2011 februári babák (beszélgetés)
Szorítok, hogy mutassa meg. :)
Azt mondták, éhgyomorra jöjjek, de vizet ittam picit. Mindenhol azt olvastam, hogy nem szükséges éhgyomorra, csak sztem az egyszerűség kedvéért mindenkit úgy hívnak.
Sziasztok!
Én voltam rendes strandon szombaton is nekem azt mondta az orvosom hogy nem baj mert a méh száj zárva így nem tud be menni a baci!!! Én is ma megyek ultra hangra du 4 re magánrendelőbe nyugodt szeretnék lenni a 12 hetes 1 perces ultrahang után! Kár hogy apa dolgozik de mára kaptam időpontot húzni meg nem akarom! De a nagy lányom el kisér alig várja már hogy lássa a tesót!
De jó neked, hogy láthatod! Én is majd megőrülök már egy UH-ért.:-)
Szurkolok, hogy ne zárja össze nagyon a lábát!
Írd meg mindenképp, hogy mi volt.
Jó reggelt, sziasztok!
Úgy olvastam az élővíz, abból is a tavak a nyerők. A mesterséges strandoktól inább óvnak, és a folyóvizeket sem ajánlották.
Én csak a Balatont mertem, de azt rendesen! :)
Nincs már hideg a strandoláshoz? :-s
Ezzel van nekem is a legnagyobb problémám.Tudod én régen cigiztem, de teljesen máshogy mint a mai divat. Én nem dobtam el az utcán a cigicsikket, bér eleve az is nagyon ritka volt, hogy az utcán rágyújtottam, mert égőnek tartottam, és engem zavart az, hogy merre megy a füst. Leginkább otthon kiülve a kertbe szívtam el egy-egy cigit, vagy ilyen kerti bulik alkalmával.
De az aki rágyújt az utcán, hát tegye, de hogy még van képe beállni a buszmegállóba?????
Én amióta terhes vagyok már vagy 5-ször álltam ki a buszmegállóból csak azért, mert beállt mellém egy dohányos.
Szóval aki dohányzik, annak nem ártana egy kis illemet is tanulnia.
Jó Reggelt!
jól telt a hétvége lányok :)?
szerintetek is simán lehet menni strandra így kismamaként? néztek rám furcsán hogy miért ne lehetne...de fertőzésveszélytől kezdve olvastam én már mindent :)
nekünk az eheti program:védőnő, vérvétel.
jövőhéten semmi.utána meg ultrahang ahol remélem megmutatja magát a Picúr.fogorvos,ekg,AFP. na ez kicsit húzósabb hét lesz.
remélem mindenkinek minden rendben lesz a mai,eheti vizsgálatokon :)
Jók legyetek, szép napot :)
Amúgy jól lennénk, volt pár nagyon jó napom, amikor nem fájt semmi bár türelmetlen vagyok, mert már nagyon szeretném folyton érezni pocaklakót.
Persze nem tökéletes minden, mert a derekamba becsípődött egy idegszál, bármit csinálok vele, nem változik. A vicc az, hogy csak ülve nem fáj, ha megyek vagy fekszek majd megőrülök.
Ez elég durva. Biztos megjegyeztem volna a cigiző kismamának, hogy ezt komolyan gondolja? Mert ez aztán a tényleg önzés és nemtörődömség mással a babaája egészségével. A cigizős társaságban pedig nem is maradtam volna. Szerencsére a mi barátaink nem dohányoznak. Régen sem bírtam a füstöt, de most aztán végképp nem.
Reggelente munkába menet még mindig az bosszant, hogy Pécsen már betiltották a dohányzást a buszmegállókban, jó pár ember nem foglalkozik ezzel és rágyújt melletted. Esőben a buszmegállóban állva már egyszer szóltam ezért egy köhögő öregasszonynak, mert beáll és képes rágyújtani ott, ahol a többi ember is van. És persze megköszönte a kioktatást. De a cigit nem tette le, kiállt az esőbe dohányozni.
Ez tényleg durva :(
Engem még júliusban bosszantottak fel ezzel kapcsolatban...még pocakom nem volt, és végülis nincs is köze a terhességhez...annyi, h tóparton voltunk kicsit napozni, beszélgetni a barátnömmel, pokrócok, napozóágyak jobbra, balra, mögötted, elötted, tudjátok hogy megy....hát le sem ülünk, közvetlenül mögöttünk az egyik társaság majd minden tagja rágyújt, vagy 3 generáció együtt...olyan mérges lettem, nem kifejezetten a baba miatt, de hogy lehetnek ennyire bunkók az emberek, ott ül töled 1 méterre és az arcodba fújja a füstöt, na felugortam, rögtön észrevették magukat, h ok, arrébbmennek...hát még szép...hogy nem lehet ennyire tekintettel lenni a másikra :(
köszönöm, jó volt nagyon, a cicákat meg elhajtottam, amint a lábamnál sündörögtek :) (egy kicsit furán néztek rám páran...de szerintem, akinek nem volt a pocakban még baba, nem biztos, h át tudja ezt érezni)
örülök, h Te is jól érezted magad, a menu nagyon jól hangzik :)