2011 februári babák (beszélgetés)
Szerdán már én is úgy megyek ctg-re, hogy viszem a cuccaimat, hátha az utána lévő vizsgálatnál úgy megvizsgál, hogy este mehetek szülni:D
Szerintem én most elköszönök, mert 6-kor keltem és egész nap trappoltam, nagyon álmosnak érzem magam, lepihenek, mert a szüléshez majd erő kell.
Jó éjt mindenkinek!
Szia!
Semmi gyanús nem történt:D Megvolt a napi nst, nagybevásárlás, és itt voltak a barátnőmék, most meg ki vagyok fulladva:)
Neked is be kell akkor majd feküdnöd nemsoká? Nekem is, legkésőbb hétfőn:S Nem túl jó hír ez....
Nagyon Tündér!
Hogy bírod? Itthon van még a párod?
Ő is szép baba :)
Gratula :)
Levi is tök ilyen :)
Kis apró manócska de olyan erő van benne, mindenki elvan hülve tőle :)
Most is alszik már jó ideje.
holnaptól egyedül leszünk ismét egy hétig :(
Apa megy vissza.
:(
Sziasztok csajok!
Vannak képek a naplómban az én kis Gombóckámról.
sziasztok csajok!
kivel mi újság? írjatok egy kicsit! én babázok ezerrel! panaszom nem lehet, mert Jázmin nagyon jó kislány! nagyjából eszik alszik! délelőtt van egy kis "dajkaidő"! :D azt mindig kiköveteli magának, néha délután is! de ennyi éberség kell! az éjszakákat meg átalusszuk! mármint abban az értelemben, hogy eszünk és már alszunk is! van amikor 4-5 órát is alszik éjszaka! tehát azért tudok pihenni! hála az égnek! remélem hamarosan átalussza az éjszakát!
kicsit még sárgák vagyunk, valószínű, hogy a 4. heti hasi UH-t, már jövőhéten megcsinálják, nehogy gond legyen! kicsit csípásodik az egyik szemünk! remélem, hogy elmúlik, mert azt mondta a védőnő, hogy lehet, hogy elzáródott a könnycsatornája, és ha nem használ a kamilla és a szemcsepp, akkor ki kell fúrni neki! hát azt nagyon nem szeretném!
egyébként nagyon erős babák vagyunk! úgy tartja a fejét a drága, mintha kb. 4 hetes lenne!a védőnő el is van ájulva!szerintem mozgékony baba lesz! :D
Sziasztok!
Tyűha de kihalt a fórum most.
Én i csak beszaladtam és megyek is.
Szóval csütörtökön voltam dokinál,minden rendben van a kicsivel.A veséje már hetek óta úgy tűnik rendben ván:-D(ez volt a legis legjobb hír)a súlya 3 kiló 20-40 között volt.Levette a 36 hetes kenetet is.A pénzről még mindig nem beszélt.:-(
Péntek sajnos nem indult túl jól.Az öcsém kislányát rohammentő vitte el,epilepsziás rohammal.Nem is tudtam jönni fórumzni nagyon ki voltam/vagyok miatta.
Szombat,vasárnap meg a családé.
Ma Kolos nagyon csúnyán köhögve ébredt,így nem vittem oviba,hanem jött velem védőnénihez,meg a kórházba vittem a kenetet a laborba+ nst.
Most elaltattam és gyorsan bejelentkeztem.
Elkezdek visszaolvasni kivel mi történt.
Sziasztok!
Hát az utolsó hét februárból, reméljük mindenki időben szül, és akkor jövőhéten már anyuka fórum leszünk.
Sziasztok. Gratula Cicus.
Nekünk katasztrofális éjszakánk volt. Zalán fél óránként enni kért, a maradék időben ordított. Tegnap este amúgy is mélyponton voltam, mert 2 órát cicizet, de rájöttem, hogy lusta szívni, szívja 5-10percig, aztán csak szórakozik. Persze fél óra mulva megint enni kér. Lefejtem neki cumisüvegből, azt persze megitta. Nem tudom csajok ti hogy bírjátok, biztos gyerekfüggő ez is, de én ettől a napi 3 óra alvástól totál ki vagyok. Nappal sosem tudtam aludni, most meg örülök ha van egy kis időm a házimunkára amíg alszik a Manó. Szerdán jön anyósom segíteni, alig merte felhozni hogy eljönne, de most tényleg jó hogy itt lesz pár napig.
Nem panaszkodni akartam, legszebb dolog az anyaság, csak nehéz. Le a kalappal a többgyerekesek előtt.
Kiscica, Molka, Kinga, Pimpőke remélem ezén a héten már ti is babáztok!