2011 júliusi babák (beszélgetés)
Jóóó reggelt!
Nem tudom mi van de már megint éjfélig forgolódtam 3-kor meg Áron sírdogált, 6-kor ébresztő...
Túl sokat nem aludtam!:)
Sziasztok!!!
Nekünk ma is jó éjaszkánk volt, mint régen, az egyszeri 4 órás keléssel, utána visszaalvással :)
Jajj, ha ez így maradhatna!!!
Jó reggelt!
Egész jó éjszakánk volt ahhoz képest, hogy Olcsi már fél 7-kor kidőlt. :) Kettőkor evett, majd hatkor és még visszaaludt. De sajnos már látom, hogy ma is nyűgös napunk lesz. Már péntek óta így van...:( De tudom, hogy nemsokára vége és újra mosolygós időszak jön.
Arra jöttem rá, hogy Olcsi nem bírja a krumplit. Biztosan hülyének néztek, de én még mindig írom, hogy mikor eszik, mit és mennyit, mikor alszik el, stb. Amikor krumplis kaját evett, ilyen bejegyzéseket találtam: nyűgös, sírt, Nurofen, szélcső, stb. Úgyhogy a krumplit hanyagoljuk egy ideig.
Jo reggelt lanyok,
remelem minden kisbeteg jobban van mar, es a mamik is. Nalunk a cel heten: Maradjunk egeszsegesek:)
Vasarnap megyünk HAZAAAAAAAAAAAAAAAA:)))
Istenem mi történhetett? Lányok ne adjátok fel, hátha ír pár sort fészbukon majd!
Amúgy rajtam kívül mindenki fent van?
Hasát, szegény laptopra nagyon ráfér egy kis karbantartás, csak előtte rendet akarok rajta rakni-na ez megy két és fél éve:))
Meg elég drága is...
De ha raszanom magam, mindenképp szólok:)
Jajjjj, csajok, gyorsan!!!!!!!! És ezt mivel lehet kimosni?????
Majd teszek fel képeket....
Gergő megmutatta ki az úr a háznál:) Nem várta meg, hogy megfőjön a répa. Fehérrépa kellett , mégpedig pucolatlanul:))))
Hát a sárgával nem barátok:( ám kitűnően lehet trancsírozni;DD
ÉÉÉÉssssss Olcsi után szabadon: almával eszünk mindent! Ja, a fokozatosság elve pedig a repetánál jutott eszembe.
Szegény mai gyerekek, ilyen felelőtlen szülőkkel vannak megáldva;DDDDDD
Viccet félretéve - ugyanaz a bajom, mint Edinának - lehetetlen olyan pici mennyiséget leturmixolni. Gondoltam már én is arra, hogy fejek le tejet és azzal turmixolok, de most a fogától tényleg annyira fáj a cicim, hogy nem akarom még a fejővel is megtépázni szegényeket. Meg hét lusta is vagyok:SS
Deeee:
Szóval nagyon köszi a biztatást mindenkinek!!!!!! Amúgy is készültem Dunakeszire a számítógépes emberhez, és akkor Dóri szavadon foglak, még a végén;DD, hazafelé pedig beugrunk még Katiékhoz is;))))))
És természetesen ugyanúgy, mint Marcinál - ezt a gyereket, soha:))) néha látom azt az érettségi bankettet lelki szemeim előtt:)))))))
Na hogy ízlett a répa Gergőnek?
Ne fél a hozzátáplálástól, és ne is búsulj, hogy még itt tartatok, majd alakul idővel. Mondjuk figyelj, ha mindent leturmixolsz neki, aki nincs amitől megfulladhatna, szóval hajrá! A cicidnek is jót tenne, ha lenne szünet és első körben szerintem lassan nyugodtan elhagyhatod a 2. tízórai cicit, mikor kap gyümit. Persze csak ha mennyiséget eszik. Napról napra növelve a gyümi mennyiségét. Nálunk ez tejpép, és én délután uzsira adom a gyümit, néha azt is keverem tejpéppel, ami még mindig HA.
Az a baj, hogy nem veszem észre a panaszáradatodat, csak ha nagyon kukacoskodni akarok :) mert igazán nem is panaszkodsz :)
Jajj, bizti nem fog megfulladni, de akkor esetleg kezd úgy, hogy jó sok anyatejbe egy kevés krumplit, hogy jó folyós legyen, és egyre csökkentsd a tejcit, aztán hipp-hopp meg fogja már enni a pépeset is. Vagy tényleg próbálkozz a boltival, azt Dénes is jobban szereti, mint amit én csinálok :)
Én is úgy tudom, hogy főleg a nagy babáknak nem elég már ilyenkor a tejci, azért nagyon sok orvos még korábban is ajánlja a hozzátápit mint 6 hó a nagy babáknál.
Teljesen egyetértek az előttem szólókkal.
Nyugodtan kezd el rendesen a hozzátáplálást. Nekem sem fogadta el szívesen, amelyeket én kotyvasztottam elsőre,ezért többnyire üveges ebédet kap. nekem macera volt külön kis adagot főzni, kb.annyit, ami a botmixer aljára fel is ragadt :))) de a gyümiket te is jól letudod reszelni azon a babáknak való kis tálka szerűségen vagy üveg reszelőn.még a banán is olyan jó pürés lesz tőle.
Hidd el nem fog ennyit felkelni , h éhes. Úgy fog aludni ,mint egy bunda ha tele van a poci :)
kezdj kis adagokkal és meglásd pár nap és már 150 g ebédet is simán benyomja :) a fokozatosság elve mellet meg kell, h próbálja őket akár majd a glutént is, h később ne legyen még nagyobb macerád :)
szóval nyugi, ha lassan is de menni fog :)
Esztiiii! Nem fog megfulladni. :D Nézd meg még egy fórumos baba se fulladt meg. :)) Pedig én már 3 hónapos kora óta etetem mindefélével Lizust. Ma már a kuglófomból is evett. :))
Ide is jöhetsz ha már Kati megetette, én is vállalom. :D
Nekem az a véleményem, hogy nem elég ilyen korban már az anyatej... De ez csak az én véleményem és tudom, hogy sokan csak azt adnak. De Te ügyes csaj vagy, le kell küzdened ezt a fóbiádat. :)) Te is tudod, hogy előbb-utóbb muszáj lesz. :) Az érettségijén már csak nem fogsz ott ülni mellette a cicivel. :))