2011 februári babák (beszélgetés)
Hogy érted h kispárnát tettél oda? Hova tetted, az övterelőre?
Ha van övterelőd, akkor szerintem már használhatod :)
Csak tipp, nálam nagyon bevált....350 km-t utaztunk, az övhöz én egy kispárnát tettem, nagyon jó volt , nem rázott, tartott, és persze nem vágott a hasamba.
Többiek, hogy oldjátok meg?
Nem vezetéshez kell? Nem az autóban lévő övterelőre gondoltál?
Én már eddig is használtam az autóban, mert a baba most még lent van, és az öv pont azt a részt fedi le, és ha valami miatt megfog az öv, pont ott szorítana meg. Szóval én már több hete használom.
Jaj csajok már nagyon éhesek vagyunk :((((
Ez tuti, és a dokimban megbízom, csak ugye, azért olvasgatunk ezt-azt :)
Lenne egy kérdésem. Övterelőt szerintetek mikor kezdjem el használni a kocsiban? Most vagyok 14 hetes, és most veszem észre h azért már nem jön minden rám, ami eddig igen...
Azt az egyet már megtanultam, hogy minden orvos, más, és más. szóval ha te bízol a dokidban, és elégedett vagy, akkor ez a lényeg. Nekem például a dokim a 12. héten nem vett vért az UH után, mert feleslegesnek tartotta, mert fiatal vagyok, egészséges, a babának is jók lettek az eredményei, és a családban sem volt rendellenesség...Másoknál meg kérdés nélkül csinálták, nekem meg annyit mondott, hogy feleslegesen nem szúrkál meg.
Sziasztok Kismamik! :)
Rég jártam itt, meséljetek, miújság veletek?
Akkor én pont jó vagyok remélem:-D Én plusz 2 kg-nál tartok.
Mondjuk meglepődtem, mert nem eszek sokat, sőt, talán kevesebbet mint eddig, és inkább zöldségeket, és rozskenyeret. Azt hittem tartani fogom egyelőre a súlyom, de nem. Eddig összesítve +2kg.
Nekem az orvos csak a hepatitist írta még föl.
Igazad van, szerintem se kockáztass, inkább tesztelj. Nekem az AFP szűrésssel ezt is vizsgálják, és még sok más betegséget is. Remélem nálam sem lesz gond.
Nagyon jó, hogy ilyen részletesen leírtad a dolgokat, köszönöm!
Mondjuk én a főzések során fogdosok nyers húst, én úgy tudtam csak enni nem szabad.
Én megértelek, nekem kutyám van, és én sem tudnék megválni tőle. De talán igaz, hogy te már átestél ezen a víruson, és így már nem káros rád, és ha jól tudom, általad a baba is védett, még akkor is ha szoptatod.
12+5 volt 1,7....azt mondták :) nagyon jó...első gyerek lesz, és akkor nyugodtam meg picit :)...a 18. heti genetikai UH-n is az örömtől akarok könnyezni :)
Nekem mind a 2 gyerekkel volt szopipárnám, és csak dícsérni tudom. Tényleg marha jó vele aludni, és nekem szopinál is jó kényelmes volt, nem kellett tartanom a gyereket, csak ráfektettem.
Meg mivel mindkettő állati sokat szopott, így éjszaka, én magammal alttatam őket oldal fekvésben, úgy, hogy a párnával kitámasztottam őket, és én is oldalt aludtam, mellem kint, és a gyerek annyiszor csatlakozott rá az éjszaka ahányszor akart. Volt, hogy fel se ébredtem rá, csak kiszolgálta magát a baba.:)
Nekem 1,6 volt a nyaki redő. Pontosan a betöltött 12.héten csinálta a vizsgálatiot.
Azt mondta, tökéletes.
Csütörtökön töltöm a 14.hetet elvileg.:)
en is vettem, azzal alszom mar tuti 1 honapja! imadom!!! nekem nem hiszem, hogy szoptatasra hasznalni fog, de terheseg ideje alatt tuti kiraly lesz:)(elegem lett a pledekbol es kis parnakbol amik szetcsusznak alattam...)
hat te mazlista!:))) en is ugy szeretnem!!! tudod, hogy gyerekel semmi baj nem lesz, te pedig csini leszel:)))
koszi! szerintem minden volt benne!:)) a doki nagyon ugyes es elismert! (Dr Hajdu utan egyik legjobb:) a UH gep is egy nagyon profi angol gep, amibol csak 1 van az orszagban, es 10 orvos dolgozhat rajta... gondolom minden benne volt a pakliban, hogy lattuk a kukit, es egyertelmuen mondta, hogy FIU!
amugy kinek mekora a nyaki redoje???
Nekem a védőnőm diétamániás, szerinte semmi csoki, semmi süti blablabla. Viszont most táppénzen van és 1 másik védőnő helyettesítette, aki szerint egyek bármit amit megkívánok, egyrészt, mert a 15. hét végéig is csak 2 kilót híztam, másrészt meg csak a 90-100 kilós anyukákra veszélyes, ha túl sokat szednek fel. Így megnyugodtam és megünnepeltem 3 gömb fagyival. Jólesett és 0 lelkiismeretfurdalás volt.:-)
Igaz. Én csak pár példát írtam le.
Különben én most a terhesség alatt vagyok tiszta para. Ma megyek szívhanghallgatót bérelni 1 hónapra, mert már szétvet az ideg. Mondjuk, én 9 babát elveszítettem már, úgyhogy asszem kicsit érthető, hogy én meg a terhesség alatt vagyok izgulós.
Habár, próbálom a negát elhessegetni, és csak azt hajtogatni, ha idáig minden rendben volt, és a sors is úgy akarja, akkor minden rendben lesz. De azért ott a kisördög, hogy a tudatunk, és a félelmünk befolyásolja a dolgokat. na és ilyenkor megijedek, mert sokszor jönnek negatív gondolatok.
Az viszont akkor nagyon jó áron volt, mert itt jóval drágább a tönköllyel töltött :)
Megyek odateszem főni a kukoricát :).
További ajánlott fórumok: