2011 júliusi babák (beszélgetés)
azta de durva mennyi a különbség
ha nekünk felírnák sokkal többe kerülne:(mért nem lehet ezt egységesen csinálni nem értem.
Hát Liza ugye kimutatottan tejallergiás, ezért mi minden ilyen cuccot kiemelt támogatással kapunk... Durva az árkülönbség, mert a Sinlac 2.990 Ft, így meg 299.... A tápszer is 90%-al olcsóbb... Csak azt nem értem, hogy akinek nincs teje, az miért nem kap ugyenekkora támogatást, mert amíg nem mutatták ezt ki nekünk, akkor csak valami 10% volt... Fura.
Na szóval nekünk felír bármit amit kérek...
Szegénykém remélem nem lázasodik be.
Szép nagy lány már ő is:)
ti tudtatok erről a csecsemőknek szóló tvcsatornáról, a DUCK Tv-ről??
Beszarás hogy nézi!
:(
De lényeg hogy már nincs semmi:)
Szia puszi:)
Vivi is fel van de még elvan:)
Sziasztok!
Na túléltük az oltást. :( Szegényt úgy sajnáltam... Remélem nem lázasodik be...
Megmérték ma is, 6720 gramm, 64 cm. :)
Felírta a doki a Sinlac-ot is nekünk, kíváncsi leszek milyen lesz.
Tegnap este megint 1 kanál tápszerrel többet adtam neki, este megvolt a szokásos szenvedés, csak 11-kor aludt el, de aztán 7-ig egyhuzamban aludt. :) És utána álmában vittem el szegényt az oltásra... :( :)
Na megyek babusgatom szegényt!
Szép napot Nektek!
hát akkor Vivike jó előre haladt :)
nekem meg össze kéne pakolni Edit kinőtt rucijait, mert tesómnak egy hónap múlva már megszületik a második kisfia, és az unisexek mennek hozzájuk :) jajj, úgy telik az idő, hihetetlen, hogy jövő héten már Edit is 4 hónapos lesz!!!
:)
nincs mit
Elvileg fél éves kor körül ülnek fel asszem:)
nem tudom, a felüléshez mennyi idősnek kell lenniük, de Vivike tuti hamar fel fog ülni!
szuper az új táblázatunk is, köszi szépen! meg a vonalzós leírást is, én se tudtam, honnan vannak ezek, köszi szépen!
:)
Az ám erős a doki is mindig megjegyzi:)
Ha a lábát lefogom neki akkor még jobban meg tudja magát emelni:)
Lehet előbb felül mint megfordul:)
Szia:)
De már jobban vagy?
Vivi is most aludt el nemrég:)
sziasztok Lányok!
Dóri: nagyon szupi az új dal. majd a dallamát is megtanulom, ha elénekli nekem valaki :)
tegnap este majdnem meghaltam, úgy fájt a gyomrom, elképzelni se tudom, mitől. féltem, nehogy Editkének is fájjon, de ő nyugisan aludt fél 9-től 5ig, aztán még szopi után 8ig. most meg az egyórás délelőtti alvását tölti, én meg hajat mosok. nekem is irtóra hullik, próbálok nem foglalkozni vele, de nem nagyon emgy, mindenütt ott van.
mensi nekem most múlt el, harmadszorra volt a szülés után. szerencsére nekem enyhébb, mint előtte, csak kicsit tovább tart. Editkét most nem viselte meg annyira, lehet hozzászokott már a hormoningadozásaimhoz :)
mennem kéne dolgozni, hát sok kedvem nincs... :)
Sziasztok:)
A mi éjszakánk is egész jó volt:)
Nagyon nehezen aludt el este és csak apának kb 9 körül majd kelt háromnegyed 3-kor vett 140 tápit és visszaaludt egészen negyed 8-ig akkor 100 tápi és most el van az ágyon vissza nem aludt.