2011 júliusi babák (beszélgetés)
Nekem annyira illúzió romboló az hogy halálrabugyolálom a gyereket és akkor elégedjek meg magammal, hogy nyugton van, miközben se kezét se lábát nem tudja megmozdítani? Hát kössz, kihagyom... :-)
Én Turagoo (vagy ilyesmi a neve) kocsit néztem, tök jó nagy kerekes, két irányból tolható, 18 kg súlyig van... Remélem jó lesz, az ára is elfogadható, 35000t még adunk érte szívesen.:-)
Pont ma vagyok 13 hetes, jee :-) És ma fintorral néztem a spagetti felé, ami a kedvenc ételem volt :(
Nekünk a 12.hetes uh mellé adnak kötelezően egy down kóros vérvételre beutalót. Plusszba lehet kérni még 2 db fizetős vérvételt.
Nekem mindig is azok a babakocsik tetszettek aminek hátul nagy elől kis kereke van A háromkerekű szóba sem jöhet.
De ílések és pofonok különböznek.
Amugy nekünk egy türkizkék titi trion kocsink van és imádom !!! Anno 70.000 ft volt, valahogy ebbe szerelmes lettem és azóta is az vagyok.Ezért az egyért kiadtam ennyi pénzt mivel a tesónak is ez lesz így most szinte semmiből nem kell új :)
Nekem csak sima ultrahang volt ,igaz egy nagyon profi ember csinálta aki csak 12-18. heti UH.-ra szakosodott. A nyaki redő 1,1mm lett és 3 fölött lehet gond. Ezért nem is mentem el egy komolyabb vizsgálatra.
Babakocsiból én a bergon márkát néztem. Több ismerősömnek is van, szépek, masszívak és elég jó árban vannak.
Én is szemüveges vagyok, nekem is sokszor fáj amiatt ha nem hordom. A szem nagyon nagy fejfájást tud csinálni.
Én nem megyek fizetősre, nem azért mert sajnálom rá, de szerintem nincs értelme. Lehet már írtam, de egyik ismerősöm mindenre elment, mindent kifizetett, minden értéke rendben volt, és ő vette észre, hogy valami nem stimmel a gyerekkel, amikor megszületett... Ki tudja mit mérnek félre, kivel cserélik össze... Vicces, de Andris unokatesóját fél éve hajnal4kor felhívták a kórházból (egészséges 35 éves erős pasi, rutinvérvétele volt), hogy most azonnal menjen be mert az is csoda hogy még él és már elindították érte a mentőt. Bevitték hajnalban össze vissza vizsgálták, majd reggel 8-kor bejelentették, hogy egyébként csak összecserélték a leleteket valami 100 éves öregasszonyéval és menjen haza lefeküdni, bocsi... Én a kötelezőket végigteljesítem, az is épp elég sok. :-)
Sziasztok.
Képzeljétek már nem fáj a fejem, feltettem a szemüvegem és elmúlt.Azért megkérdezem holnap az orvosom hogy mit lehet bevenni.
Ti megcsináltatjátok a fizetős vérvételeket? Az egyik az 7000 ft a másik meg 15.000.Mi sztem csak az olcsóbbat.
Nekünk titi trion babakocsink van és nagyon meg vagyok vele elégedve. A tesónak is ez lesz mert unisex.Ez 3:1-ben. Ha érdekel valakit hordozó akkor nekünk van egy eladó.
Autósülés nekünk dönthető van,de lassan le kell cserélni nagyobbra. Én nem értek nagyon hozzá hogy melyik a jó,nekünk is márkátlan van, de nagyon kényelmes és jó.Kb.10.000 ft volt.
De sokat írtatok, nem győztem visszaolvasni. :-)
Rám is végig azt mondták fiú leszek egészen a harmincvalahanyadik hétig. :-) Végig esküdözött a doki, hogy milyen jó katona leszek. :-) Hát nem lettem.
Jucka, a babakocsi ügy nagyon húzós, mivel elsőbabások vagyunk nem tudjuk mi a jó, de én nem néztem nagyon drágát (32000 ft volt), mert nem is tehetjük meg, de mindenképpen újat szeretnénk, hogy a következő babának is jó legyen még, mert 1 kistesó még tuti érkezik majd. :-)
Autósülés ügyben van valakinek tapasztalata a már szültek közül? Mert láttam egészen a 8000 forintostól 80ezerig is, azért az az egy nulla nagyon mindegy, ott is kb. 20.ezerig mennénk el, merthát első a biztonság, de azért nem kell luxus. :-)
Sziasztok
Remélem mindenki jól van! Nálunk Bettivel suli gondok voltak azt kellett intézni így csak ma jutok el orvoshoz :( De szerencsére úgy érzem minden a legnagyobb rendben főleg ha az állandó émelygésből indulok ki :D
én ladeevitet szedek és magne b6-os, tegnap pedig valami kálciumos "csodát" írt fel a doki:)
sosem voltam gyógyszer párti, de a baba miatt most szedem
tényleg isteni a réka dvd, nagyon szeretem, ha nem is minden este, de minden második este biztos, hogy megcsinálom
nem mond hülyeségeket és faszák a gyakorlatok:)
nem is tudtam, hogy áprilisban jön az új dvd-je
akkor lehet,hogy a kisfiúból még lehet kislány??!! habár kisfiút szeretnék, de ha kislány az is jó, csak minden ok legyen:)
kösz az infót, akkor nagyon nem élem bele magam:))
szia!
bálint lesz, kisfiú:)
köszi
Sajnos az én orvosomnak elég régi gépe van, kizárt hogy látná a nemét.Pedig olyan jó lett volna :9
A lányomnál másik orvoshoz jártam neki szuper 4D-s gépe van és csak a 18.héten mondta hogy lányunk lesz.Sajnos már nem tudok ehhez az orvoshoz járni, egyéb okok miatt, de megbízok ebben is.