2011 júliusi babák (beszélgetés)
Láttátok már az élet az anyaméhben című filmet? Nagyon jó, nézzétek meg ha tudjátok.
Én a lányomat tavasszal szültem.Az elég jó volt.Akkor a szamócaszezonban nem ehettem szamócát mert szoptattam :(
Köszi Orsi. Amúgy a tél se jobb ám, a lányom pont úgy hordtam ki. Januárban született. Minden évszaknak meg vannak a hátrányai. :(
Télen nincsen dinnye :D
Köszi, jobb már, nem tudom mi volt az este, de szörnyű volt.
A legutóbbi két mérés közti eltelt idő és a gyarapodásból. Két mérés közt telt el 3 hét ezalatt több mint 900 grammot hízott, így ezt hetekre osztottam és szűken hozzá adtam, mert ugye nem hízhat mindig ugyanannyit. Így a legutolsó mérés óta megint eltelt 3 hét. Akkor volt 3041 gramm, ha nem adom hozzá az előző átlag 900 grammot, akkor is a 3700 meg van. Meg érzem, hogy nehezebb, nagyobb a has,szét repedt föntebb. kb így számolom :D
:D Ez jó. :)) Nekünk is mondták,hogy menjünk haza és "repesszünk burkot" :D Jó kis tanácsok,de nem hatnak. :)))
Elvileg addig, mert utána már "felmehet" a fertőzés. :) Aranyos volt az asszisztensnőnk. Amikor meglátott, hogy még mindig egyben vagyunk, mondta a férjemnek, hogy hát ő megmondta, hogy kapjon el. Erre ő: már túl vagyunk rajta. Asszisztens nő: Akkor rosszul csinálta. :DDD Olyan jót nevettünk. :)
Sziasztok!
Még egészben, a kórházban. Jól vagyok, csak bosszant, hogy a jóslókból sosem lesz semmi...:(
Amúgy itt jó a társaság, megvan mindenem, csak hát mostmár babázni szeretnék!!!:)))
A szex is csak addig? :)) Pedig azt ajánlgatják beindításra,nyílt méhszájnál is. :D Már csak az a kérdés zárva vagyok e... :D Kedden még az volt,dehát egyszer csak kinyílik.... Jaj de bonyi ez. :D
Én is azt akartam írni, hogy ha zárt a méhszáj és a nyákdugó sem távozott, szerintem úszhatsz. Addig a szex is megengedett. :)
De jó neked:) Ha 3000 zárt a méhszájad akkor szerintem lehet. Az uszoda vize biztos koszosabb. Esetleg olvass utánna az olivás tamponnak, ugy hallottam nem engedi fel a bacikat.
Jó reggelt Lányok! Segítsetek nekem... Ilyenkor már saját medencében sem szabad fürdeni? Anyukáméknak van, van benne vízforgató, meg ilyen szerek is ugye,hogy tiszta legyen, és csak mi használjuk. De nem tudom merjek-e úszni,pedig ebben a hőségben jó lenne.....
Sziasztok, elég jól aludtam, meg is vagyok lepve.
Megyek nst-re, aztán keresek egy árnyékos helyet a strandon))
Ha megindul, akkor is császár, mert a sima szülést nem bírná ki a hegem.
Sziasztok!
Dóri, nagyon dúrva,hogy ilyen tömeg van a sote I.-en. :( Minden kórházban ez van most a meleg miatt?
Dodó, drukkolok,hogy a 14.-e összejöjjön!:)
4315erna, sajnálom,hogy ilyen fájdalmaid vannak.
Éjjel azt hittem megszülök. Hányingerem volt és hasmenésem és levegőt alíg kaptam. Remélem,hogy tisztul a szervezetem és készül a szülésre.
Nekem már nincs olyan dátum amit várok, eddig sem jött be.:) Csak szülessen mármeg,mert nem bírom már ezt a meleget!
Legközelebb nem szülök nyáron!!!:)
Én most már a 14.-re gyúrok, akkor már itt lesz a dokim, épp 38. hetes leszek, 14.-én (január) ismerkedtem meg a férjemmel,egyik nővéremnek júl.15.-én, az egyik kislányának meg 16.-án van szülinapja, szóval szép sorozat lenne:)
Akkor picit kikapcsolódtatok még kettesben :) én is megyek megpróbálok aludni...remélem sikerül. Pokoli meleg van tényleg :( Jó Éjt :)
Na túléltük a színházat, nem indult útnak Liza... :) Mondjuk sejtettem... Az Esőembert néztük, fantasztikus jó volt. :))
De tényleg brutális ez a hőség, még most is forró levegő van kint... :S És ez most marad is jó darabig...
Jó éjt Mindenkinek, remélem tudunk aludni...
Sziasztok.
Különösebb nem történt ma.Nagy volt a meleg, és a hétvégén még 38 fok is lehet. Félek tőle.
Várom a keddet hogy mikor lesz az időpontom.Remélem addig nem történik semmi.
Bekukk: Ha véletlen beindul a szülés akkor is meg lehet még császározni ugye?
És megint előttem egy pokoli éjszaka, nagyon nem tudok már aludni( azért teszek egy próbát, jó éjt Nektek.
Egyen fülbevaló, a hoxa babáinak :) legalább ez emlékeztetni fog minket mindig erre az oldalra, ha más nem :D
tényleg annyira fura, hogy ilyen kihalt a fórum, mindenki babázik már, csak egy páran sínylődünk itt :D
Mi nem :D csak nem tudok megmaradni a lakásban, így 1.5 órát sétáltattam a kutyusunkat :) de most se jobb idefent a helyzet. Átkozott panel :'(
Sajnálom, hogy ennyire nehezen bírod, nem lehet túl jó :( kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi alapján számolod a súlyát?
Ámen :) örülök, hogy jobb gipszet kaptál, tényleg biztos sokkal jobb :)
Nemnem, mi még várunk, holnap töltjük a 38. hetet, szerdán épp időszerű lesz, hogy kibújjon végre a kislegény. Reggel is kell mennem nst-re, remélem nem rosszabbodik a helyzet és szerdáig mostmár kibírjuk egyben, minden ahhoz van már szervezve.
OLyan pangás van itt is, mindenki ma szül?:)
Sziasztok!
Most jövök CTG-ről, minden okés, épp mellettem vajúdott egy anyuka, 2 percesekkel, profi légzéstechnikával, hááát, megint bef...tam, hogy áááá, de fog fájni!Egy csomóan szülnek, szültek az elmúlt napokban, ez a meleg, vagy nem tudom, mi, szülésznőm is csak rohangált.
Megvizsgálta a méhszájam a dokim helyettesítő doki (dokim jövő szerdáig szabin), jó kis pokróc stílusa van, de én is úgy válaszoltam, aztán máris jobb fej lett...ezekkel így kell bánni:) Nem haszontalanok a minden estés fájásaim, tovább nyíltam, 2100-ról 2111-re. Most már megvárnám a dokim, de meglátjuk...
További ajánlott fórumok: