Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2011 decemberi babák fórum

2011 decemberi babák (beszélgetés)

869. HLilla
2011. ápr. 26. 08:54

Szép napot, ami végre ki is sütött! :)

Fókili, jaj, tökre tudom, mit érzel, vagyis mivel szinte nem érzünk semmit, mivel még szinte kicsit sem vagyunk rosszul, így olyan, mintha nem is lennénk terhesek, ugye?

De anyukám szerint ez nem marad így örökre.. Van, akik csak a 6-7. héttől vannak rosszabbul.

És mire legközelebb megyünk dokihoz, már lesz szívhang, és megnyugszunk! :)))

Nálunk nem volt kölniözön, nem divat a locsolás már vagy 15 éve.. (Bp)

2011. ápr. 26. 08:52

Jó reggelt mindenkinek!

Remélem mindenkinek jól telt a Húsvét. A kölni engem sem zavart, főleg mikor a kisfiam locsolt:))

Ma este megyek orvoshoz, holnap leszek kereken 6 hetes. Remélem már fog látni valamit.

867. Fókili
2011. ápr. 26. 08:21

Sziasztok, engem sem zavart a kölni különösebben, de nem bánnám már ha zavarni, Cini mit meg nem adnék egy ilyen jó kis szagérzékenységért :DD

Biztos hülyének néztek, de engem tényleg megnyugtatna :) Én csak a fogmosáskor öklendezek, mondjuk ma reggel az már elég erőteljes volt, de közben meg nincs hányingerem, szóval érdekes.

866. cini1
2011. ápr. 26. 08:17
Mi nem voltunk otthon, így csak Apum és a Férjem locsolt meg. Nem volt vészes.:) Viszont ma reggel minden illat szagnak tűnik, még a kenyér és a vaj is undorító volt reggel:(
865. maja98
2011. ápr. 26. 07:42
Kismamik hogy bírtátok a kölni özönt? Nem volt hányingeretek a különböző "illatok" keveredésétől?
864. maja98 (válaszként erre: 845. - Kate001)
2011. ápr. 26. 07:28
Hasonlókat tervezek én is, így most megnyugodtam, hogy más is szabival és tgyás-sal akarja kibekkelni a két gyerkőc közötti időt. Nálam csak annyi a különbség, hogy októberben jár le a Gyedem, s így csak bő másfél hónapot kell valahogy kihúzni. Remélem belemennek a munkáltatók.
863. cini1 (válaszként erre: 862. - Fókili)
2011. ápr. 25. 21:49
Igen volt:) A legcsodásabb kis lüktetés:)
862. Fókili (válaszként erre: 861. - Cini1)
2011. ápr. 25. 21:14

Jaj de jó, 6+2-nél már olyan nagy? :)

és akkor már volt szívhang is?

861. cini1 (válaszként erre: 854. - Fókili)
2011. ápr. 25. 21:12
5+1, csak a petezsákot láttuk, hogy jó helyen van. Méretet akkor nem mondott. A következő uh-n, ami 6+2 volt, ülőmagasság 3mm:)
860. Fókili
2011. ápr. 25. 20:56

Sziasztok!

Emily, Te hány hetes is vagy? ne haragudj még nem tudok mindenkit megjegyezni hol tart. Remélem azért az is rendben van akinek nincs még tünete :S

Nekem csak a mellfeszülés van, de az sem vészes, hihetetlen, de épp ma beszéltem Anyukámmal erről, ő sem volt rosszul egyik terhességénél sem, és Tesóm sem, szóval lehet ez családi vonás, nem tudom, remélem, de én tényleg nem bánnám ha inkább rosszul lennék, megnyugtatna.

Nekem inkább esténként fura a közérzetem, de nem mondhatnám hogy émelygek vagy hányingerem van, inkább azt hogy nehezen döntöm el mit ennék szívesen

Lilla, kíváncsi leszek én is a nemére, bár pillanatnyilag ez a legkevesebb, csak fejlődjön szépen :) Nekem a kínai naptár szerint egyébként lány. Egyébként sok lányt ismerek akinek kisfia lett és gyakorlatilag végig hányták legalább az első trimesztert, szóval ebben nem lehet bízni szerintem, de majd kiderül nálunk hogy lesz :)

859. HLilla
2011. ápr. 25. 20:27

Hogy a net szórakoztasson is:

[link]

Fókili, akkor nekünk kisfiúnk lesz, mivel nincs hányingerünk... :)))))

Nekem a nagyon nagy szakértelemmel összerakott kínai naptár szerint is:

[link]

Jó szórakozást, és szép estét!

858. emily32
2011. ápr. 25. 18:07

Daisey!Én az első terhességemnél 4 hónapig voltam rosszul.Ma már majdnem sikerült hánynom,de a hányinger az tuti.Na,meg a "szagok"-nem bírom,főleg reggel...Elég fáradékony is vagyok,amikor lehet,alszom:-)))

Na,de így van rendjén!

857. 559195994b (válaszként erre: 850. - Daisey)
2011. ápr. 25. 17:47

Szia!

Üdv köztünk:-)!

Kellemes,problémamentes babavárást kívánok!

856. daisey
2011. ápr. 25. 17:46
köszönöm fókili és hlilla :) nektek is boldog húsvét hétfőt bár már a nagy része elmúlt. olvastam,hogy várjátok már sokan a tüneteket, a mai nap után én már csak arra várok, hogy a második trimeszter elejével elmúljon. A családomnak még nem akarjuk elmondani a párommal,így nehéz volt fegyelmezetten viselkedni, amikor majdnem kidobtam a rókát. Ennek ellenére mégis örülök :)
855. HLilla
2011. ápr. 25. 12:12

Szép Húsvét Hétfőt!

Daisy, isten hozott, gratulálok, és nyugi, minden rendben lesz majd az orvosnál! :)

Én kaptam valami port a dokitól, el is felejtettem mondani, mert őt mégis aggasztotta kicsit a vizeletben a magas fehérvérsejt-, és baktériumszám. Két este kellett innom, vizelettisztító antibiotikum, és eléggé le vagyok tőle szedálva. Ennek örül a férjem, végre nem pattogok.

És holnap szabin vagyunk, jó lesz még egy plusz napot itthon! :)

Fókili, én reggel kicsit émelyegtem képzeld, de sztem a leszedálós portól, aztán reggeliztem, és el is múlt.

Legyen szép napotok!

854. Fókili
2011. ápr. 25. 09:38

Sziasztok!

Daisey, üdv itt nálunk és gratula :)

Cini, Neked 5+1-nél mit látott a doki, mekkora volt?

853. daisey
2011. ápr. 25. 09:37
emily32 köszönöm szépen :) ez a hét a 6. hetem
852. emily32 (válaszként erre: 850. - Daisey)
2011. ápr. 25. 09:32
Szia Daisey!Üdv köztünk,gratulálok!Kb.hány hetes lehetsz?
2011. ápr. 25. 08:50

Sziasztok!

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok!

850. daisey
2011. ápr. 25. 08:02

Sziasztok!

Úgy néz ki ,hogy nekem is decemberi babám lesz. Ma reggel csináltam még 1 tesztet és már biztos, hogy valaki növekszik a pocakomban. Még orvosnál nem voltam a héten megyek, nagyon izgulok,hogy minden rendben legyen. Első babámat várom 22 éves vagyok. A tüneteim pedig mellfájás elég rendesen, feszül a méhem , hányinger szédülés és egy csomó dolgon elsírom magam :)

849. cini1
2011. ápr. 24. 22:08
Mi rögtön elmondtuk a szüleinknek és az első uh után(5+1), mikor láttuk hogy jó helyen van, már publikus is volt. Én nem vagyok babonás és természetesen minden rendben lesz velünk, tehát örüljön csak neki mindenki:) Munkahelyen pedig legkorábban július 2-án fogom elmondani, mert akkor jár le a próbaidőm:)
848. Fókili (válaszként erre: 846. - Kate001)
2011. ápr. 24. 20:59

Ó sajnálom hogy rosszul vagy.

De mi meg itt páran már várjuk a kellemetlen tüneteket, ha neked most kezdődött, akkor végülis még van remény hogy nekünk is előjön :D

847. Kate001 (válaszként erre: 852. - Pritta)
2011. ápr. 24. 20:59
Pritta! NEm lehetne esetleg magán uh-ra elmenni? Kicsit megnyugodnál. Nem tudom, hogy nálatok milyenek a viszonyok, de megpróbálhatnád. Ha pedig baj lenne, azt megéreznéd. Bízz az ösztöneidben! :)
846. Kate001
2011. ápr. 24. 20:57
Sajnos utolért a rosszullét. Fiammal egyáltalán semmi nem volt, most pedig... Hányinger (hányás szerencsére még nem volt), émelygés, fejfájás, orrdugulás, fáradékonyság. De ez megnyugtat, mert legalább tudom, hogy minden rendben van a Picivel. Ma vagyunk 6+6. :)
845. Kate001 (válaszként erre: 856. - Mmuci)
2011. ápr. 24. 20:56

Munkahelyen asszem a 12 hetes uh után mondom el. Júliusban jár le a GYED-em, időben szólnom kellene, hogy mit tervezek. Szeretném kivenni a felgyülemlett szabikat, utána pedig táppénz a TGYÁS-ig. REmélem engedni fogják.

Lesz szívhang is, nyugi!

844. Kate001
2011. ápr. 24. 20:55
Boldog babavárós húsvétot kívánok mindenkinek!!!!!
843. Kate001
2011. ápr. 24. 20:54

Sziasztok Lányok!

Fókili, Lilla! Gratulálok az uh-hoz! Csak így tovább, és ne agyaljatok, mert együtt fogunk szülni! :)

842. Fókili
2011. ápr. 24. 20:19

Sziasztok, Mmuci, mi a szűk családnak szinte rögtön elmondtuk, de csak azért, mert tudták milyen régóta kínlódunk, velünk együtt várták a csodát, ezért úgy éreztük joguk van velünk örülni az első perctől, ezen úgysem múlik semmi, és ha ne adj'Isten bármi baj lenne, úgyis megtudnák és velünk lennének akkor is, de persze erre nem fog sor kerülni :)

Szerencsére senkinek sem adták tovább, a nagyobb családnak, ismerősöknek csak később a 12. hét körül szeretnénk elmondani.

Munkahelyen érdekesebb lesz a dolog, nálunk épp átszervezések vannak, még az is lehet hogy leépítés lesz, emiatt azt hiszem hamarabb el kell majd mondanom, mert így engem nem küldhetnek már el!

841. HLilla
2011. ápr. 23. 13:47

Lányok, most férjem "utasítására", irány a kanapé, megnézünk egy filmet, de majd még estefele idenézek.

Szép napot Mindenkinek!

Eddig is szerettem, de azt hiszem innentől abszolút a Húsvét a kedvenc ünnepem! <3

840. HLilla (válaszként erre: 838. - Fókili)
2011. ápr. 23. 13:43
Fókili, engem a doki kb. 5 hetesre tippelt, 3 hete foganhatott a pici (szerintem az ápr.2-3 hétvégén..)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook