2011 decemberi babák (beszélgetés)
Neked pedig gratulálok a babához!
És persze minden új kismamának!!!
Nem csak szűk körű!
Olyan sok baj ért minket hogy nem akarunk nagy dínom-dánomot!A párom súlyos beteg volt egy hónapja műtötték.....anyagilag sem állunk a legjobban....mind a ketten inkább családias meghitt esküvőt szeretnénk!
Az esküvői meghívónk!
Igen most lesz 30.-án!!!!:-)))
hú...már most tűkön ülök :D
nagyon várjuk
Mindennél jobban szeretnénk kisbabát!!!
Remélem a sors meghallgat és a sok rosszért ami ért minket eddig kárpótol egy babával!!!!
A main még semmi!
De azon a control csík is olyan fura kicsit ferde a csík rajta lehet hogy sérült mert a neten rendeltem és futár hozta....
lehet,hogy attól van...
meg is fájdult a fejem komolyan :D
Ja és vmi eszembe jutott hogy mikor ilyen beágyazódás környékén nagyon megszédültem 2x reggel és volt enyhe hányingerem még a férjem is észrevette holt sápadt lettem úgy 10 percre...
Hát nagyon gratulálok és kívánok nagyon sok szerencsét és egészséget!
Amúgy igazad van!!!
Te arab származású vagy?
Ja és a fáradság. Az is a legelső jelek közé tartozik, amikor nagyon fáradtnak érzed magad.
Én ezeket érzem és ezért is reménykedek.
óóó azóta jobban köszönöm,újúlt erővel,újra terhesen,újra bizakodva......hát
insa ALLAH,Isten akarja akkor megszülöm a csöppömet.
de már óvatos vagyok!
Én is olvasom valóban nagyon sok a vetélés,vagy a elhalás sajnos...
mi sokszor nézünk a férjemmel dokumentum filmeket arab nyelvűeket,
csak egy pl: írok le egyszer arról volt szó ha össze vegyítenek 3 féle tartósítószert ami a mai élelmiszerekben megtalálható,vagy adalékanyagokat,és ezt megetetd egy elefánttal nyomban kiterítené...
szóval ne csodálkozzunk...hajrá multi üzletek,de inkább ne menjünk bele hosszú mint a vonat fütty!!!
Igen. Éppen tegnap olvastam valamelyik oldalon, hogy fejfájás lehet az egyik legkorábbi jel. Nekem is fáj már két-három napja, de tompán. Azért is kerestem rá.
Aztán az egyensúlyzavar, alacsony vérnyomás. Stb...
Hello csajok!
Szóval a fejfájás lehet jel?
Soha nem voltam fejfájós, de két napja szétesik a fejem, megőrülök, és fogalmam sincs mitől lehet.
Bár mondjuk ha baba van, akkor most ágyazódhat be, létezhet, hogy attól fáj a fejem?
Erre nem is gondoltam....
Tudjátok lányok engem megrémít, hogy mennyi baba megy el mostanában. Én nem is gondoltam volna, csak a fórumokon olvasom. Ne haragudjatok, hogy leírom ezt, csak tényleg aggodalommal tölt el. A testvéremnek is elment tavaly szeptemberben és már akkor is kicsit kikészültem.
Nagyon sajnálom, akivel ez történt, kívánom mindenkinek, hogy mihamarabb érkezzen meg a gólya és hozzon egy gyönyörű kisbabát!