2011 júliusi babák (beszélgetés)
Gondolom lesz olyan apuka, aki megteszi a kismami helyett...
na igen, ha megszületnek majd, se kép, se hang...legalábbis ez lesz a valószínűbb!
Akkor én elküldöm neked privátban, és köszi, hogy Te is megadod! Hátha össze tudjuk majd hozni!
Szia Szandus!
De jó, hogy már ilyen nagy Barnabás! Én is nagyon kíváncsi vagyok, mekkora lehet már a kis popsi nyomogatósom. :)
Sziasztok! :-)
Most olvastam vissza, van már valami hír Dóriékról?
Én tegnap voltam dokinál, szerencsére minden rendben volt, még mindig zárt és megtartott a méhszáj. UHztunk is, azt mondták jó nagy baba lesz Barnabás, már 2,6 kg, és 1 cm-t nőtt a fejkörfogata 1 hét alatt...
Én nem vagyok sírós, inkább fel vagyok pörögve állandóan...
Remélem mindenki jól van! :-)
Biztos nem lesz csúnya, ne aggódj előre!!!
A pasik jobb fodrászok ráadásul :-)
Reméljük úgy lesz, én sem szeretném túl hordani.
Nekem még ez a pár hét is olyan soknak tűnik...egyre nyűgösebb vagyok :-(
Itt nálunk egy hetet engedélyeznek, utána beindítják.
Jó reggelt!
MPetite, köszi, nagyon szeretjük a fehéret:)
Milyen hajat szeretnél?
Jucka, a férjednek boldog szülinapot! Majd írj,hogy beválik e ez az elektromos cigi.
korosikati, én eddig is sírós voltam, de most aztán néha tényleg a semmin sírom el magam:)) Ez normális. Kiváncsi vagyok mi lesz velünk közvetlenül szülés után. Én már 100 as zsepit bekészítettem a kórházi táskámba:)
Hol lehet megnézni a hímzéseidet?
Nem mondod!!!!!!
Na akkor remélem dobsz majd fel róla képet!!!
És olyasmi lesz, mint a Dórié?
Én pont tegnap mondtam a férjemnek, hogy július 17-e a legutolsó dátum, amikor megszülethet Dorka.
És akkor még ott lesz előttünk a nyár második fele, aminek nagyon örülök!!!
Nálatok mennyi túlhordás után indítják meg a szülést?
Na ez így szokott lenni...sokszor már késő a délután :-(
Annak viszont örülök, hogy tudtál pihenni, gondolom nagyon rád fért már!!!
Akkor jó kis elfoglaltságot találtál magadnak!
Lehet, ha már nem dolgozol, összehozol még egy párat! Amit nem is terveztél be...
Igen, én is ezt néztem :-)
Én nem számoltam utána, mert szerintem "időben" vagyunk...aztán majd kiderül, mennyire :-)
Szia Kati!
Most néztem a kis mackót, nagyon tündéri!!!
Mennyi idő egy ilyet kihímezni?
ja, én is mindig elfelejtem
34+6 :)
Dóri, szorítok én is nagyon a többiekkel együtt, hogy minden rendben legyen a kicsivel, de meglátod, úgy is lesz. már elég nagy baba, ha hamarabb is jön, nem lesz vele semmi gond, és gondolj arra, hogy te leszel az első közülünk, aki meglátja a kicsijét :) sok erőt, kitartást, de minden oké lesz, boszorkány MPetite is megmondta :DD
Dóri, szőke: köszi szépen, nekem is tetszik az új maci, lassan kész a harmadik is!
Edinácska: ne cipelj annyi gyümölcsöt, nem tesz az már jót! főleg, hogy a harmadikra is cipeled, vigyázzál magadra!
Erna, meg akiknek tegnap rossz kedvük volt: én attól bőgtem tegnap egy fél órát, hogy leltár van nálunk, és otthon az uram nem talált egy fényképezőgépet, amit tudtam, hogy otthon van, de egyszerűen bepánikoltam egy hülye gép miatt, hogy jajjj, mi lesz, ha eltűnt...szóval nem vagyok normális, hogy ilyen kis dolog miatt itt bőgtem, már a munkatársaim azt se tudták mit mondjanak. aztán ahogy mentem hazafelé, még potyogtattam néhány könnyet, de magam sem tudom miért. persze a gép meglett... én sose voltam ilyen, a terhesség alatt sem, nem tudom, mi volt tegnap, valami hatás ért minket :)
Edinácska: én se bontottam még ki a matracot, pont azért, amit te is írtál, hogy ne porosodjon, de azt hittem, csak nekem vannak ilyen dolgaim :) aztán hétvégén mikor volt egy jósló fájásom, az uram meg is ijedt, hogy na látod, csak össze kellett volna rakni azt a kiságyat :)
Ja, mindig elfelejtem hozzáírni:
34+5
Szépen fejlődik a kis lurkó!
Nálunk pont nem lesz hosszú lábú, mi sem vagyunk manöken alkatúak, így nem is vártuk, hogy majd olyan lesz Dorka :-)
Jó reggelt mindenkinek!
Dóri(briós): Nagyon sajnálom, hogy csak kórház lett a vége, pedig már azt hittem én is, hogy rendben van minden:-( Liza miatt ne aggódj, tényleg elég nagy már ahhoz, hogy jó legyen kint neki, de ha a méhlepény nincs jó állapotban, akkor valószínűleg azért nem jut neki elég tápanyag a növekedéséhez.
Lehet, hogy Liza lesz az első baba?
Minden esetre próbálj meg megnyugodni, otthon minden rendben lesz, a férjed talpraesett, és tényleg nagyobb biztonságban lesztek bent!
Jucka: Boldog szülinapot a férjednek! És sikeres leszokást a cigiről!!! Tudtál pihenni így, hogy Milus nem aludt otthon?
Edina: Nekem is azt mondják, mekkora a pocakom...sokszor már idegesít is. De 3 kilónál tényleg nem lenne szabad többet cipelni. Vigyázz legközelebb, ne pakold meg nagyon magad!!!
Erna: Ez a pocak nyilallás nálam is előjött, minden délután elkezdődik, és este a legrosszabb. Ha ülök, vagy fekszek, nincs is gond, de ha megyek...a védőnő szerint a súly, a méhszalagok nyúlása. Én el is keseredtem tegnap, hogy akkor már ezt a pár hetet így kell kibírni? Eddig is idegesített, hogy kevesebbet bírok, így meg már pláne :-(
Kati: Tényleg érdemes lenne visszább venned neked is, hiszen te sem igazán pihentél eddig :-( Nehogy rosszul legyél!!! A front pedig tényleg ilyen alattomos, Nálam is mindig "bekavar"...
Dóri(szőke): Tegnap lefotóztam a püffedt lábamat, majd felrakom, és rájössz, hogy tényleg elefánt tappancs! :-)
Orsi: Örülök, hogy a férjed sikeresen hazaért!!!