Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2011 júliusi babák fórum

2011 júliusi babák (beszélgetés)

14994. korosikati (válaszként erre: 14989. - Pidiko)
2011. júl. 1. 15:49
ó, nagyon sajnálom :( nem tudsz gyorsan szerezni egy másikat? vagy a zenék is elvesztek így?
14993. pidiko (válaszként erre: 14991. - Doribrios)
2011. júl. 1. 15:49

Sajnos nincs pénzünk már:(A fizut várjuk mint a megváltót.

Majdcsak lesz valahogy.

14992. korosikati (válaszként erre: 14987. - Szandus19)
2011. júl. 1. 15:48
én se kapok senkitől borravalót sajnos... :) de az én dokim szabott árral dolgozik, már ha lehet ilyet mondani, szóval előre tudtam, hogy ennyi lesz, és eddig még nem bántam meg, hogy fizettem neki. remélem a szülésnél se fogom :)
14991. doribrios (válaszként erre: 14989. - Pidiko)
2011. júl. 1. 15:47
Jaj nee... :( És hétvégén nem tudsz venni esetleg egyet? Vagy nagyon drága? :S
14990. korosikati (válaszként erre: 14988. - Doribrios)
2011. júl. 1. 15:46
szorítunk, hogy ne kelljen addig menned! én biztos beolvasnék a másik dokinak, bár lehet nem az a jó megoldás, de csak kérdezz rá, hogy mi volt.
14989. pidiko
2011. júl. 1. 15:45

Lányok megőrülök:S

Pont most kórházba menetel előtt adta meg magát a telóm memóriakártyája így nem fogom tudni még csak zenét sem hallgatni a kórházban:(Pedig a zene az engem nagyon megnyugtat és szerintem hétfőn szükségem lenne rá.

14988. doribrios
2011. júl. 1. 15:41

Na mindegy is, saját kárán tanul az ember... :) Csak most már tényleg félek, hogy ne szüljek júl 11-ig, mert nem lesz kinél... :S De már lenyugodtam, sajna hiába is dühöngök...

Holnap elvileg az a doki lesz ügyeletes, aki most az orvosom, akinek átadott az enyém... Majd jól megkérdezem, miért nem vette fel?! :D

14987. szandus19 (válaszként erre: 14984. - Korosikati)
egyébként én úgy vagyok ezzel a hálapénzzel mint a borravalóval. az ő munkájuk is ugyanannyit ér, mint azoké akik semmilyen plusz juttatást nem kapnak senkitől... szóval én senkinek nem adok sose borravalót se, akármilyen surmóság is... :D és hálapénzt se. inkább sütök egy tepsi sütit és elviszem neki, de pénzt nem kap! én se kapok senkitől ha dolgozok.
14986. korosikati (válaszként erre: 14983. - Doribrios)
ne is adj neki, menjen az ilyen a francba, már bocsi. te számítasz rá, fizetsz neki, és akkor nem kapsz segítséget. nagyon gáz! sajnálom :(
14985. szandus19 (válaszként erre: 14981. - Doribrios)
2011. júl. 1. 15:39
hát, akkor még nem voltam felkötlözve, ha akkor nem jövök el akkor a következő buszom csak 3 óra múlva ment volna és másnap költözködtem, szóval azt mondtam magamban, hogy most az egyszer leszarom, a ctgs csaj azt mondta jó lett, 1 órát vártam, több nem megy, ha lebasznak érte akkor lebasznak, nem tud mindenki több órát várakozni, mert akármilyen kismamák is vagyunk, igenis van dolgunk nekünk is...
14984. korosikati (válaszként erre: 14979. - Szandus19)
2011. júl. 1. 15:39
szerintem a te dokid elég fehér holló lehet... vagy én találkozok pénzéhes dokikkal mindig :) mondjuk nekem egy szavam sincs az enyémre, fizetek neki rendesen, de mindig ott van, bármikor bármivel hívhatom, ugrik első szóra. de azt gondolom, ennyi pénzért meg is teheti...
14983. doribrios
2011. júl. 1. 15:38
Na hát ez az Kati és Szandus... Ilyen különbségek vannak. :( Csak mire rájöttem, addigra már harmincadik hét körül nem akartam váltani orvost, pláne, hogy problémás is a terhességem, nem is mertem... De ha lesz még egy babám, nem nála fogom szülni és nálam pont fordítva, 50-et akartam adni, de nem fogok annyit, nem érdekel... Nem érdemli meg, meg amúgyis hatalmas összeget hagytam már nála...
14982. szandus19 (válaszként erre: 14967. - Korosikati)
2011. júl. 1. 15:36
köszi :) mennyit szívta,m vele, mire kész lett... :D ilyeneket kéne csinálnom és árulnom, mert amúgy olyan rohadt drágák, pedig fillérekből megvan...
14981. doribrios (válaszként erre: 14977. - Szandus19)
Te legalább bátor vagy. :D Én sose mertem eljönni az aláírás nélkül, pedig a rekord ugyebár a 8 óra várakozás volt, amikor végül balhét is csináltam... Jó mondjuk azóta mindig hamar aláírták, arra nem lehet egy szavam sem, de tényleg vannak ilyen régi, begyöpösödött szabályaik, nem túl rugalmasak... :(
14980. korosikati (válaszként erre: 14975. - Doribrios)
tök megértelek. én is magánhoz járok, sejtem, mennyit hagyhattál már ott neki, én se keveset... de ez, hogy még fel se veszi a telefont, nagyon gáz! én volt, hogy reggel 7kor hívtam, és mégis felvette, pedig közel nem ilyen súlyú problémám volt. szóval az ilyen orvos, mint a tied nyugodtan elszégyellheti magát! csak az ilyen úgysem fogja :S
14979. szandus19 (válaszként erre: 14975. - Doribrios)
2011. júl. 1. 15:35
Én egyszer adtam 5000 ft-t a dokimnak, de annyira zavarban volt, szóval azóta se... és mégis ugyananniyra becsületes, tényleg magától telefonálgat nekem kb minden héten 2x, hogy mi van... érdekes a különbség orvos és orvos közt... de szülés utána kap 50et, pedig csak 30at terveztem adni, de sikerült kispórolnom az 50et és nagyon meg is érdemli, szóval megkapja :)
14978. pidiko (válaszként erre: 14976. - Doribrios)
2011. júl. 1. 15:34
Nekem Vivi nagy vagyis hosszú azért nyomja ki annyira magát tegnap az uh-n mondta a doki hogy jó fent van a fenek viszont a feje meg teljesen lent van már
14977. szandus19 (válaszként erre: 14971. - Doribrios)
2011. júl. 1. 15:33

na jó, mennyi bajunk van :)))

amúgy idegesítő néha, amit a sote-n csinálnak... én a hülye ctg aláíratástól vagyok kikészülve, bár nekem midnig aláírja a dokim, de egyszer nem volt ott, hát 1 órát vártam a szülőszoba előtt és már nem bírtam tovább, hazajöttem a francba aláírás nélkül...

14976. doribrios (válaszként erre: 14974. - Pidiko)
2011. júl. 1. 15:31
Mondtam is, hogy biztos rám ütött és nagy feneke lesz. :))))) Annyira kinyomja... :D
14975. doribrios (válaszként erre: 14972. - Korosikati)
2011. júl. 1. 15:30
Az a legfájóbb, hogy nagyon sok pénzt ott hagytam már ezalatt a 37 hét alatt, mert ugye voltak gondok, sokszor pluszba kellett mennem, mindig fizettem... :( És így is...ennyi amit kapok érte. A dokim is... Szeretem, meg bízok benne, de úgy igazán, nem érdekli, hogy mi lesz velem pl. ebben a 10 napban... Ma pl. tudom, hogy még Budapesten van, elvileg még délelőtt császárja is volt, mégse veszi már fel a telefont nekem, és vissza se hív... Az a baj, hogy lehet, hogy nekem vannak nagy elvárásaim, de komolyan szarul esik. Ha ma szülnék, nem is tudom mi lenne... Illetve tudom, ügyeletes orvosnál szülnék, de akkor minek fizettem ki ennyi pénzt feleslegesen?! :(
14974. pidiko (válaszként erre: 14971. - Doribrios)
2011. júl. 1. 15:29
Nekem is a popsiját nyomja ki felül nem is kicsit:)
14973. pidiko (válaszként erre: 14970. - Doribrios)
2011. júl. 1. 15:28
Szegény:(Sajnálom hogy már megint ilyen rosszul jártál. Ne idegeskedj az a legfőbb most.
14972. korosikati (válaszként erre: 14970. - Doribrios)
2011. júl. 1. 15:27

te jó ég, mik vannak, komolyan!!!! nagyon kiakadtam, sajnálom, ami veled történt, Dóri! és ezek nevezik magukat orvosoknak, szánalmas! mondjuk az is már milyen, hogy a helyettes dokid se veszi fel a telefont, gondolom nem keveset fizetsz a rendes dokidnak a magánon....

én nem is tudom, mit csináltam volna a helyedben. még az evés volt a legjobb választás szerintem...

14971. doribrios (válaszként erre: 14965. - Szandus19)
2011. júl. 1. 15:25
Szandus ne hidd, hogy ez jobb, nekem a popsiját nyomja ki felül, ezzel kitolja a helyéről a bordáimat... :D Nem egy élmény... :D
14970. doribrios
2011. júl. 1. 15:22

Hello Lányok!

Na hát ma ismét bebizonyosodott számomra, hogy a magyar egészségügynél szánalmasabb intézmény a Földön nincs... Komolyan mondom, addig jó, míg az embernek nem kell kórházba mennie, vagy amíg totál problémamentes a terhessége, mert ami itt folyik...

Ugyebár nekem hetente kötelező az áramlásvizsgálat, mert nagyon rossz állapotban van a lepény és bármikor leromolhat az áramlás és akkor SOS császárra van szükség... Kaptam is időpontot (persze CSAK némi zsebpénzért, az orvosom adta át a szonográfusnak, mert amúgy a SOTE-n júl 28-án lett volna időpont.... :D ) minden péntek 11 órára. Tudtam én, hogy ma van ez a Semmelweis Nap, DIREKT kérdeztem, hogy biztos-e az időpont, de a szonográfus azt mondta, hogy persze, jöjjek minden pénteken. Gondolom sejtitek, ma odamentem, sehol senki...

Ügyelet volt, 2 dokival, akik még engem csesztek le, hogy mit gondoltam, hiába mutogattam, hogy a kis SOTE-s kiskönyvembe is bele van írva a dátum, meg mondtam, hogy nézzék meg a rendszerben, oda is be vagyok írva... Hát szerintük akkor "szegény szonográfus" meg szegény orvosom biztos elfelejtették... DE az EGÉSZ SOTE-n nincs egyetlen orvos se bent, aki tud FLOW-t nézni, mert, hogy ez speciális vizsgálat!!!! Na itt már röhögtem kínomban.... Szánalmas....

Szóval hazajöttem... A vicc az egészben, hogy egész eddig minden orvos meg asszisztens azt nyomatta nekem, hogy ne vegyem félvállról, meg, hogy azért is fektettek be, mert a lepény ilyen szintű meszesedéséből mekkora bajok lehetnek, és, hogy CSAK úgy engedtek haza, hogy a CTG meg a heti 1 flow meglegyen ám!!!! Most meg...hirtelen mégse olyan fontos?! :( És ma még biometria is lett volna, hogy nőtt-e Liza, mert ugye ez is probléma volt egyszer nálunk...

A dokim szabin van, nem értem el, de átadott egy orvosnak, akit szintén nem értem el és vissza se hívott... Szép ki kilátások.... :( Ha most szülnék, akkor se venné fel a telefont? :( Tökre elkeseredtem... Holnap megyek be CTG-re, akkor majd újra érdeklődöm, hogy mi legyen....

Dühömben hazajöttem, bezabáltam (szó szerint, mert az nem evés volt :D) és aludtam egy nagyot. :) Most meg jól esett kidühöngenem magam nektek. :)))

14969. pidiko
2011. júl. 1. 15:21
Nem tudom feltenni a képet nem akarja beolvasni a gép a memóriakártyámat:(
14968. pidiko (válaszként erre: 14966. - Korosikati)
2011. júl. 1. 15:20
Az nem semmi.
14967. korosikati (válaszként erre: 14965. - Szandus19)
2011. júl. 1. 15:19
most néztem a naplódat (nem is értem, miért nincs a kedvenceimben, már egyszer betettem...), és tényleg milyen cuki hegyes a pocakod! tesómé is ilyen volt :) és a legjobb a kisvakond a falon!!!! annyira nagyon aranyos! :)
14966. korosikati (válaszként erre: 14964. - Pidiko)
2011. júl. 1. 15:18
persze, hogy ugyanoda küldi :) sőt, még a kórházas címkét teszi rá.... ki mivel tud ügyeskedni :) amúgy én meg pont tudom a munkám miatt, hogy egy tenyésztés kb 100 forintba kerül neki petricsészéstől-táptalajostól, de én 1000 Ft-ot fizetek érte. hát ez a magyar egészségügy :S
14965. szandus19 (válaszként erre: 14963. - Korosikati)
2011. júl. 1. 15:17
nekem állandóan a lábaival kalimpál a bordáimnál, rohadtul fáj. :) inkább nyomkodná ki a kis fenekét :D

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook