2011 februári babák (beszélgetés)
Az már csak 3 hét:)
A karácsonyi fotókon még biztos egyben lesztek.
Azért nagyon kíváncsi vagyok, hogy ez a rengeteg mérés amit csinálnak, tükrözi-e majd a valóságot.
Most olvastam, hogy meglett tegnap az első babánk!
Henike GRATULÁLOK az egészséges leányzóhoz és mielőbbi jó regenerálódást. A pici nagyon aranyos és már olyan szép haja van. Most tudatosult nálam, hogy már bennem is egy kész emberke mocorog. Remélem az enyémnek is lesz egy pici haja. :-)
Szia!
Ez olyan gáz, mikor egy kismamának kell órákat várakozni! Nem azért ülsz ott mert panaszmentes a terhességed, hanem azért, mert ők hívnak, nyaggatnak, hogy járj ellenőrzésre.
Amúgy meg ezeknek a méréseknek nem hiszek, van hogy egy kilót is tévednek a mérések, és születésnél derül ki az igazság.
Éjszaka mi is felébredtünk, vagyis először én, aztán a mozgásra Domi is, és fél óráig forgolódtunk, de aztán reggelig aludtunk.
Mikortól is kell elkezdeni a magzatmozgást számolni?
Tegnap este apuka a hasamon pihentette a kezét legalább negyed óráig, addig végig mozgott a pici:)
Azt mondja ez nem tíz volt hanem ezer:)
Kár, hogy ide videót nem tudok feltölteni, felvettem, hogy mekkorákat mozdít a hasamon, ha beindul, nagyon érdekes így gépen nézni.
Sziasztok!
Tegnap nem tudtam feljönni, el voltam havazva rendesen, "drága" dokimra vártam a kórházban reggel fél8-tól 10.30-ig egy UH miatt. Meg elég flegmán közölte, hogy nem hízott a gyerek és kevesebb a magzatvizem is. Nem akartam neki mondani, hogy 3 órája ültem az ajtaja előtt, addig nem is ittam, ettem, szóval ne csodálkozzon. A súlyát meg nem hiszem el, hogy nem emelkedett, mert nagyobb a pocim, de minden héten más BPD méretet mér és mégis mindig 1900g-ot mond, ez is érdekes. Mostmár szerencsére az ilyenekkel nem tud úgy felhúzni mint régebben.
sziasztok én tegnapelott voltam védononél. a vérnyomásom 100/60 ami nagyon jo vizelet ok.:)
tegnap pedig nogyogyi vizsgálaton voltam ahol a méhnyak megrovidult kissé- egy cm-rel. de ezt hogy állapitja meg? ha zárt a méhszáj akkor hogy?,? érdekes na mindegy..
a dekák szépen lassan jonnek fel tnap 59 ma már 59,3 pedig nem eszem tobbet..csak sokszor keveset és este már csak gyumisaylit..
a végén még 10 et felszedek.. amit nem szeretnék mert a csini ruhákba még bele kéne férnem ugyanis a kisfiam nem orokolheti meg oket:P:PP:
na szép napot mindenkinek vigyázzatok magatokra ésa babikákra
Jó reggelt!
Ma nagyon hideg volt éjszaka, jól fel kell öltözni, mert reggel nagybevásárlásra indulok, ami gondolom lefoglalja az egész napomat. Remélem a lábaim is bírják majd:)
Ki mit tervez mára?
Jó reggelt Mindenkinek!
Én ma megyek védőnőhöz, meg a 32 hetes vérvételre is:-( az ellenanyag szűréses vérvételem megint jó, de azt mondták most már sűrítünk rajta így oda 2 hetente kell mennem már kicsit zavar, hogy ennyit böködnek, de ha muszáj akkor muszáj.
Kíváncsi vagyok mennyit híztam!
Szép jó reggelt Nektek lányok:-)
Jó sok minden történt, mióta utoljára itt voltam...(3 napja:-D)
Jó, hogy így ápolgatjátok egymás lelkét...
Szép napot mindenkinek!
na elmesélem mi volt ma a védőnőnél.
fogytunk 0,5kg-t,ami nem baj, hisz Pici úgyis elveszi amire szüksége van.
elvileg talált minimális fehérjét a védőnő de szerinte lehet ez egy kis gyulladástól,majd doktor bácsi jövőhéten megnézi.
vérnyomásom is picit magas volt,140/90 de az valószínű amiatt hogy ott voltam mert eleve idegesen megyek valamiért.
megpróbáltuk megkeresni Levit de csak egy jó nagy rúgást kaptunk és utána elbújt :)
szegénykémet zargatjuk itt :)
röviden ennyi volt.
na jó éjt Mindenkinek.iszonyat elfáradtam.
Én még csak most olvastam Heniékről.
A legjobbakat kívánjuk neki(k)!!!
dehogy kaptam választ :S
eddig semmi.
Közvetlenül a felett, ahol az írásod megjelenik itt a fórumon.
Ott van hogy fórum babáinak táblázata
akkor most már tudom hogy miért érzek napok ota olyan nyomás érzetet ott lenn
akkor szeretkezni sem lehet most? vagy nem ajánlatos?
igen az zárt
ezt találtam a neten:
3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi
1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi
3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj