2011 júliusi babák (beszélgetés)
Nálunk is két cukorterhelés van, de nálunk az első a 13-14. héten a második pedig a 24. héten, ezen kívül még van két laborvizsgálat a 32. és 36. héten de ott már nincs cukorterhelés. Úgy látszik ez védőnőtől függ..
Egyébként a 13-14-heti semmit nem ér, mert azt nálunk szinte mindenki kihányta, köztük én is :)
sziasztok
én se halottam második cukor terhelésről . 36.hét előtt van nagy labor, és ennyi .
de majd kérdezz rá a dokinál.
én is jól bírom a pocisságot, persze elfáradok könnyen. de mivel az elejétől megszoktam h nincs megállás Martin mellett, így megszoktam.
Jól teszitek csajok h mentek nyaralni.
mi tavaly balcsin voltunk egyik ismerős telkén, jó lenne ha idén is lemehetnénk pár napra, én is benne lennék.
nekem is 7,4 lett, amiért márc.24-től diétáznom kell. felénk is 2 terhelést írnak elő, de mivel az elsőnél "elbuktunk" így nincs értelme a másodiknak. tartani kell a diétát szülésig és max. profilt fognak nézni újra. (dokim mondta)
vettek vért a mai IV.rutinnál is más célra is.
majd meglátjuk. :)
lehet azért mert közel vagy a határhoz? csak mert nekem terhelés után lett 5.0 és nem lesz több terhelés.
Ezt mondjuk el tudom képzelni...
Nincs 2.
Illetve annak van 2,akinek kell a16. héten és a 24-26. hét körül is (nekem ugye kellett mert Milán 4 kiló fölött született). Ha nem lettél cukros a 26. hetinél, akkor nincs több :)
Sziasztok!
Ki tudja, hogy melyik héten lesz a második cukorterhelés. A védőnőm 32 hetet mondott, de én úgy tudom 36 hét. Ti hogy tudjátok, vagy már volt valaki?
De jó hírek gratula:)
A sírással én is így vagyok meglátom és nem tudom megállni hogy 1-2 könnycsepp ne jöjjön elő:)
Most értem haza a 32.hetes vizsgálatokról.
minden a legnagyobb rendben van Natalival. a méretei pontosan az átlagnak felelnek meg.
kb.1838 g, fejvégű volt most is .remélem így is marad.magzat víz is okés.
olyan cuki volt...
mindig megfogadom, h nem sírom el magam, mikor meglátom a képernyőn....de nem bírom ki ..mindig elpityeredem örömömben :)
Párodnak minden rendben volt az utazásnál?
de jó , most már együtt vagytok... :)még ha egy kis időre is a 7végén nélkülöznöd kell, de annyi belefér... :)
De jó lesz nektek lányok:)/Regi, Jucika/Nekünk idén kimarad a nyaralás majd jövőre pótoljuk.
Szerintem jó lesz egy kis kikapcsolódás nektek /a nagytesók miatt/meg egy kis környezet változás. Meg nyaraláskor is lehet hűsölni is nem csak a napon aszalódni.
csak pár nap, mert Jancsi klímás, nyáron nem mehetünk el hetekre :(((
kertes házba megyünk, kutyát nem kell sétáltatni, nekem már ez is könnyebbség, ott a part is, de viszünk Milánnal felfújhatós medencét, apjával majd fociznak, én max főzök vmit, de lehet lesütök husit előre és azt viszem le, meg van lefagyasztott pörköltem is, hűtőtáskában kibírja addig :)
Én is várom, de félek attól hogy nehezem fogom bírni.Strand, meleg, séta stb...ezeket kihagyom sztem.
Ti mennyi időre mentek?