2011 decemberi babák (beszélgetés)
Szia!
köszi megnéztem kicsit nagyobb a súlya de nem vészes mert a doki megijesztett hogy hatalmas de az ott irtak alapján annyira nem is nagy.
Azt mondják nem a lepény vándorol igazából, hanem (mint a lufi amikor felfújják) a méh növekedése húzza feljebb a lepényt a méhszájról 8-)
A lényeg, hogy elkerüljön onnan lentről, én is drukkolok Zebra!
Ez annyira elképesztő nem? Ki gondolná, hogy egy ilyen cucc vándorol! Az a lányeg, hogy van rá megoldás!
Zebra minden rendben lesz! Ládot másnál is volt ilyen! Ne aggódj! :o)
Szia!
Van egy oldal amin én szoktam nézegetni az átlag értékeket, ha beírod az utolsó mensi idejét kiadja az adatokat:
Egyébként az uh-n a mért adatokból becsüli a gép a súlyt, ennyi idősen simán lehet hogy a genetika miatt pl. kicsit "nagyobb fejű", nagyobb súly jön ki, de a valóságban nincs is ennyi. Szerintem ne aggódj, ha van is eltérés az átlagtól, ha egyébként minden rendben van, meg aztán inkább jól fejlett legyen mint csenevész! ;)
Sziasztok Lányok!
Bocsi, tegnap már nem voltam este, vendégek jöttek hozzánk. Én annyira szenvedek viszont ettől a hőségtől, valahogy régebben jobban bírtam, most meg csorog rólam a víz! És még a héten ilyen lesz! :/
Zebra, nagggggyon helyes Kende és szerintem teljesen Rád hasonlít! ;)
Sajnálom ezt a méhlepény dolgot, nekem is ez van/volt, de biztatlak, mert nekem pár hét után a sok fekvés, pihenés, magnézium mellett már feljebb ment egy kicsit! Szóval a lényeg tényleg a kímélő életmódon és a minél több vízszintes helyzeten van, ne emelj, ne cipelj, ne hajolgass és mondd a párodnak hogy be kell segítenie a takarításba :)
Egyébként már otthon vagy, kiírtak táppénzre is?
Szia ritus! :o)
Zalán is csinálta ezt, volt olyan nap, hogy egész nap egész éjjel éreztem. Meg is ijedtem! Elkezdtem utánt nézni, hogy ilyen korban mennyit alszanak, de aztán olvastam, hogy álmukban is van fellexszerű mozgás, amit érezhetünk.
Ezért érezzük néha egész nap! :D
Sziasztok!
olyan kérdésem lenne szerintetek normálisak az eredményeim:
BPD: 59,5mm
HC:220mm
AC:210,6mm
FL: 43,5mm
Grav+s 24+5
súly 746g
nem nagy szerintetek?
Jó reggelt csajok!!
Zebrám, tündéri a kis Kende!! És az adatok is szuperek! ezek a fiúk már csak ilyenek, Danikánk is egyből mutatta a kukit:)
Sajnálom, hogy feküdnöd kell, de a bébi a lényeg! Így hogy fogsz menni az óvodai gyakorlatra, ha pihenésre vagy ítélve?
Gaju, nem irigyellek, így babával a pocakban biztos nehezebb elviselni a felfordulást, de a végeredmény kárpótolni fog!
És amúgy hogy vagytok, bírjátok a nagy meleget? Dani tegnap annyira aktív volt, szinte egész nap mocorgott, nagyon sokat.. magához képest pláne. Nálatok is van olyan, hogy egyik nap alig, másik nap szinte végig?
Sziasztok!!
Eladásra kínálok ikrekről babaruhákat.
9 db kislány rugi(brendon, kengurug)4500 ft!!
10 db kisfiú rugi 5000 ft!!!!
Minden nagyon szép állapotban van.
Írjatok, biztos megegyezünk.
Aaaaaaaaaaaaaaaanyira tündér Kende-baba! :o)
Hiheteleh hogy ilyen kis csodák élnek bennünk! :o)
Imádnivalóak!
Ne hari már nem tudok számolni sem:(
Tiszta zizi vagyok.
Most nézem, hogy nemsoká mennem kell óvodai gyakorlatra, remélem bírni fogom:(
Sziasztok! Bekukkantok csak, gyors visszaolvasással.
Bebike: Mindenképp írok.
Reggel védőnő 8kor aztán cukormérés, holnap után terheléses. Közben van tetőszerkezet a házon, ma volt a bádogos, csütörtökön felhúzzák a tűzfalat is... Káosz a köbön... Nagyon necces lesz a költözködés. Majd hintaszékből dirigálok. :)
Én szívesen megyek:)
Te mikor mész uh-ra legközelebb?
Az volt.
Nekem a választott orvosom kérte, hogy ezt a nagy uh-t egy nagyon jó uh-s dokinál csináltassam meg.
Így is tettem, bár a kötelező vizsgálatokat azokat 2D-ben néztük meg, azt mondta azt 2D-ben kell.
Aztán átkapcsolt 4D-re:)
Így lesz majd a 30. heti is.
Összekötöm a kellemeset a hasznossal:)
Juj, de jó :)
Mi még nem voltunk, de tervben van. Nagy élmény lehet.
szóval nagyon jó volt
a doki szerint a 25. hét és a 30. hét között érdemes elmenni még ha akarunk menni akkor nagyon szép képeket lehet készíteni.
Szóval amikor majd a 32. hetire kell menni akkor azt mondja mehetek a 30. héten is és akkor lesz 4D is.
Szóval 30 hetesen megyünk megint.
ó hát akkor nagyon jó ez
azt hittem sok
csak azért tűnt annak mert mikor utóljára néztük fele volt:)
Nem sok az a 420g?
kicsit kövérkés? vagy pont korának megfelel?
Igen nagyon szépen látszik
a feje mellett állítólag az a lába:)
Hihetetlenül produkálta magát:)
Ásított, ivott mindent csinált:)
És egyből a fütyit mutogatta:)
BPD 51 mm
HC: 187 mm
Ac:165 mm
TAD: 50 mm
Femur: 35 mm
Fekvés: fejv.
Gerincoszlop ép
gyomor telt
rekesz követhető
hólyag telt
vesék épek
hasfal zárt
arc ép
Végtagok épek
lepény: mellső fal mélyén a belső méhszájnál végződik
magzatvíz normál menny.
súlya: 420g
doppler vizsg.: norm. áramlás az a.uterinákban.
Grav.S.:21h+4n
ez lett a többi eredmény
a naplómból ide is bemásoltam