2011 júliusi babák (beszélgetés)
igen csak most az a szar, hogy ugye jórészt az ő pénzéből élünk, az én gyedem semmire nem elég.. Igy meg nem tudom kész tények elé állítani :(
és tényleg olyan izé, mindig mondja, hogy nem engedhetjük meg mangunknak a nyaralást...stb. jó én tudom, hogy sok pénz, meg tényleg szarul állunk, de nyaralni KELL, most vagyunk fiatalok, most kicsi a Dénes is, utálok egész nap a panelben ülni :( hülyét kapok ha idén sem megyünk sehova.
Most szerintem egy apartmanra össze tudnánk kuporgatni a pénzt, kaját itt-is eszünk, úgyhogy az nem plusz költség...még a két tank benzin a sok,, de bele kell, hogy férjen legalább évente egyszer ennyi, nem?? vagy én gondolom szarul?
Nekem Andris most magától is mondja, hogy menjünk, mert szükségünk van rá és a gyereknek is jót tesz, minél többet lát a világból már kis korában is. :-)
Régen ő sem volt egy nyaralós típus. Agárdon van egy nagy családi nyaralójuk, de oda nem megyünk, mert mindig van ott valaki más is és nem vagyok kiváncsi senkire.
Ja tényleg nyaralás...Hát nem tudom mi lesz. Én nagyon nagyon el szeretnék menni Horvátországba, csak az uram olyan izé... Soha nem akar nyaralni menni, egy évig kell pitiznem, hogy menjünk, aztán persze tetszik neki, de ő soha nem akar menni sehova :( Nekem meg mindenem a nyaralás :(
Nem értem miért ilyen :(
Én is mindig azzal érvelek, hogy előző évben terhes voltam, aztán megszületett Dénes, azért nem mentünk sehova. Ha idén nem megyünk, és tényleg szeptembertől megint babaprojekt kezdődik, akkor jövőre sem fogunk menni sehova :(
Sziasztok!
Mi is megyünk majd nyaralni, Balaton, Hajúszoboszló, ilyenek. :-)) Barni nagyon jól érezte magát a múltkor is, úgyhogy nem izgulunk. Meg persze mi is. :-)))
ááááááááááá
az mostanában nem igazán megy neki:(1 óra általában megfogja de inkább fél:(
Hú, tök szuper nevelési módszereket fejlesztettem. :) És már két napja működik. Hűűűű!
Olcsi folyton az egyik konnektorhoz megy. Én odaültem mögé, fogtam a hóna alatt és amikor odanyúlt a konnektorhoz, megijesztettem a hííííí kíséretében. A harmadiknál úgy megijedt, hogy el is sírta magát szegénykém. :) Azóta, ha odamegy, letérdel elé, néz ránk és háborog, de nem nyúl oda. :) Azon nevettünk, hogy ha minden tiltott dologgal ezt csinálnám, szegényke csak ülne a szőnyeg közepén és nem merne megmozdulni. Hiába van a konnektorban ilyen védő izé, az akkor is tabu.
A tv a másik, ami megőrjít. Ma is már 100-szor elvettem. Viszont az utolsó alkalommal nem hoztam el, hanem megálltam ott és csak annyit mondtam határozottan, hogy "nem", miközben a mutatóujjammal mutogattam. Ő csak nézett, hogy mi bajom van, elkezdett háborogni és eljött a tv-től. :D Ha csak ilyen egyszerű lenne...gondolom, többet oda sem megy. :DDD
:)
Vivi még mindig nem alszik és nem is úgy néz ki mint aki akar:(
úgy nézem már nincs:)
lehet tényleg kimegyünk lassan kicsit. mert lassan az ebédet is kéne csinálni hogy kész legyen mire jön az uram.
Én már beadagoltam az uramnak hogy megyünk ő meg kitalált magának programot elugrik addig egy haverjához:)
Már csak azt kell kideríteni hogyan is jutunk el a kopaszi gáthoz.