2011 februári babák (beszélgetés)
Én tegnap voltam nagyon nyomi. Ma már megjártam a dokit, bár tény, hogy elég hűvös van. Nem is mozdulok ki ma már, sőt holnap sem!:-)Ma egész kivételesen energikusnak mondhatom magam:D
Én is ettől rettegek, de itt még nincs erről hír...sajnálom nagyon, hogy így van nálatok. De reménykedni még lehet, nem?:-)
Sziasztok!Hogy vagytok ma?Nekem semmi kedvem semmihez!Nehezemre esik elmenni valahová is kimozdulni nagyon fárasztó minden!Még van két hetem holnap kell mennem fájásmérésre!
én is :)) az evőeszköztől kezdve, wc papír, kispárna...stb szval viszem a lakást :D
Nálunk nincs látogatási tilalom és remélem el is kerüli ezt a részt, mert meg lennék lőve. Mondjuk nálunk úgy van, h ha az is van, de az apuka be van oltva, akkor bemehet szülésre... Nálatok ilyet nem lehet??
ja és hozzáteszem a látogatási tilalom is csak minket érint, mert akik miatt nem szívesen fekszem több ágyas szobába, vhogy mindig bejutnak és persze az egész pereputtyal mennek vagy 20-an... :S:S
Hát igen csajok! Nem lehet apás szülés sajnos! Nem engednek be senkit! Nagyon rosszul esik. Már hónapok óta készülünk és várjuk... Erre meg senki be nem teheti a lábát. Szerintem nagyon durva. Legalább az apukákat engednék be!
Hú, most nagyon elkezdtem köhécselni és befeszült a pocim, kicsit vízszintesbe teszem magam-vagy oldalra...nemsokára jövök!
Képzeld, mostanában mintha erősebb lennék, viccen kívül.Most sem sírtam el magam, csak meghatódtam!:-D Talán a kezdetekben többet pityeregtem és egyébként is. Mondta is a férjem, hogy edződöm!:-DDD
vigyázz, mert beindulhat a szülés, ha sírsz! ;)
Ne már!Szülni sem mehet be veled???Ez tök gáz. El vagy keseredve, nagyon?:-(
apás szülés sem lehet? :-o
[link]
Ezt kuksizzátok!Majdnem elsírtam magam rajta, olyan jó volt olvasni!
úgy lesz, ne aggódj! ez katasztrofális!
vagy inkább gyere át Szfehérvárra szülni! :) szerintem megérné!
Hát sajnos ez van. Annyi pakkal megyek be, mert ott semmi sincs. Még wc papír sem. Annyira durva. Már 3 táskát pakoltam be a kórházba. Én is fizetősbe megyek szerintem, csak igaz nekem az a gondom is hogy ide látogatók jöhetnének be csak épp most zárták le a kórházat. Szóval még a párom sem jöhet be velem szülni sem és látogatni sem.
:S imádkozz lécci,h legyen szabad fizetős szoba :DDDD
ja és a kórház nálunk az elmúlt években lett felújítva több milliárd Ft-ból, csak sajnos erre vigyázni is kéne...
akkor hasonló cipő.... de mondom még a szoba hagyján, a fürdő.... nincs wc ülőke (nem mintha ráülnék) nincs zuhanyrózsa, csak cső és az összetételt illetően amúgy sem tudják ill. használják rendeltetésszerűen a fürdőszobát és a mellékhelyiséget... szval no comment
:) egy budai kerületben lévő kórházban én is szívesen befeküdnék a többi kismami közé, legalább tudnánk csacsorászni, tapasztalatot cserélni, de itt sajna nem ez a helyzet... :((
úh, ezt olvasva... :-s nem irigyellek!
Ahha értem... Én sem az a kényes fajta vagyok. Nálunk is ez a baj a több ágyas szobákkal hogy én sem mernék befeküdni oda.
1. tegnap tudtam meg: anyósomék házassági évfordulója 02.03.
2. minden tesóm születésnapjában benne van valamilyen szinten a hármas.
3. 03.03. az én szülinapom. :)
a negyedik meg az, hogy már van 3! :D
Hát persze, ez egyéni. Nálunk nagyon kulturált minden, szépen felújított a szülészet, igazán modern és mégis egy budai kerületről beszélünk, szóval nekem jó lesz!:-)
Szia!
Nálunk van két ún VIP szoba, az egyik egy a másik két ágyas napi 2500 ft-ért. Na én mindenképp erre hajtok, már a terhesség elejétől azért imádkozom, h vmelyik szabad legyen. Nálunk itt St-ban nem olyan a helyzet a szülő nők összetételét illetően, h bátran be mernék feküdni a több ágyas szobákba... a fürdőt inkább nem mesélem el, de megérne egy esettanulmányt. Szval kérdésedre válaszolva én mindenképp a fizetősbe szándékozom menni. És hozzáteszem még, hogy nem vagyok az a finnyás, kényes fajta...
hát, volt nst, meg vérnyomás mérés. a vérnyomásom megint 140 felett. szerintem ott valami nem jól működik azzal a készülékkel! :)
a vérvétel eredménye és saját (naponta 3xi) mérések alapján hazaküldött a doki, hogy majd egy hét múlva találkozunk.
de remélem 3-án megszülök! már 3 okom is van rá. :D illetve ez maga a negyedik! :D
Jól van, maradj csak még!.-)Mit mondtak bővebben?
Sziasztok! megjöttem, nem fogtak bent. :)
Történt az elmúlt pár órában valakinél valami? :)
[link]
ezt olvassátok!na, akkor meg is dőlt anyóskám feltevése, miszerint jó hamar ki kell tenni a rácsos ágyból a picit és a másik szobába...Hihi
Ok, tegyél fel az előzőekről is, kíváncsi vagyok!:-)))
Jaja, jól szóltál!:-)))Anyós csak adja a lovettát. Na jó, a viccet félretéve nem igazán tud olyat mondani az ember sztem...Hozzanak egy csomag pelenkát mert az mindig kell?Lehetőleg 2-es méretben?:-DD
Tőlem anyósom kérdezi, hogy mi hiányzik még?
Egy köteg 20ezres!!!!!!!!! Na az nagyon!
Egyébként első babánál nem tudom mi hiányzik, majd az élet hozza, nem?
További ajánlott fórumok: