2011 decemberi babák (beszélgetés)
Jó reggelt Mindenkinek!
Dorsza, ha gondolod, küldd el az adataid és beírlak a táblázatba!:)
Hogy vagytok csajok? Nekem iszonyú jó napom volt tegnap. Megvettük a babakocsit. Apával egész este tologattuk a lakásban. Szétszedtük-összeraktuk:)
Mostanában nekem is van reggelente kisebb hányingerem, de szerencsére nem vészes:)
Ja, és irigykedem aki már érzi a babót. Én még sajnos nem:(
Szia!
üdv köztünk!! :)
Hányadikára vagy kiírva?
Látom nálad sincs nagy korkülönbség a gyerkőcök között :)
Az biztos, hogy véletlenek nincsenek.... :) Ez sem az volt, az biztos!
Hát ez tök jóóóó ! :)
Üdv köztünk! Örülünk neked! Hány hetes vagy most?
De jó hogy van már egy kisfiad és egy kislányod!!!! Most mit vártok??????
sziasztok
hogy vagytok?
Nektek szokott mostanság hányingeretek lenni?
Nekem napok óta szinte percre pontosan 3/4-ed 9kor érkezik a hányinger
de nagyon keményen:(
Hát kicsipetraa ez az volt. Mi más lehetett volna?
Vagy a kis angyalkánk üzente meg hogy is hívják! :o)
Csajok ezt el kell meséljem!
Biztosan mindenki érzett már olyat, hogy egy nagyon fontos döntésről a döntés pillanata után pozitív visszaigazolást kapott arról hogy jól döntött!
Képzeljétek el, tegnap előtt délután végre megegyeztünk a kisfiúnk keresztnevében.
A Zalán nevet választottunk neki. Aztóta a nevén szólítjuk, ha beszélünk hozzá (merthogy szoktunk)
Még aznap este éreztem először a mocorgását! Olyan volt, mintha kikopogna, hogy rendben van tetszik a neve.
Ma pedig gondoltam megnézem mikor is fogjuk ünnepelni a névnapját.
Az internet 3 lehetséges dátumot is írt, ezért fogtam a naptárt, és fellapoztam a 3 dátumot.
A március 30.-án jegyzik a Zalán nevet a naptárak, és itt a következő visszaigazolás!!!!!
Erre a napra az én naptáramban az volt írva, hogy 1. Ultrahang. Tehát Zalán napján láttuk először a kis pindurkát akit ettől függetlenül Zalánnak neveztünk el! :o)
Mindenkinek ilyen zökkenőmentes névválasztást kívánok! És ilyen pozitív visszajelzéseket.
Még merje nekem azt mondani valaki, hogy vannak véletlenek!
Hát jelentem nincsnek!
Szia!
Gratulálok! :)
Újabb kisfiú... :)
Jaj
akkor kitartás, nemsoká találkozhattok.
Nem is tesz jót az idegeskedés.
Nagyon messze van apa?
Július végéig dolgozom akkor jár le a szerződésem, gondolkoztam, hogy maradnék tovább is, de ez a nő mellett azt mondtam, hogy NEM!
Apa vagy most hétvégén vagy 16-án jön haza.
Meddig szeretnél dolgozni?
mikor megy haza apa?
Probálom letojni, csak egész nap azt lesi, hogy kibe mit köthet bele... Raktárost is egész nap piszkálja...
Jaj képzeljétek! Apa tegnap este irt sms-t. Azt irta, hogy vett 2 csörgőt Manócskánknak. Amikor olvastam potyogtak a könnyeim :)
Péklapátot a hátába
mi köze hozzá
tojd már le.
Vigyázz magatokra és pihenj csak.
Sziasztok kismamik!
Nekem valami katasztrófa volt ez a nap... Alig aludtam éjjel valamit, fél5-kor amikor kelni kellett azt hittem szét megy a fejem a fáradtságtol. Gyorsan irtam is a főnökömnek egy sms-t, hogy késöbb megyek be. 8-ra beértem amunkahelyre, erre egész addig, amég nem mentem fogorvoshoz az egyik kolleganőm elkezdett utalni arra (persze nem nekem csak általánosságban), hogy miaz hogy eddig alszik az ember amég akar és hogy miután kialudta magát bejön dolgozni, meg hogy mindjárt mehettem volna fogorvoshoz, be sem kellett volna mennem... Ez ment egész nap!
Sziasztok! Nálunk jó meleg volt egész nap. Nagyon kemény napom van, ma műtötték az egyik kutyum fülét:( Egész nap őrizzük Anyummal. Drága kincsem még mindig nem teljesen ébredt fel. Már hulla fáradt vagyok, most itt szunyál a nappaliban és én is pihizek kicsit:)
Szép neveket választottatok Csajok:))