2011 februári babák (beszélgetés)
Ezt nevezem.
Van aki óramű pontossággal babázik.
Szorítok.
Húú szorítunk :)
Tudtam :))
De jóó :)))
sziasztok!
Jó rég nem voltam, de Boti mellett nem sok időm van:)
Kiscicától 4.26kor jött az üzenet, hogy bent vannak a klinikán 5perces fájásokkal,folyik a vize is, de még csak egy ujjnyira van nyitva. Reméljük azóta már megszült! Amint tudok valamit,
szólok nektek!
sziasztok!
Kivel mizujs? Levagyok maradva mert ezerrel babázok :) Töltöttem fel fotót is:)
Jaj, nincs időm visszaolvasni benneteket...
Kérdés: Használ valaki kézi Aventos mellszívót?Mi a véleményetek róla? Nincs valakinek eladó? Irjatok
Szolidaritásból ne aludj:)
Még bírom, de még egy fürdőt vettem és ez csak "rontott", most már sűrűbb lett.
Szerintem lassan ébresztem apát. Ki fog térni a hitéből:D
nálam is így kezdődött.
hajrá hajrá!:)
Helló!
Mollkával már annyira hiányoltunk:(
Vártuk a beszámolót a gyors tágulásról a sok bogyó meg tea segítségével, de látom nem így történt. Szomorú vagyok!
Én most itt ülök a szuper labdámon, egy percet sem aludtam, ugyanis 10 után sikeresen elhagytam a nyákdugómat, aztán még két részletben a maradékot is, éjfél fele tusolás, most pedig várom, hogy mikor induljunk be, mert most vagyok 7-8 perces fájásoknál. A köztes időben van kedvem vigyorogni, abban a 30-60 mp-ben míg tart, na akkor nincs, de ez még túlélhetőnek mondható.
A párom édesen alszik:DD De jó neki, én is ásítozok, csak nem tudok aludni:(
Ha lesz időd, majd írd le részletesen, hogy mi volt, igyekszem egyszercsak elolvasni, és várom a képeket is ám! Most lelépek , mert 1 percem van még, aztán írnám a cifra betűket az biztos!
Sziasztok :)! Csak épp beköszönök, egy hetesek vagyunk :)....szopizunk, alszunk :)...nem sokat sírunk, csak amennyi kell. Éjszaka kétszer 3-4 órát hagyna aludni ez a kis tündér :). Az előbb kerestem meg mit írt a férjem :), most épp szopi után altatja Lillát. Napirendünk :D, na az még nincs, majd idővel, igény szerint szoptatok, és még sok mindent másképp csinálok, mint amit elterveztem. A kórházból 5 nap alatt kb. 5 órai alvással tértem haza, de megérte :)! 10 órás vajúdás után az orvosom a császár mellett döntött, de én már a könnyeimmel küszködtem a fájások erőssége miatt. Intenzív 1-2 perces fájások, tágulás minimális.
Aztán mindent elfelejtettem, mert egy tünemény érkezett meg a lányommal, aki már jellegzetes sírással jelzi, mikor éhes :)!
Senki ne féljen a császártól sem, ha valakinek kilátásba helyezték...ajánlom a staphisagryát és az arnicát, nekem nagyon bevált, egyáltalán nem érzem a sebem.
Pussz, majd valamikor bővebben mesélek :)!
Az nem jó, de remélem megoldódik. Nálunk az még nem jött elő szerencsére, remélem nem is fog de ki tudja. Fél órát voltunk kint, mert nekem lefagyott a fülem, itt 2 fok volt délben.
Acyre Karamalz a sör neve, tescosban lehet venni. Citrosomosat vegyél, a sima nekem ihatatlan. Belőlem dől a tej, de ZAlán 20 perc alatt 10ml szív le, ugyhogy nekunk sem az igazi.. NA de majd csak lesz valahogy.. Kitartást neked is!
Marina törzsnéző vagyok, az árva angyal csak utána jön és azt is nézem
:DDDDDDDDDDDdd
Én őt biztos nem kérdezem meg, mert tiszta aggodalom:)
Ne pakoljak,pihenjek, ne tornázzak, ne vezessek stb. Megbolondít néha:DD
A szülésznőt esetleg majd megkérdezem, de nem hinném, hogy ellenvetése lenne.
Fogalmam sincs, holnap dől el, mert akkor lesz ctg és vizsgálat. Ki akarom harcolni a hétfőt, hátha addig megszülök.
Nem láttam, showder clubot néztem, mért kérdezed?
Akkor pénteken este idd meg, ártani nem fog szerintem. Max. kitisztítja a beleidet rendesen :)
Csak lényeg, hogy este lefekvés előtt idd meg.
Nagyon aranyos:D És hogy ki van purcanva a képeken:))
És milyen értelmesen néznek már ilyen pici korban is. Állítólag hülyeség az, hogy hetekig homályosan látnak, azt olvastam, hogy már születésük után megismerik az arcokat. Érdekes:)