2011 februári babák (beszélgetés)
megkívántam a kádat :))) sztem este fürcsizek egy jót :D
Én már a 3.nap kókadtabb vagyok!!Ma is aludtam vagy pihentem vagy a frász se tudja mit csináltam!Pár percre kikapcsoltam az a lényeg!!
Vérzik a nozid?
Te nem voltál ma kókadtabb? Senkire nem hat ez a front csak rám???:-)))
Akkor jó!!Tényleg ezen rágodtam ma!!Hát igen nyugis vagyok :)))))
Kád!!!Most már mehetünk!!!Higgyétek el lejjebb megy a csöpp emberke!!:))
Nekem is még megvan a napi 2:-DDD
Ne is mondd:), egyszer jussak kádba :D....fél napot ki sem jövök :D!
Oké:))))) Engem már nem érdekel mikor jön bár akkor megint hisztis leszek ha ráhúzok mert azt nem viselem jól!!!:)))De jöjjön!!!!Valamit nem értek még mindig csuklunk már ettől kapok frászt hogy mi van még mindig fejlődnie kell a tüdejének vagy mi van??
hát vmi unrar programot töltöttem le...és nem magyar de passwordt ir uggyh kér jelszót:D
ÁÁÁ, biztos nem megy ki, egész nap a tetőn dolgozott, át van szegény fagyva:( Most olvas a kádban, forró vízben, hmm, de irigylem...
Most van egy fél órám, körbenézek vaterán cickószívó ügyben:D
Én még beparázom ha a héten kell menni, úgyh várjunk még, ok?:-)))
Én is nyugodt és türelmes vagyom már!!Totál felkészültem!!!!Annyira úgy érzem hogy most már a karjaimban akarom tartani ha még az a 1.5 hét ha holnap ha ma de jöhet!Kibírok érte mindent!!!!:)))És már alig várom hogy szoptathassam!!
Helló, itt is vagyok!:-)Hát sikerült egy-két csapot kisuvickolni és nagyjából mindenhol felmosni. wc még egy kicsit várat magára. Amúgy nem lettem sokkal jobban...kicsit vérezget az orrom is úgyh pihi.
Elvileg az összeset ki kellene folyamatosan csomagolnia, egy mappában van az összes rész? Kér egyáltalán jelszót?
Senkinél semmi :D!
Jól vagyunk ,köszi, és türelmesek :)!
oh köszi:D de csak az első részt csomagolja ki:S és azt sem tom megnézni:( vááá de béna vagyok:( nem is tudok jelszót!segitsééééééééééég:D
Úgy gondoltam hogy valakinél valami esetleg!!
Hullámzik az a nagy hangulatom!!
Te hogy vagy?
Milyen változás? :D
Milyen ma a hangulatod?:)
Minden nap átgondolom, hogy milyen lesz majd egy napunk:)....stb :)...alig várom :)
Menjen havat lapátolni, fát hasogatni :D, fúrni-faragni :D....én már akkor valószínű nem leszek :D!
Első részt kijelölöd, kicsomagolás, ha jelszót kér beírod, s ahova kéred, oda csomagolja ki :), ennyi....( tudom, hogy Hajnit kérdezted :D)
nálunk ma beszerelte a wifi routert hogy tudjunk mindketten netezni, erre lelépett itthonról,de a net meg fele olyan gyors mint egy géppel.. pasik:) és holnap kakaós csiguszt sütök, nálunk is kb. 10 percig szokott tartani.
bocs Kata vmiért Hajnival kevertelek:D azt hittem hirtelen te küldted a linket:)
Hahó! olvaslak ám benneteket, csak jött a párom, és két adag pizzácsigát sütöttem neki, most lettem kész, már alig van belőle.
Mellszívót este veszünk, 9 fele:) Akkor a párom már alszik, és nem követeli a gépet. Remélem leszel!
Sziasztok!
Újra itt van változás??
Kata!Hamarosan lent van az 5.rész is utána mit kell tennem hogy megtudjam kukkolni???mert külön-külön eddig nem nyitotta meg:/
Azért az komoly árulkodó jel,ha a pocak lesüllyed,ugye? Az mindig,midenkinél bejátszik?
Nálam még nem,csak érdeklődöm.
Hellóka :) Livike jól van,köszöni szépen :) Tegnap a 2. nst-n is jól viselkedett. Apukája,anyukája rengeteget emlegeti,próbáljuk elképzelni minő változások lesznek itt akár 3-4 héten belül,de csak vigyorogva csóváljuk a fejünket :):):)
További ajánlott fórumok: