2011 februári babák (beszélgetés)
Én is látnám már... :-)
Mikor volt neked a menzid első napja? Nekem ápr. 23.
Milyen jó, hogy mindketten ma reggel csináltuk a tesztünket! Én 5 óra 30-kor. :-)
Én jövő héten megyek dokihoz, valószínűleg kedden.
De én látni szeretném, mégha csak egy pötty is, hogy ott van:-)
Feküdnöm kell,két hetet mondott elsőre,ami azóta 3re módosult!Kaptam gyógyszereket!Meg az első uh. képet,igaz csak egy pici pötty rajta,de leírhatatlan érzés volt látni!
Te mikor mész orvoshoz?
Én is voltam, ma reggel. Most már visszajöttem dolgozni, de másra nem is tudok gondolni... :-)
Jövő csütörtökön megyek uh-ra.
Gratulálok!
Igen a puffadás nálam is volt, bár nem is kötöttem össze terhességgel. Inkább azon godnolkodtam, hogy láthatóan meg vagyok puffadva, pedig nem is zabálok, akkor mitől lehet?
És neki akartam állni fogyózni:-)
5. !kb.
én ugyanúgy görcsöltem mint máskor,és mivel előző hónapban 22 napra jött meg,előtte 29re nem igazán adott okot a reménykedésre,hogy 30 napra se jött meg!de azért csináltam egy tesztet,nagyon halvány volt párom szerint csak odaképzeltem,úgyhogy 3nap múlva csináltam másikat ami egyértelmű volt!:)
Pont az volt a furcsa, hogy nem volt semmi tünetem, de még menszire utaló sem.
Aztán tegnapra nem vártam a menszit, és a hőm 37,4 volt, és szarul éreztem magam, nagyon éhes voltam, de mindentől undorodtam.
Aztán ma reggel teszt, mivel nemjött meg, és pozitív lett.
Hány hetes vagy?
Sajnos itthon fekszem táppénzen,minimális vérzés,bogyók és ágynyugalom!
neked volt valami tünet teszt előtt?
Sziasztok!
Szia Armika! Én is pont ma reggel tartottam életem első + tesztjét a kezemben.
El is mentem ma nőgyógyászhoz, jövő csütörtökön ultrahangoz meg! :-)
Most azt mondta a doki, hogy nem mer rá megesküdni... de remélem a tesztnek van igaza. Csak azt még nem tudom, hogy januári lesz e vagy februári. Nagyon határeset!
Jajjj de jó, Gratulálok!
Van valamilyen tüneted? Mikor mész dokihoz?
szia,gratulálok neked!
nekem is nem rég lett pozitív tesztem!:)
Vagy jan.vége,vagy febr. eleje!
Sajnálom.
Pedig azt mondják hogy a pozitív teszt nem csalódik, És a menszid is megjött? Vagy az kimaradt?
Jajjj nagyon szépen köszönöm! Egy éve várunk erre a picire, nem tudom, hogy hosszú vagy rövid időnek tartsam. Bár a statisztika szerint ez a normális.
Remélem minden rendben lesz.
Szia!
Gratulálok én is, bár én még nem mertem volna kiírni. De hajrá februári babák, az enyém is az. :D
Armika, gratulálok! Panaszmentes terhességet kívánok neked.
Nekem sem lesz most kisbabám, pedig áprilisban pozitív tesztem volt. Később az orvos megerősítette, hogy ott bizony nincs baba. Egyébként nekem december 24-re érkezett volna a babóca.