2011 júliusi babák (beszélgetés)
Ha nekem írtad, én már megtettem:)))
=ezek után elfelejtettem meginni a kávémat. Szerintetek???
sziasztok:)
Megjöttünk a sétából egész jó idő van kint és olvad nincs annyira hideg sem:)Vivi pedig elaludt a kocsiban és még alszik:)
Lányok! Gergő fogsor lenyomata a cicimben. Besz@rok, még most is fáj, pedig 2 perce már nem cicizik:(((((((
olvasok ám vissza, kb 9 óránál járok.
Dóri - nagyon sajnálom Lizust!!! Téged is:) Nagy ölelés!
Sziasztok!
Voltunk tornán. Mikor hazaértünk iszonyat nyűgös volt Liza, vakarta, tépte a száját. :( Adtam egy kis Panadolt + Dentinox és el is aludt. :(
Edina én egységesen öltöznék. :)) De cukik lesztek!
Sziasztok,
Megjöttünk a tüdőgondozóból. Natinak újra adtak BCG oltást, mert anno nem jött ki a reakciója. Nagyon jól viselte:) minden rendben van
Csajok,
Gyors segítséget ill. véleményt kérnék farsanggal kapcsolatban :
Natit kis pelyhes csibének öltöztetem be.
A kérdés, h mi legyünk -e vele kapcsolatban tyúkanyó ill. kakas. Vagy esetleg más rucit varrjak. vettem túrórudi jelmeznek valót is... szóval ti egységesen öltöznétek be vagy szerintetek legyeünk különbözőben a "házi versenyben" ?
köszi
pusz
Most vettem meg az összeset:))), ami a lidlben volt.
Én imádom!!!
egyet kaptunk karira ajándékba. Az a kedvenc. Bár tényleg kinyúlik picit, de én pont ezért szeretem, mert biztos nem szorítja el Gergő hasát, meg hurkáit:)))))
És még a vezetőt is oda kellett hívnia a pénztárosnak - 799et húzott le a pénztárgép, közben pedig 695.- volt fölé írva...1 db fehér alapon mintás volt, gondolom azért, mert a kékek fölé a 799 volt írva
Ezt Vaterán vettem használtan, de így sem volt túl olcsó. :)
Először, még dec. elején, amikor beletettük, csak nézett nagy szemekkel, meg sem mozdult, majd elkezdett sírni. Két nap múlva megint sírt. Gondolhatod, apa hogy örült a jó kis vételemnek. :D
Aztán egy hetet vártam kb. és újra próbáltam. Akkor már nem félt, elkezdett játszani a rajta lévő dolgokkal, de egyáltalán nem ugrált.
Most pedig már játszik, ugrál, sikítozik, imádja, hogy nem a földön van, tud nézelődni. És nekem is jó, mert tudok pl. zuhanyozni. :) Biztosan nem csinál rosszat, nem kúszik rossz helyre és sírás sincs. :)
Sziasztok!
Voltunk jógán:)
van egy baba, aki 1 nappal öregebb, mint Gergő:D
8200 gramm volt 1-2 hete:( és feláll, mindig, mindenhol:(((((
Mondtam neki, hogy jövő héten legalább a mászást tanítsa meg Gergőnek:)
Jaj, majdnem elfelejtettem. Képzeljétek el, Olcsi alig evett, csak nyűgösködött. De gondoltam, azért, mert zöldséges husival próbálkoztam. Jött a gyümölcs, mert azt mindig megeszi, de az sem kellett. Utolsó próbálkozásként adtam neki ízesített tápit és majdnem mindet megette. Így összesen 240 grammot evett. :D Azt hittem, ismerem a lányomat, de mégsem. Utálja a tápit és ma csak az kellett neki.
Biztosan fáj neki, ahogy a kanál az ínyéhez ér... vagy nem tudom.
ááá nem volt eszembe, annyira letaglózott, h már megint várni kell...igen drága bizony a B-os etetőszék :)
Persze most hála Olcsikának a jumperooba is beleszerettem