2011 júliusi babák (beszélgetés)
Szandus!
Szeretnék tőled kérdezni:)
Szeretem a barna rizst, de magamnak gyorsrizst szoktam főzni.Szerinted abból is adhatok a fiúknak?
Én Ausztriában láttam, hogy mindenki kint tereget a -20 fokban is. :D Apu mondta is, hogy logikus, mert hidegben elvileg jobban szárad a ruha... Elmagyarázta fizikailag, hogy miért de már fogalmam sincs. :D
Épp a csontokat tanulom, gyorsan be is adtam a D vitamint Lizának mikor az angolkórt elolvastam. :D
Szandus amúgy lehet Te rosszabbul járnál velem, nekem is annyi hülyeségem van. :D Lehet, hogy kinyírnánk egymást 1 hét alatt... :D
eszembe nem jutott volna kint teregetni, de kipróbálom ha azt mondjátok olyan jó friss ás ropogós tőle a ruha :)
Mondjuk nálunk 1 nap alatt megszárad.
Hát olyan normális méretű. :D Mért mit gondolsz, XXXXXXXXXXXXXXXL mamabugyi?:D
Amúgy nem elmebajos vagyok, h
De jóóó! :))) Hát tényleg meghatódtam. :)) Édi vagy Szandra. :D
(A bugyis vasalásról azonban ezzel se tudod elterelni a figyelmem!) :D Mekkora bugyid van neked, hogy vasalni lehet?! :P Bocs ezt nem hagyhattam ki.
Viccen kívül, ügyes vagy, hogy ennyi mindent megcsinálsz Barni mellett, lehet tényleg hozzátok költözünk. :D
Kati már más is mondta ezt a fagyos kinti teregetést, kipróbálom! Mennyi idő alatt száradnak meg?
Amúgy nálunk detto ugyanez a szitu amit írtál...
Nincs szárítógépem most. :)) Mert az erkélyen van és ilyen hidegben nem szabad működtetni... De bent teregetek és nincs csipesz nyom. :D
SZANDRA kérem maga meg elmebeteg. :D De ha gondolod küldök pár bugyit ha unatkozol, még úgyse volt rajtam sose vasalt bugyi. :D
hát, akinek van szárítógépe... :)
engem kifejezetten idegesít a csipesz "nyoma" a kisruhákon, ha meg nem csipeszezem ki, akkor meg elfújja a szél, úgyhogy vasalok :) de szerencsére egyre nagyobb lesz Edit, és így a ruhái is, és így nem fogja lefújni a szél, eljön az én időm is!
Csajok mennyi gondot okoztok magatoknak! :D Én semmit nem vasalok, csak amit nagyon muszáj. :D Az nem sok...
Kati, én se adok Lizusra minden nap új pizsit, csak a body-t cserélem le, a rugi ha nem koszos megy újra. :)
Én nem bánnám ha zárt lenne, bevallom őszintén... Nem jó érzés, hogy a nyűgös-bajos dolgaimat akár a barátaim akár a családom, bárki láthatja... Sok hülyeséget nem is írok le inkább emiatt. :D