2011 februári babák (beszélgetés)
Sziasztok Csajok!Beköszönök és lenne egy nagy kérdésem, remélem most kapok választ- nem izélgetésből, de nekem mostanában nem igazán szoktatok...!:-DDD
Arról lenne szó, hogy akinek van autós hordozója használja-e még a derékszűkítőt illetve a fejtámaszt---?Nem tudom meddig jó, sehol nem találok ide vonatkozó olvasmányt a neten se...Márk most már 7 kg körül van, lehet hogy ki kellene vennem a fejszűkítőt, ha a derekat még nem is...olyan meleg volt tegnap is, hogy szegényem totál beleizzadt, pedig textil pelus is volt alatta.
Meg lehet beszélni, csak nálunk ez úgy van, ha azt mondom a páromnak, nem adok főzeléket Alexának és meggondolom magam, akkor ő azt mondja, nem arról volt szó, hogy nem adsz neki? :)
Persze jó hogy ketten vagyunk. De szerintem lesz egyszer egy társad, akivel ezt megoszthatod. Szép vagy, okos, kedves, biztos nem maradsz pár nélkül. A kislányodnak meg valamiért meg kellett születnie erre a Földre. És téged választott anyukájának.
Mennyire igaz amit írtál!
Legszívesebben bekeretezném és kiraknám a falra, hogy párom néha elolvashassa. Bár emellett is úgy menne el mint minden mellett amit nem tud vagy akar észrevenni.
Engem mostmár nem is zavar, könnyebb lenne felfedezni a rák ellenszerét mint egy férfit megváltoztatni.:-)De se velük, se nélkülük!!!
Ha jobban belegondolok, inkább az hiányzik, hogy a felelősséget megosszam valakivel. Hogy segítsen a döntéseimben. Ha jól döntünk, együtt tudjunk örülni, ha nem, akkor együtt gondoljuk át. Més azt is, hogy adjak-e pépet, vagy nem :DD
Vagy lehet, hogy ezt nem is lehet velük megbeszélni, csak én vagyok ilyen idealista??:::
Jó reggelt!
Nálunk is rég volt ilyen: 4-kor keltünk enni, aztán meg fél kilenckor.
Jó volna, ha jönne egy kis hűvös, meg lehet főni a házba éjjel, nyitott ablaknál.
Zephyrus: látom én, hogy Julcsim úgymond jó bőrben van, ő nem az a dundi baba fajta, de hát ne is volt honnan örökölje :) Csak tudod, a "kompetensebbek" azért bele tudják ültetni a bogarat a fülembe.
Pimpőke: mi hír a pöttyökről?
Én csak olvasgatom itt a férj "gondokat", és irigykedem :D Na, néha anyukámmal sem könnyű...
Tegnap eljött hozzánk a gyermekkori barátnőm Erdélyből, már 2 éve nem láttuk egymást, pici fiát ( 2 éves) most láttam én is először, meg van egy 6 éves kislánya. Nagyon jó volt, csak iszonyat hamar eltelt az a pár óra:(
ez az utolsó mondat célt talált nálunk is:) Pénteken takarítottam,mire ő hazaért a kocsmai túrából, erre mondtam fejezze be a porszívózást amíg én teregetek. A végén csak én teregettem, porszívóztam is, mire ő egy ezt megúsztam mondatot tudott benyögni. Az egyenesre vasalt hajam egyből begöndörödött az idegtől:)
Egyébként jó reggelt. Zalán negyed 8kor kelt, 10kor feküdt, kialudtam magam.
Úgy néz ki segít a borostyánlánc, mert tegnap nem volt annyira nyügi a foga miatt. De volt más persze-miért is ne, nem tudott kakálni.. Vagy egy órát erőlködött, de akkor sem. MEgszélcsöveztük, akkor sem, csak pukik jöttek ki neki, de legalább megnyugodott. Valószínűleg a sárgabarackos tejpép fogta meg a hasát, így azt is hanyagoljuk.
Az éjszakai alvásról meg annyit, hogy barátnőm kisfia 18 óra van a gyerekek között, anyatejes, délben már főzeléket eszik, este 200ml rizspépet, utána még szopizik, és mégis felkel éjszaka. Tehát, nem kaja kérdése az alvás szerintem. A gyerekorvosunk azt mondta neki, hogy 1 éves koráig, anyatejes babáknál teljesen normális, ha nem alszik egész éjszaka.
Jó Reggelt!
nekünk nagyon gáz éjszakánk volt,sokszor keltünk.
érzik a hidegfrontot a picik szerintem...
hozzánk az éjjel meg is érkezett, már most hüvi van :S
jó reggelt ! na ilyen sem volt még, 3 kor felébredt megetettem, erre fél 6 kor mint akit nyúznak úgy ordított,megint éhes volt.. Mondjuk észrevettem már tegnap is, hogy mint egy sáska úgy eszik, de ha ez igy megy egész nap etethetek:DDD
Iemma: a nőknek meg kell végre érteniük, hogy a férfi szóból ért. egészen addig amig nem mondod ki mit akarsz tőle valójában, nem mozdul meg még akkor sem ha hiányzik a fél lábad, vagy karod. Nekem a halálom a "nem vettem észre"- ez lehet egy földön heverő zsepi-papír-koszos zokni stb...mondom mi kellene ahhoz, hogy ezeket magadtól észrevedd??? pár agysejt???
de feladni nem szabad, erőlködni próbálkozni kell- és persze elnézni nekik ezeket a kisebb baklövéseiket- mert azért imádnak ők minket...csak otthon ne kelljen semmit csinálniuk..
Értem.
Mindenesetre Julcsi súlya miatt egyáltalán nem biztos, hogy kellene aggódnod.