2011 februári babák (beszélgetés)
Párom elment a nagyszüleihez disznótorba, úgyhogy ma is egyedül leszek.:-(
Persze legalább nem hallgatja a nyavalygásom, úgyis csak haldokolok egész nap. Na sebaj, beveszem a homeos cuccokat és ágyból filmnézés lesz egész nap.
Sziasztok!
Annak én is örültem, hogy Norbi esett ki a 3-ból, bár tegnap egész jól énekelte a Közeli helyeken-t, jó volt, de azért Csabától és Nikolastól messze áll.
Bizony ezt én is így gondolom.
Igen ezt olvastam róla hogy amiatt is ajánlják.
szerintem olyan lesz végül nekünk is.
Jó reggelt!
Szerintem bolygókerekeset vegyetek, sokkal könnyebb tolni, mozgatni. (nekünk olyan van)
Végre kiesett Norbi. Bár sajnáltam, mert olyan szerencsétlen kisugárzása van ennek a pasinak, de legalább nem égeti magát az ország azzal, hogy ő lesz az x faktor nyertese.
lányok!
babakocsinál érdemes bolygókerekeset venni ugye?elvileg könnyebb tolni mint a fix kerekeset.vagy nem tudom melyik legyen, nem értek hozzá :S
ejj de jók vagyunk :)
x faktor után elaludtunk azóta eddig bírtuk :))
végre kiesett norbi..pedig már kezdtem belenyugodni hogy akár meg is nyerheti.csak azt sajnáltam hogy igazi énekesek estek ki miatta(Veca)De szerintem fogunk még hallani róla :)mármint a Vecáról :)
Na kismamák, elvonulok, és az ágyból szurkolok Vastag Csabának. Mivel a jó hangú énekesek (pl. Veca) már kiestek, ezért legalább vizuálisan legyen jó élményem:)
Jó éjt mindenkinek!
Legújabb dvd? Mármint a tavalyi ugye? Mert idén nem adott ki újabbat, mivel ő is kismama. Bár örültem volna, ha egy modernebbet csinál, mert ez a majd 10 éves RR kismamatorna olyan altatós:)
Én mostanság elpunnyadtam, mert a sok munka mellett nem volt erőm tornázni, sokszor este értem csak haza. De jövőhéttől fitt kismama leszek:)
Ja, kismamák! Én ezt kértem a férjemtől karácsonyra, ha szeretnétek formába lendülni szülés után, nektek is hasznos lehet:
Neked is tök szép a pocakod! És tök csini is vagy!
A tornáról: mivel én terhesség előtt is rendszeresen tornáztam, így még mindig tudok a sima RR tornákra edzeni, ma a legújabb dvd-jére tornáztam. A kismama torna nem elégíti ki a szükségleteimet... :-DDD Persze ésszel csinálom, ha valami nem esik jól, akkor abbahagyom.
Élvezd te is a pihenőidőt, én is 2 hete vagyok itthon! Tök jó!!! :-)))
Helló!
Szerencsére én el vagyok látva babaruhákkal. Januárban átmosom mindegyiket, és körbenézek hiányzik-e valami, akkor pótolom, de van két nagy doboznyi, meg van 3 táskányi, így nem hinném:)
Zenélőt akartam nézni vaterán, de a párom itt dünnyögött a fülembe, háromszor ismételve, hogy HÁTHA hoz a Jézuska... Megértettem a célzást.
Felétek mekkora a hó?
Az enyém ma már másodszorra megy.
Amit saját káromon tanultam meg, az az, hogy tojásos dolgot nem szabad beletenni, mert nem hogy elmosogatja, hanem ráfőzi a tányérra/evőeszközre.
Tartom magam az elgondolásomhoz, hogy karácsonyig nem eszek sütit meg csokit, így akkor majd nyugodtan falhatok:)
Ne bánkódj a milka miatt, az nekem is lecsúszik bármikor, főképp a mogyorós, hmm...
Szia!
Nagyon szép formás pocid van:)
És szerintem egyáltalán nem kicsi, pont jó, de ezt köszönheted annak is, hogy tornázol. Nekem is azért nem látszott 3-4 hónapos koromig, mert előtte rengeteget tornáztam RR-ra. Mostanság mit/mire tornázol?
Hétfőtől én is rászánom magam a tornára, de ezen a héten még élvezni akartam a munka utáni pihenőhetet.
Hát majd kiderül :)
én ennek is iszonyat örülök hidd el :)
már ki is próbáltuk, jónak tűnik szépen elmosogatott :)
ilyen se volt még velem:) fél tábla mogyorós milka lecsúszott ebéd után.. :S
sziasztok! Én is tettem fel friss hasas képet. :-) Szerintem tök pici... már csak kb 1,5 hónapja van, hogy megnőljön!
Na, szép napot nektek, megyek tornázni!!! :-)
Sziasztok Csajok!
Tegnap elmentem a képekért, amiket Páromnak hívattam elő, és olyan jól sikerültek, hogy este majdnem Neki is adtam nagy örömömben!! :D
Tiszta boldog voltam, mintha már a saját gyerekemről készültek volna a képek! :D
Ezzel letudtam a karácsonyt. Már meg van mindenkinek minden!
Helló!
Mi jól vagyunk, térdig járunk a hóban:)
Na azért még nem tilos a hátadra feküdni, csak ha lehet, jobb az oldaladon. Az éjszakai alvásodat úgysem tudod ellenőrizni:)
Aludtam egy kicsit, most ébredtem fel:)
Szóval először mi is 9 terítékeset vettünk, haza is hoztuk, azt hittük elég lesz. Aztán kérdezgettük azokat, akiknek van, mindenki azt mondta, hogy higgyük el, kicsi lesz, mert egy főzés kettőnkre, és tele a gép. Úgyhogy kicseréltettük, és igazuk lett, ha megfőzök kettőnknek egy rendes ebédet, már nem fér más bele. Úgyhogy nem bántam meg, hogy nagyobbra cseréltük.