(
Mi mind a ketten cigiztünk,de ezelőtt 4 évvel abba hagytuk egyszerre!!!Azóta én egy párszor rágyújtottam ,de csak akkor mikor bulizni voltunk!!
Mióta terhes lettem,azóta nem is kívántam rá,de nem is utáltam meg!!!És hál istenek mióta meg van Gergő azóta egyszer sem gyújtottam rá!!!
Pedig néha nagy a kísértés!!!:)
A macit a helyére tettem. Természetesen mindenhol kerestem, csak ott nem.
Most a piros zoknis lábfejem a nyerő játék:) de a gépelésre abbahagyta:))
Nem tudom mitől függ nála, múltkor egyáltalán nem sírt, még el is aludt. Most meg megint szinte végig sírta. De szerintem iniább azért sír mert fél, hogy idegen a tanárnéni, biztos nem fáj neki, ha múltkor még el is aludt, meg most is az egyik gyakorlatnál szabályosan kacagott.
Még jövő héten kell menni, mert már van időpontunk. Aztán egy darabig nem, majd januárban megnézi megint a tanár, hogy hogy állunk. De most már nagyon jól haladunk, mindent szépen csinál.
köszi!!!
De amúgy szerintem ez az idő is befolyásolja a hangulatukat!!Tegnap sütött a nap és 13 fok volt!Ma szürke,borongós,és most néztem meg a hőmérőt kint a teraszon -1fok van!!!
köszönöm!!!
Sokáig jártok még tornára???Nagyon sír szegénykém a torna közbe???
:( Küldöm az álommanókat Gergőnek..
Dénes kisírta magát tornán, ilyenkor olyan jót alszik utána, hogy arra sem ébred fel, hogy kiveszem a hordozóból, levetkőztetem az overálból, és leteszem aludni..
Sziasztok!
Nálunk is szívja apa, néha annnnyira rágyújtanék...:(
:)
Nem tudsz véletlenül Gyöngyösön olyan boltot ahol nem horror áron árulnak nagy méretű nadrágot?
sziasztok!!
Hát nálunk is megy a nyűgölődés és a sírás is!!!:(
Nem tudom mi lehet vele,már megint alig aludt valamit délelőtt!!!:(
Lehet ,hogy ma nem nagyon leszek!!!:(
Mindenkinek kitartást akinek nyűgi a babája,akinek már nem akkor annak nagyon örülök!!!:)