2011 februári babák (beszélgetés)
Nálunk csak akkor jön vissza ha mohón eszik amúgy nem. Nekünk szerencsére nem kell ilyet használni. Mi amióta itthon vagyunk fürdi után csípőtornázunk és minden rendben van.
Igen tudom miről beszélsz, én 4,5m hosszút vettem mert apuka elég negy méretű az én méreteimhez elég lett volna kisebb is.:)
Nálunk is:)...néha,de akkor jön is belőle:)...valamelyik reggel 200 maradt benn :D!
Kendő:)- biztos olvastad, voltunk szűrésen és terpeszpelus van, most 4 hétig. Megkérdeztem az orvost a hordozókendőről, azt mondta, ha olyan, hogy támasztja a gerincét és a fejét, mehet. Ha nézelődik, ma én is hagytam szabadon, viszont most bealudt,így a fejére húztam hátul az egyik szárát.( tudod, miről beszélek)
Milyen hosszú kendőt vettél?
Még igen.
Nálunk napi 1X-2x előfordul 180-210g kaja:D
Szia Pimpőke!
sajnos, ez tényleg így van, de a titkos napló tényleg jó megoldás, mert ott tudod, ki olvassa a naplód. csak az, akit beengedsz.
Nekem is az van Nimiről.
Azt hiszem, te nem vagy olvasó, de ha érdekel, akkor adok olvasási jogot, habár inkánn fotók vannak benne.
Egyébként én annó, más fórumon vezettem a 2 nagyobbikról, és sokszor megkeserítették a napjaimat, mert a hozzászólásoknál, névtelenül, sokszor jöttek bántó megjegyzések.
Puszi
képzeljétek kaptam egy levelet itt a hoxán...kicsit meglepett..:D
Szia!
Elnézést kérek, hogy zavarlak levelemmel.
Nagyon aranyos a babád, szépek a fotók róla:)
Semmi közöm hozzá és kérlek szépen ne haragudj meg rám. Én a helyedben meztelen fotót nem tennék ki róla, annyi beteg perverz, pedofil állat van. A kitett fotók már belekerülnek a net rendszerébe és nem lehet tudni, hogy kik nézik őket.
Mégegyszer kérlek ne haragudj, hogy írtam.
Szia
Berni
ehez mit szóltok???:D
Sziasztok Csajok!
Ritkán tudok bekukkantani.
Tegnap megkaptuk a 2 szurinkat,csak addig hüppögöt a drágám amíg a doki megszúta utána már semmi baja nem volt vigyorgott, és még be sem lázasodott. Estére volt egy kis hőemelkedése akkor kapott egy fél kúpot és azóta semmi (kopp-kopp).
Az igen! Domi is evett az előbb, most letettem hasra, mert így szeret aludni, megy a vetítője és szól hozzá az altató zene, na erre bealudt.
Mi tegnap 7 órán át csavarogtunk, azt hittem barátnőmnél eleget evett, de tévedtem, így egy szoliban szoptattam meg:D Nem volt más választás, rendes volt a tulajdonos csaj, így bent elintézhettük a dolgot:)
Egy jó lángost úgy megennék! Vagy kettőt, attól függ mekkora. Sajtos tejfölös hmm:D
Mi közben szopiztunk, csak 80 első körben, most büfi a vállamon.
Mintha nem fújna annyira már, csak a napi séta, takarítani is kellene.
Borsólevesbe azért belefőtt a borsó :). Este lángost sütöttem.
Most úgy néz ki, hogy alszik, de félve írom le:)
Reggel óta nyűgös, sok puki van, gondolom a tegnapi borsóleves ütött be neki, pedig igyekeztem kiválogatni a borsókat, és borsó nélküli borsólevest enni, de biztos becsúszott néhány szem:(
Itt annyira fúj a szél éjszaka óta, hogy szinte félelmetes ahogy süvít! Minden apróságot felkap és visz amerre bírja. Ma megyünk délután mamáékhoz Domival, majd jól bebugyolálom, meg belekapaszkodok a hordozóba, nehogy elvigye a szél:D
Ti ma mit csináltok?
Sziasztok!
Igen, azt is javasolták, hogy adassuk be.