Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2011 februári babák fórum

2011 februári babák (beszélgetés)

25862. MMea (válaszként erre: 25861. - Amira11.a)
2011. ápr. 27. 09:45

Porszívós orrszívót használtok? Az nem túl erős? Nekünk elektromos van, de még nem használtuk.

Szegényke. Remélem hamar elmúlik.

Mi ezért nem megyünk még anyóshoz, mert ott jóval hidegebb van, mint nálunk. Inkább ő jön hetente.

25861. amira11.a
2011. ápr. 27. 08:58
Ő volt nálunk. Sós orrspray-jel fujjuk az orrát, aztán szívjuk le, meg coryzalia homeos bogyót kap kevés vizben feloldva. Plusz C-vitamin cseppeket. Ezeket mondta a doki. Nem lázas, nem piros a torka, csak náthás, csak a fülére ne menjen rá. Reggel már sírtam én is, úgy kínlódott szegény az orrváladéktól. Már ha hallja a porszívó hangját elkezd sirni, megszakad a szivem, ugy sajnálom.
25860. MMea (válaszként erre: 25857. - Amira11.a)
2011. ápr. 27. 08:52
Orvosnál voltatok?
25859. MMea
2011. ápr. 27. 08:51
Kiscica tényleg nyugi, nemsokára túllesz rajta. Majd írd meg, hogy mi volt. Mi holnap megyünk.
25858. amira11.a
2011. ápr. 27. 08:48
Kiscica nyugi, nem lesz semmi gond, ügyes lesz Domi:) Mi jövő héten kapjuk, feltéve ha Zalán meggyógyul.
25857. amira11.a
2011. ápr. 27. 08:47

Sziasztok. Én már jobban vagyok, Zalán meg egyre náthásabb:( Éjszaka felébresztettem az apját, hogy leszivjuk az orrát a gyereknek, mert majd meg fulladt szegény, erre reggel közölte, hogy ő milyen rosszul aludt, és nekem jó mert nem kell mennem dolgozni.. Pff.. azt hittem pofám leszakad.. HAjnal fél 3 óta fent vagyok, mert nem merek aludni, nehogy megfulladjon a gyerek a takonytól, ő fent volt 10 percet, és ki van.. De nem veszekedtem már, mert nincs energiám,mondtam neki elég baj az hogy majd megfullad a gyerek, nemhogy még mi is veszekedjünk. Ja és mert megmertem említeni neki, hogy a Drága mama 22fokban fürdette meg a gyereket(itthoni 26 helyett), és ezért fázhatott meg..totál kiakadt..

ehhez még lóg az eső lába is, meg csomó vasalnivalóm van, de nincs erőm semmit csinálni:(:(

25856. MMea (válaszként erre: 25851. - Kiscicalany)
2011. ápr. 27. 08:40
Hát mondhatom, hogy nekem is jó anyósom van, mindig hoz valamit Levinek, ha mást nem pelust és semmibe nem szól bele. Inkább néha még ő szól a fiának, hogy segítsen, pedig a férjem tényleg sokat segít.
25855. MMea (válaszként erre: 25848. - Kiscicalany)
2011. ápr. 27. 08:37
Még az elején szopi előtt csinálta, hogy éhes, most utána, de nem mindig.
25854. kiscicalany (válaszként erre: 25852. - Iemma)
2011. ápr. 27. 08:37
Az én főnököm még csak nyöszörög az ágyban, visszaaludt szopi után. Remélem még bírja egy darabig:D
25853. MMea (válaszként erre: 25846. - Kiscicalany)
2011. ápr. 27. 08:36
Hát igen, a mi műszakunk 24 órás.
25852. iemma
2011. ápr. 27. 08:35
Na megyek mert kiabál a "főnök":-) Ennyi volt a szünet!
25851. kiscicalany (válaszként erre: 25844. - Iemma)
2011. ápr. 27. 08:35

:) Remélem a mi orvosunk is ügyes lesz, és gyorsan beadja azt a két szurit.

Nemsoká jön anyósom, ma ő lesz a felmentősereg, végre lesz időm magamra is.

Még jó, hogy az én anyósom nem olyan mint a tiétek:D

25850. iemma (válaszként erre: 25846. - Kiscicalany)
2011. ápr. 27. 08:34
El bizony! Sokkal fárasztóbb mint akármilyen munka mert non-stop meló. Persze egy mosoly a fizettség és bőven megéri, de én is bírom mikor anyósom mondja, hogy hagyom-e páromat eleget pihenni, mert szegény anniyt dolgozik. Hát ja, meg ha nem kel neki korán menni én már felkelek 5-kor, átviszem a gyereket a nappaliba, hogy ne zavarjuk, ő meg előmászik 8-9 körül. Na mindegy ezt vállaltuk, csináljuk, csak kicsit több elismerést vártam én is.
25849. kiscicalany (válaszként erre: 25847. - MMea)
2011. ápr. 27. 08:33

De volt alatta textilpelus, meg éppen raktam volna alá a pömpörst, akkor lőtt a puska, de körbe-körbe, és hiába dobtam rá a nadrágpelust, már mindegy volt:D

Hihetetlen,hogy milyen messzire el tudnak lőni!

25848. kiscicalany (válaszként erre: 25843. - MMea)
2011. ápr. 27. 08:31

Nekem azt mondták, hogyha szopi után bekapják az öklüket a picik, akkor ilyen pici korban azt jelenti, hogy még van egy büfi, ami beszorult, és feszíti a pocijukat.

Fene tudja, lehet, hogy van benne igazság.

25847. MMea (válaszként erre: 25810. - Kiscicalany)
2011. ápr. 27. 08:30

Ilyenkor mikor pisil, nem raksz oda gyorsan valamit? Én a pelust szoktam felhajtani, vagy a törcsit ami alatta van.

Férjem mikor elösszőr lepisilte volna, gyorsan félre ugrott, nem törődve azzal, hogy mindent összepisil. Mndtam is neki, hogy ilyenkor takarja be a kuksit. Legközelebb egyszerűen lefele irányította a kukit, így csak a törcsire ment.

25846. kiscicalany (válaszként erre: 25840. - Iemma)
2011. ápr. 27. 08:28

:)) Biztos nagyon izgalmas lehetett végighallgatnia:D

Én azt utálom, mikor éjszaka fél 1-kor,utána pedig fél 4-kor kel Domi, hogy éhes, ilyenkor pelust is cserélek, ami persze nem tetszik, erre látom,hogy a párom hátatfordít, és fejére húzza a paplant, hogy tudjon aludni:@ Nem kérdezné meg, hogy segítsek??

Húsvétkor keresztanyámék állították fel a hátamon a szőrt egy beszólásukkal. Át akartam adni Domit az apjának, hogy fogja már meg, mire keresztanyám közölte, hogy hagyjam szegényt, fáradt, hát dolgozik!

(??!!) - Hát eszem a szívét, én 31 hetesen is dolgoztam még, pihentem 2 hónapot, aztán szültem és azóta is dolgozom non-stop! Bár ez édes munka:) De el lehet benne fáradni.

25845. MMea (válaszként erre: 25809. - Pimpoke_21)
2011. ápr. 27. 08:27

:-)

Hát nekem ezért eszembe sem jutna.

Én a lábacskáját szoktam puszilgatni, azt nagyon szereti és közben megmaszirozza vele az arcom. Ahogy a talpa hozzáér az arcomhoz, a lábujjait behúzza. Nagyon édes.

25844. iemma (válaszként erre: 25839. - Kiscicalany)
2011. ápr. 27. 08:25
Ne izgulj, olyanra csinálták a Rotát, hogy szeressék a gyerekek, maradt egy cseppecske a széllén és apa megnyalta, azt mondta nagyon édes. Huncsinak ízlett. Én úgy emlékszem előbb volt a 2 szuri és utánna a Rota, hogy a sírással nehogy kibüfizze, de már konkrétan nem is emlékszem. Mnidenesetre azt mondta a doki, hogy max. 20 perc alatt felszívódik, ha addig nem jön vissza akkor nincs gond.
25843. MMea (válaszként erre: 25790. - +Acyre+)
2011. ápr. 27. 08:23
Levi néha az egész öklét bekapná és szopi után. Néha meg úgy hadonász a kezével, hogy fejbekólintja magát, de szerencsére nem sír tőle.
25842. MMea (válaszként erre: 25788. - Pimpoke_21)
2011. ápr. 27. 08:22
Nekünk a hasi-koponya uh és a csípő uh kötelező volt.
25841. MMea (válaszként erre: 25787. - +Acyre+)
2011. ápr. 27. 08:21
Én bevallom rendelek kajcsit, így egy gonddal kevesebb. Mert akkor tényleg semmi szabadidőm nem lenne.
25840. iemma
2011. ápr. 27. 08:19
Ma reggel párom 2 napra elment dolgozni. Persze hazajöhetne este, de spórolni akar a benzinnel. Kicsit ezen megsértődtem, mert nem most jöttem le a falvédőről, tudom, hogy a haverjánál jobban ki tudja magát aludni mint itthon, na meg a nyakamat rá, hogy beülnek valahova és amit spórolna a benzinen azt elsörözik. Egyrészt megértem, mert szivesen lazulnék én is picit a barátnőkkel, másrészt viszont írtó dühös vagyok rá, mert van képe itthagyni, így nem segít sem fürdetésnél, se este, hogy nyugodtam meg tudjak fürödni, megint vihetem be Huncsit a fürdőszobába pihiszékestől és imádkozhatok, hogy bírja ki vergődés nélkül amíg zuhanyzok.Nem baj, visszakapja, már szóltam neki, hogy péntek, szombatra ne merészeljen programot csinálni. Jön velem a babaklubba akár akar akár nem, szombaton meg vizsgázok és be akarom vinni Huncsit megmutatni az évfolyamtársaknak. Addigra már kikölcsönzöm a hordozót. Szépen rákötjük apára és 1 órát elszórakoztatja Huncsit a főiskolán amíg remélhetőleg összehozok egy 2-est, mert hát a tanulás most nem nagyon megy. Délután szereti ha mesélek neki, így tegnap elmondtam neki a Társadalombiztosítás jogi alapjai című mesét, ma meg a Saját jogú nyugellátás mesét hallgathatja meg.:-) Másképp nem megy.
2011. ápr. 27. 08:17

Jó reggelt mindenkinek!

Ma van a nagy nap, a nagy oltás-nap:( Egyáltalán nem vártam meg kell mondanom.

Iemma reménykedem, hogy Dominak is ízleni fog a rota, mert borzasztó finnyás fiú, sem teát, sem vizet nem nagyon fogad el, vagy ha mégis, begyűjti a szájába, tartogatja, és egyben küldi ki:)

Nálatok először megkapta a rotát, és utána az oltásokat?

Amúgy napközben én is legtöbbször hosszú ujjú bodyt adok rá+ harisnyát, vagy kantáros gatyót, ha kiviszem sétálni, akkor vékony fülvédős sapka+ vékonyabb pléd.

Este meg már írtam, mostanság csak hosszú ujjú body+paplan, mert nem rúgja le magáról soha, így nem rakom hálózsákba. Ha nem lenne ilyen sunyi a macskánk, hogy beillan az éj leple alatt, tudnánk nyitott ajtónál aludni, és nem főnénk meg, akkor kapna hálózsákot, de így inkább nem kínzom.

25838. MMea (válaszként erre: 25766. - Iemma)
2011. ápr. 27. 08:14
Két kezeléssel nekünk is lejött, én a sima olajosat használtam és szépen eltünt.
25837. kiscicalany (válaszként erre: 25834. - +Acyre+)
2011. ápr. 27. 08:11
Ez az az S. Kata, akiről tegnap tudósítottak, hogy a 8 hónapos fia kórházba került?
25836. iemma (válaszként erre: 25831. - +Acyre+)
2011. ápr. 27. 08:07
Irigyellek amiért ilyen jó az alvókája. Nekem már vérbe van a szemem, mert Huncsi folyton fent van. Ő is fél 6-kor kel, csak már nem alszik vissza. Most letettem, mert bekómált cicizés után, de ez 5 percig tartott és már abajog. Cseréljünk gyereket vagy 2 napra, én ki alszom magam, te meg megneveled az enyémet.:-)(Csak vicceltem! Nem büntetlek Huncsival, most nyűgös korszakot élünk.)
25835. iemma (válaszként erre: 25830. - Stikone)
2011. ápr. 27. 07:58

Szió!

Én is mindig az öltözködés miatt parázok, éjszakánként állandóan tapizom, hogy izzadt-e, vagy hideg-e. Én bodyt és hálózsákot adtam rá mindig és vékony vagy vastag takaróval még megfejeltem. Napközben mostanában viszont olyan meleg van, hogy elég egy hosszú ujjú body és egy harisnya. De a séta még mindig a halálom, a babakocsiba rendszeresen túlöltöztetem. Néha felhívom egy barátnőmet, akinek 1 éves a lánya, hogy mit adjak rá.:-)

25834. +Acyre+ (válaszként erre: 25833. - Iemma)
2011. ápr. 27. 07:52
Ez kb. olyan mint S. Kata, aki fogyóztatja a gyerekét, mi?:-))))Anyatej light, hát van humorod, Csajszi!:-)))))
25833. iemma (válaszként erre: 25829. - Pimpoke_21)
2011. ápr. 27. 07:50

Ez jó! Nálunk az egyik szöszi plázacica rokon jegyezte meg, hogy nem kövér egy kicsit Huncsi?

Mondtam neki, hogy de igen és már vettem is neki egy fittness bérletet, meg innentől csak "anyatej light"-ot fog kapni. Tiszta hülyék!!! Hogy lehet egy pár hónapos baba kövér? Nem láttak még csecsemőt??? Ahogy elkezdenek kúszni-mászni el fognak tűnni a kis édes hurkáik, addig meg zabálom meg minden nap.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook