2011 februári babák (beszélgetés)
jó reggelt!
Tegnap nem vettem be úgy voltam vele alszok rá egyet! De így már tuti hogy nem valamivel jobb mint tegnap!! A lényeg hogy a babának nincs baja! De jól megilyesztett minket!
Sziasztok!
Olvaslak titeket ha időm engedi, a klubban írok is. 12 hetes nagyon boldog kismama vagyok. Hétfőn megyek uh-ra és vérvételre, remélem minden rendben lesz. Már nagyon várom, hogy újra láthassam a képernyőn az én kis pocaklakóm és ami a legjobb, hogy a férjem is jön velem, így már ő is láthatja. Szeretném ha ő is minden élményben részesülne, amiben csak lehet.
Amúgy jól vagyok, nincsenek rosszulléteim, csak nagyon meg tudok éhezni, de akkor sem igényelek több ételt.
Zzzsch mennyi idős vagy, hogy megmozdult? Már én is várom.
A pocim nő, igaz még kicsi, de a nadrágaim már nem kényelmesek. Be kellene szereznem egy két lezserebb derekút. Ti hogyan oldjátok meg?
Ha tudok majd felnézek napközben, csak munkahelyen sajnos nem nagyon van rá időm.
Sziasztok!
Sziasztok!
Nem olvastam vissza mindent, remélem, jól vagytok!
Mi most Balatonon nyaralunk végre öt összefüggő napot (két éve nem volt ilyen)!
Ma kaptam meg a kombinált tesztről az smst, megnéztem, negatív a lelet, huhh.
És most délután éreztem a hasamban egy békaugráshoz hasonló tompa moccanást. Nagyon fura érzés volt, teljesen ledöbbentem, hogy ez ilyen lesz. Hogy tőlem teljesen függetlenül megmozdul valami bennem. Egyébként egészen olyan volt, mintha bukfencezett volna egyet és ehhez a falon dobbantott volna. Teljesen belelkesültem, fél óráig meséltem ezt az egy másodperces eseményt szegény férjemnek, aztán amikor ő megunta, felhívtam Anyut. Tuti a baba volt, mert a belem ilyet nem tud, ráadásul pont ott alul volt! :)
Hú akkor holnap én is elmegyek, feltéve, hogy még akciós és van belőle:)
De most megyek aludni, mert nagyon beálmosodtam.
Jó pihenést nektek is lányok!
Nekem is a jobb viszket:))
Még nem repedt ki eddig soha, remélem most sem fog.
Ti használtok kismamáknak való krémet pocira vagy cicire? A barátnőm használt, és nagyon szép maradt a bőr a pociján, ajánlotta nekem is.
Sziasztok!!
A babával minden rendben van ! A székletem a probléma hogy nincs minden nap és ez csinálja az összehúzódásokat!DUPHASTONT ésLAEVOLAC ot kaptam meg 10 nap szigorú pihenés! Amég nincs vérzés nincs baj!! Köszi mindent!!
Nekem meg a mellbimbóm viszket:D
Lehet az is nő:))
Itt is szörnyen fülledt az idő, alig kaptam levegőt kint. Elmentünk párommal fagyizni, nagyon jólesett a hideg a pocimnak.
Újabb tünet, nagyon viszket a köldököm. :-) Biztos a növögetés miatt.
Sziasztok!
Egyszerűen nincs időm csak úgy jönni, annyi a dolog 2 gyerekkel.
Meg szarul is vagyok, még mindíg.
A lényeg, hogy nálunk Svájcban nincs afp, hanem egy 12. heti vérvizsgálat van, első trimeszter végi, eszerint egészséges a kis pocaklakó fiam.
Majd 210.héten lesz egy uh vizsgálat,amit több orvos is megnéz.
A dokim most elment szabira, így legelőbb 23.-án talizom vele.Lehet akkor azért bekönyörgöm magam egy uh-ra. Habá,r, ha már akkor biztosan érzem a baba mocorgását, akkor megvárom a 20.hetit.
Most egyébként 13hét 1 napos vagyok.:)
Mindenki vigyázzon magára!
Csillus
Upsz, mennem kell.
Sziasztok...
Igaz! :)
Mondjuk az én esetemben én vagyok a ludas, mert már nagyon rég meg kellett volna tennem ezeket. Szerencsés vagy, és irigyellek, mert "csak" ennyi dolgod lesz. Nekem még hátra van 2 húzás, 2 tömés és 1 gyökér kezelés, legalábbis előre láthatólag. Persze ha Dr. Úr nem talál még egyebet! :)
Nincs UH-ja, csak vizit :), mert szabira megy, s előtte meg akar vizsgálni,s gondolom az AFP-t is megbeszéljük:).
Puszi
Teljesen igazad van:) Én is voltam már fogorvosnál, és megyek is 2 hét múlva, van még egy tömés hátra.
Mentél már úgy valaha el fogorvoshoz, hogy nem talált valamit?:) Ha egyet megcsinál, kiszúr még valamit, amit azért ugye jó lenne megcsinálni:)