2011 júliusi babák (beszélgetés)
új kép? na néééézem is :)
én se értem miért kapok idegenektől jelet plusz van 1 visszatérő ismeretlen is :)
én használom ezt a fázok szót, szóval borsódzik a hátam tőle, meg ilyesmi :)
erre gondoltam, hogy üvegest adok neki először. akkor nem nekem kell beletenni a husit, szétcincálni meg minden. minden mást adtam Editnek különösebb félelem nélkül, de ez a hús, kifog rajtam :)
más: nektek is küldenek idegenek jeleket? mi a fenének küldenek? jó, feltettem 2 új képet, de Editkéről, és akkor küld egy jelet? hogy talál meg egyáltalán?
:) fázol? Biztos kiráz a hided úgy értetted :D
Én egy fél jégkockányit adnék neki 2-3 napig vagy akár 1 teljes hétig, majd ha semmi csikarás, akkor 1 egész kockányit.
Én üveges husisat adtam neki először, fél üveggel, másnap a másik fele...majd egy egész üveg 3-4 nap múlva...8 % a hústartalma a 190 grammnak
nem tudom, hogy a bölcsis nénik honnan veszik, hogy nem elég neki az AT-jel bevitt fehérje, mindenesetre ártani nem ártasz vele az tény. Kíváncsi vagyok hogy vegyítve megérzi -e Editke, majd írd meg :)
Husit mikor kezditek?
a bölcsi szerint nem eszik elég fehérjét. hát rajtam nem múlik, belekeverem én a főzelékbe. amig nem eszik husit, addig kell talán. én sem értem, a doki nem mondott ilyet.
de tényleg nagyon gáz íze van. pedig ez valami jó drága tápi, csak mi támogatva kapjuk.
no akkor nagyon termékeny hét volt a mostani nektek :)
Ügyesek vagytok :))
Sziasztok!
Olcsi is elkezdett kúszni. Nagyon édes, csak kézzel húzza magát, a lábait pihenteti közben. Azokkal külön szokott "futni". :)
Mostanában az evés nem egy nagy öröm. A desszertek és gyümölcsök mennek, de a husit és főzeléket utálja.
Egyre többet gagyog és fúj(?) vagy brümmög. Nem is tudom, mi ez. :) Olyan aranyos!
Én pedig fogytam nem egész két hét alatt 3 kilót. :) Már látszik is a hasamon. Péntek Enikő gyakorlatai tök jók!
Tegnap lementem a dokihoz gyogyszert iratni, es ott vannak ilyen babas ujsagok, ingyen elvihetöek. Abban olvastam ma reggel, hogy az orvosok, vedönök, es a nagyokosok összedugtak a fejüket, es elkezdtek vizsgalni ezeket a szigoru szabalyokat a babak etetesevel kapcsolatban. (gondolok itt az allergiakra, a mogyorokra, tehentej, eper es tarsai). Na a legujjabb, hogy 6 honapos kortol el kell kezdeni neki adni mindent, szepen fokozatosan. Ha csak egy egy nyalasnyit is, mert nem ezek az allergiak okozoi, hanem velünk született, megvaltozhatatlan dolgok. Szoval, nyugodtan engedjük a babakat mindenbe belenyulni, adjunk nekik mindent a kezükbe hagy ismerkedjenek mindennel. Persze pici mennyisegben. tehentej alapu dolgokat naponta 200ml-t lehet adni.
Az anyatej fontossagat is lejjebb adtak, illetve 6horol, 4re modositottak.
Szoval, en sem tudom most mar mit tegyek..
Ági hol van???
Tudtok valamit?
Sziasztok!
Nekünk nagyjából jó éjszakánk volt, 11kor felkelt, evett 100 ml-t, 1kor is, és fél3kor is, de onnantól fél7ig aludt. Bár hallottam fél4kor h nyöszörög meg fel van ébredve és tornázik az ágyában, de nem mentem oda és visszaaludt :)))
Ma ittvan Andris, csak elment kajáért meg a postára. Hozott egy csomó mindent, Barninak pelust, összecsukhatós járókát, ruhákat, bébiételt stb, nekem csokit meg szójaitalt. :D Ja meg rendeltem magamnak melltartót is végre és átvette személyesen, h ne legye pluszköltségem.
Ma Barni úgy bekakilt reggel h fél8kor már fürödtünk, el nem tudom képzelni, hogy hogy sikerült hasonfekve a válláig összeszarnia magát kb. :D Még a haját is meg kellett mosnom.
Ma sajtos brokkolifőzeléket eszik. :)))
Már negyed 10óta szunyál az erkélyen. Lassan azért ébredhetne.
Ja, kapott olyan bodyt h 'anyukám nagyon okos kisfia vagyok', hát szakadtam :D
Szép napot mindenkinek!
Puszi
Meg sem fogtam két napja)) úgyhogy tuti nem magic))) ha mágikus lenne,a sarokból is hatna, úgy, hogy én közben itt ülök))
de nem. Ebéd után lecsapom a srácokat, aztán beleugrom.
sima eperre gondoltam :)
de jó a borsó is :)