2011 júliusi babák (beszélgetés)
:)
aű +000 2 ,m /852m,1 01
Vivi ezt üzeni:)
ollo.áá.-lu8épépopppppppél,lpéőpüúó
771111111111111111111111
Olcsi ragaszkodott hozzá, hogy üzenhessen valamit. Ha valaki megfejtette, szóljon! :D
Nálunk ma folyamatos "buli" van. :(
Jön az 5. foga?
Csabával már azon röhögtünk, hogy amikor Olcsi 15 éves lesz és kap egy 1-t (persze ez lehetetlenség), majd akkor is azt mondjuk: Jól van, szegényke, jön a foga! :)
nálunk csajok ebéd kész voltunk kint boltba megevett a kisasszony 1 üveg kajcsit és aludt is délelőtt kicsivel több mint fél órát lassan megint alvás lesz mert nyafi már.
én is így csináltam, megitattam/etettem, és félmeztelenül zacsival a fütyijén szórakoztattam a tükör előtt :) míg nem jött a pisi, sőt még vízbe is lógattam a lábát, meg engedtem vizet neki hátha...
Szuperek a képek, nagyon ügyes vagy!
nagyon jól néztek ki jók a jelmezek ügyes vagy:)
Nagyon szuper volt a jelmezetek! Gratula!!! Natika pedig édes bogár. Nem akarta letépkedni és megenni a tollakat? Olcsira tuti, hogy két perc alatt tönkretette volna a jelmezt. :) Valld be, hogy csak a fényképezés kedvéért kötöztétek ki a kezecskéit! :)
Judit, én úgy oldottam meg a pisigyűjtést, hogy megitattam Olcsit, kibontottam, rátettem a zacsit és vártam, hogy belepisiljen. (Jó, mondjuk ő nagyon együttműködő volt, mert rögtön pisilt, pedig soha nem szokott kibontva, csak ha erőlködik a kakival. :) Ja, és két hónapos volt, úgyhogy nem mászkált el közben. :)
Mintha magamról olvasnék. :D
Én is vasaltam egy időben a száras bugyikat és Csaba alsógatyáit. :))) De mióta szárítógépünk van, erről leszoktam. :)
Ja és hogy mit hova teszünk a mosogatógépben, hogyan tekerjük össze a zoknikat és hogy állnak a ruhák a szekrényben...nagyon lényeges dologok.:) Mániákus vagyok. :)
Lányok írtam valamiről a fogyis naplómba, ha tudtok írjatok majd véleményt légyszi!
Jujjj nagyon szuperek a képek, nagyon jól néztetek ki! :)) De jóóó!
tök jól néztek ki, szuperek voltak a jelmezek! és olyan boldog család vagytok, még a végén irigy leszek, úgy sugároznak azok a képek :D
Sziasztok,
13 oldalt kéne visszaolvasnom, h képbe kerüljek,
ám előbb feltöltök pár képet a farsangi mulatságról.
majd még jövök :)
szeretnénk sportkocsit venni, de nem tudom milyet. valakinek ötlete, tapasztalata e téren?köszönöm
köszi,ma anyum vásárol üveges kaját,ugy volt bemegyünk mi is a pixcivel,de dokihoz kell mennünk
a pici max 2 napot alszik ugyanabba a rugiba,bodyt minden nap cserélem.a nappali felsőjét naponta cserélem,van hogy ha lebukja,másikat nap.van hogy az előke nem fogja meg.bodyt minden nap cserélek neki.harisnyát is,nekem napközbe abba van ittbennt,vagy melegítőbe.
uj klubot csinálni ezen a néven
sziasztok
ma hívtam a dokit,a torokváladék eredménye nem lett jó Csabikának.Nem tudom mi van,délután megyünk a rendelésére.Egy ideg vagyok.A pisijét még mindig nem sikerült levenni,még az aszisztens sem rakta föl jól a zacskót.
Na csajok, mi lassan elballagunk ebédelni, aztán készülődünk és megyünk sétálni :)))
Szép napot mindenkinek!
Editke rucijait egy napig "fagyasztom" kint a teraszon, aztán egy éjszaka bent (akkor nem zavar, hogy mozdulni se lehet tőle és Editke se szedi le őket :D) és meg is száradnak. a miénknek több idő kell, azt úgy szoktam hogy vagy 2 napig kint vannak aztán egy éjszaka bent. nem büdösödik be, ami nekünk a lényeg, mert ha bent száradnak tiszta bepállott szaguk lesz, borzalom....
Én fehér rizst főztem neki, fél csészével (kb másfél marék) és mondom, 10 perc fedő alatt nahy lángon.
Igen a barna rizs nekem is fél nap alatt főtt meg... :D Azt hittem rosszat vettem...
Köszi!
Csak egyszer vettem "rendes" barna rizst és rá volt írva,h főzésidő 50!perc!:)
Nekem meg muszáj bent teregetnem, mert nálunk pont az ellenkezője van, mint Katiéknál. Olyan alacsony nálunk a páratartalom, hogy volt egy pár nap, hogy már be sem mérte a hőmérőnk.
Pedig megy egész nap a hideg párásító, két doboz, plusz egy vizes törölköző a radiátoron. Nem értem, miért ilyen alacsony. Ha beteszem a ruhákat is száradni akkor felmegy 28%-ra de az is bazi kevés :(
Biztos nem lesz tőle bajuk, mert végülis az ugyanolyan rizs, csak elő van főzve, nem? én sima rizst főztem Barninak, akkora mennyiség ami 3 napra elég volt 10 perc alatt megfőtt. :)
akkor maradjatok a távkapcsolatnál :)
Vagy a legjobb barátnők lennénk :D Végülis két dinka :D
További ajánlott fórumok: