2011 februári babák (beszélgetés)
Mi is 2napja kóstoltuk az almát.
Valóban nem semmi képet vágnak ilyenkor :)
Majd hozzászoknak szépen lassan :)
Mi tápszeresek vagyunk, a mennyiség változó, kb napi 2x megeszik 140-150-et, amúgy átlag 130.
Ma kóstoltuk az almalét, lányok, ilyen fintort én még életemben nem láttam :))Nagyon cukibogyó, de nem tudom, hogy fogunk így egyről a kettőre jutni :D
Pimpőke: először egy házi praktikát próbálj ki: 1 órás pakolás : 2 tojássárgája+ olívaolaj, hogy kenhető legyen. Rápakolod, becsavarod a fejed fóliába, v zacsiba ( de azért lélegezz:DD), aztán E*cerin ph 5 samponnal lemosás.
Sziasztok!
tegnap Emili is elég nyűgös volt, pedig torna után általában olyan fáradt, hogy simán elalszik este.
Hát most kb. percenként szaladgáltam be hozzá a konyhából vacsifőzés közben, mert ahányszor kiejtette a kezéből a rágókát, torkaszakadtából sírni kezdett... Aztán gyors fürcsi, ringatás, leraktam az ágyunkba, amíg vacsiztunk, mondom úgyis nézzük még a filmet, aztán lefeküdtem mellé kb. fél 10.kor és elaludtam :) 1-kor keltünk csak, arra, hogy a hold telibe világít a szemünkbe az ablakon át. Persze a holdfogyatkozásról lemaradtunk, mert eltakarták a házak, meg a fák, pedig a férjem kereste a holdat.
Kérdés azokhoz, akik tápszerrel etetnek!
Mennyit esznek meg egyszerre a picúrok? Mert Emili nagyon nehezen eszik meg 150-et is egyszerre, aztán egy csomót vissza is bukik, mert annyira rúgkapál... De cicizéssel együtt szépen hízik hétről-hétre.
Sziasztok!
Denamika na ez az a pályázat ami pénzről szól..
Mi is indulunk, de csak mikor kedvünk van.
kb megvan az első 5-6baba minden héten aki "nyer"mert ahogy az ottani anyák fogalmaztak"nem sajnálnak egy feltöltőkártyát a gyereküktől"na ez nagy verseny...
néha olyanok előzik be őket akik 2kárytát se sajnálnak erre a célra..pff
Sziasztok!
Ha már itt vagyok beköszönök-ez volt az első hogy hiányoltatok:DDDDDDDD anyukámnál vagyunk és nagytakarításban segítek neki.. ja és ma 5 kor keltem de elmentem vizet venni- meg felmostam mielőtt a kis terorista felébred:DDDDDDDDDD Mindenkinek szép napot és hűsölést kívánok mert nagyon meleget mondanak!!! már 7 kor melegem volt:DD
nekem ma zsufi program lesz, úszásra viszem a gyereket, aztán el kell mennem a könyvtárba, kiváncsi vagyok mennyire értékelik, hogy 2 gyerekkel állítok be, de nem tudom lepasszolni a kicsit a nagyot meg nem is szeretném, szokja a könyvtárat, hogy kell viselkedni.
szoktunk Vikkel kitalálni ilyeneket, hogy elvisszük helyekre, hogy tanulja a viselkedést, pl. templom, étterem, színház stb.
Jó reggelt!
Kinga ma biztos tovább aludt:)
Nálunk is volt este sírás-rívás, eltörött a mécses, látszólag minden ok nélkül, és még a cicin is sírt, igaz, hogy kb. 10 perc alatt elaludt, éjfélkor kelt enni,aztán 5-kor, akkor is csak azért mert az apja zörgött és felébredt rá:@
Jó reggelt!
Mindjárt indulunk Debrecenbe, csak gondoltam beköszönök.
Kb. 5-ször keltünk az éjszaka, szegénykém még álmában is sírt, annyira fájlalta az ínyét. Dologéllel kenegettem, de ennyi erővel libazsírral is bekenhettem volna. Nem enyhült semmit. Ma veszek Pan.dolt, úgy olvastam fogzásra az a jó fájdalomcsillapító, meg a jó öreg Germicid.
Inkább ne lenne egy foga sem minthogy ennyit szenvedjen mindegyikkel, majd csináltatunk neki ha megnő!:-)
Jó reggelt! Hú, ma én vagyok az első?? Hol vagy, Kingabringa? Julcsi ma jót aludt 6-ig, este viszont olyan sírást levágott, mint már rég...még enni is alig tudott. Ivott pár kortyot, aztán megint üvöltött, tökre úgy nézett ki, mint akinek a tejcsi nem jó. Pedig ugyanolyan volt, mint máskor.
Tegnap délután ettünk pár falat pépet!! Kicsit fintorgott neki az elején, de azért lenyelte :)
Pimpőke, jobban van a picur?
Teljes holdfogyatkozás van :) Láttátok?
Na mostmár tényleg megyek alvóba! Jó éjt:)
Egyszer már vérzett neki fürcsi után, kb. 3 hónapos korában, azt hittem akkor az a kifakadás, de nem volt semmi pattanás vagy gennyes izé. Most meg 3-4 kis fehér pötty van az oltáson. Hát remélem akkor ez lesz a helyes kifakadás.
Holnap nem leszek, mert megyünk anyumhoz.
Amúgy lehet, hogy Hunor is fogzani fog, mert 2. napja elég nyügi, fel-felsír, állandóan a cicit rágná, folyton ölben akar lenni
Sziasztok!
Csak beköszönök, aztán megyek Domi mellé mert nagyon álmos vagyok, ma a nagyhajú barátnőjéhez vittem a nagyfiút, egész nap neki udvaroltunk:)
Iemma, nekünk is kb. két hónapja fakadt ki, a védőnő azt mondta, hogy 6 hónapos koráig kell hogy megcsúnyuljon, ha nem, akkor megismétlik majd az oltást.
Lacry, nálunk is tolódik a keresztelő, mert mi sem tudjuk ki legyen a keresztszülő, aki vállalná, azt mi nem szeretnénk, vagy pedig egyedülálló, vagy ilyesmi. Hugom lenne a legjobb, de ő még csak 17 lesz, úgyhogy komoly kapcsolata nincs, az aktuális partnert meg nem akarom keresztapának:)
Amira, holnap kínzás:) Ráadásul megint jó meleg lesz, kint is izzadnak meg bent is szegények:( A fogzás nálunk is gond, tokától mi sem tudunk láncot rakni, a bokáról meg lerúgja úgy ahogy van.
Kata, szíveskedj gyakrabban jelentkezni:)